July 30, 2025Jul 30 Aooo Alempije kod bugara leskovčana u podkastu. To se mora ispratiti. Jedini pravi Željkov naslednik u kkp :)
July 30, 2025Jul 30 Author 3 minutes ago, smooth.Op said:Jedini pravi Željkov naslednik u kkp :)👎🏻kakv crni alempije
July 31, 2025Jul 31 11 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Alimpije nije baš podkastičan tip, dosta umara. Ne bi ja to gledoPrelećeo sam po timestamps. Not great, not terrible. Svakako gotivna glava Dušan Alimpijević.
July 31, 2025Jul 31 Ne pamtim dobar potkast sa nekim našim trenerom još od Miloja.Sve se nadam da če Rejndžovci Piroćanca da namame na neki špricer od koga trnu zubi. To bi moglo da bude ok.I šteta što Mute nema.
July 31, 2025Jul 31 Nalupao se malo Alimpije što se tiče koledža. Kaže bio je da poseti SMU kad SMU nije bio prva dizivija što u suštini nikad nije bio slučaj. Verovatno je mislio na period kad nisu bili big 5 konferencija, pre nego što su prešli na ACC. I kaže da tamo na igrače niko ne viče, da se trenira slabije... Neće biti da je to slučaj.. Ali generalno on je meni ok lik skroz.
August 1, 2025Aug 1 Kad smo kod merch-a, pitam se ko su lobanje koje kupuju Luka i Kuzma stvari? @Кристофер Лумумбо excluded.
August 6, 2025Aug 6 Mile Ilić zaista ne bi trebao da se upušta u intervjue na engleskom jeziku. Još uvek
August 9, 2025Aug 9 On 1. 8. 2025. at 14:15, smooth.Op said:Kad smo kod merch-a, pitam se ko su lobanje koje kupuju Luka i Kuzma stvari? @Кристофер Лумумбо excluded.Imaju Boce i Luka dobru majicu, piše jednostavno BUGARI na njoj, toliko je glupo da je presmešno 🤣
August 20, 2025Aug 20 Author 40 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Grbović kod Mileta:povrać:našla krpa zakrpu
August 21, 2025Aug 21 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said:našla krpa zakrpuBogami su ga solidno ispolivali govnima u comments sekciji. On onako tunjav ne zna ni kako da se postavi
August 21, 2025Aug 21 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Bogami su ga solidno ispolivali govnima u comments sekciji. On onako tunjav ne zna ni kako da se postaviAli brat Mile koji lajkuje komentare gde pljuju Grbu
August 21, 2025Aug 21 Mnogo mi se sviđa što su Bugari krenuli da pletu mrežu oko Miše ovom kafanskom scenografijom i rakijom na setu. Posle Miše bi se Boce povukao na neku visoravan i živeo astetski još 80 godina.