Gradina Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 2 hours ago, Constantin said: Sad već ulazimo u problem sa strancima. Najslabija karika biće Dujmović. Tolordava i novajlija biće standardni, Yamkam...hvališe i tog Kamerunca. Vise Mića i Gaku, i već pomenuti Dujmović. Sa strancima beše 4 u protokol, znači planiranje pre utakmice, nema zamena stranac za stranca u toku utakmice. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Na sve načine se i navlače stranci da bi Dujmović izvisio. Će vidiš da će dovedu nekog levaka da bi Drobnjak bio broj 1. Ili pak Kahrimana. . .
MaErAkLoIJA Posted August 11, 2022 Author Posted August 11, 2022 13 hours ago, Constantin said: Sad već ulazimo u problem sa strancima. Najslabija karika biće Dujmović. Tolordava i novajlija biće standardni, Yamkam...hvališe i tog Kamerunca. Vise Mića i Gaku, i već pomenuti Dujmović. Sa strancima beše 4 u protokol, znači planiranje pre utakmice, nema zamena stranac za stranca u toku utakmice. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Leta 2021 Ono što je novina na sastanku jeste neogranmičen broj stranaca u timu, s tim što će u startnih 11 moći samo četvorica da igraju. Međutim, njih će sa klupe moći da menja neki drugi stranac - što ranije nije bio slučaj. https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3360642-fss-definitivno-prelomio-superliga-ostaje-na-16-klubova-menja-se-pravilo-o-strancima
Constantin Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 23 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Leta 2021 Ono što je novina na sastanku jeste neogranmičen broj stranaca u timu, s tim što će u startnih 11 moći samo četvorica da igraju. Međutim, njih će sa klupe moći da menja neki drugi stranac - što ranije nije bio slučaj. https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3360642-fss-definitivno-prelomio-superliga-ostaje-na-16-klubova-menja-se-pravilo-o-strancima Znači nema ništa novije, proverio si ? Ok, onda, ako je tako, ali to nije rešenje....samo premošćavanje... Mada, problem može da bude rešiv, kao blizanci, daćemo i mi neko državljanstvo....ako ga neko hoće.
Gradina Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 35 minutes ago, Constantin said: Mada, problem može da bude rešiv, kao blizanci, daćemo i mi neko državljanstvo....ako ga neko hoće. Koje državljanstvo ? 🤣🤣🤣 1
Constantin Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 19 minutes ago, Gradina said: Koje državljanstvo ? 🤣🤣🤣 Južne Srbije.... 1 2
Gradina Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 2 hours ago, Constantin said: Južne Srbije.... A malo i istočne 🤣🤣🤣
MaErAkLoIJA Posted August 11, 2022 Author Posted August 11, 2022 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/sivic-samouvereno-protiv-svojih-igramo-najbolji-napadacki-fudbal-posle-zvezde-a-u-pretplati-smo-sa-srecom/427506
Constantin Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 36 minutes ago, Gradina said: A malo i istočne 🤣🤣🤣 Ako budu dobri.... 1
MaErAkLoIJA Posted August 11, 2022 Author Posted August 11, 2022 Pretpostavljam da ce ovako. Kada se Marjanovic umori ulazi Savic a Yamkam ide napred ako vodimo. Nadam se da ce debitovati novajlija da ga vidimo
Covekizstruke Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 2 hours ago, MaErAkLoIJA said: Pretpostavljam da ce ovako. Kada se Marjanovic umori ulazi Savic a Yamkam ide napred ako vodimo. Nadam se da ce debitovati novajlija da ga vidimo Dujmović brani.
MaErAkLoIJA Posted August 11, 2022 Author Posted August 11, 2022 http://zurnal.rs/fudbal/super-liga/136152/radnicki-dobio-ekstra-pojacanje-papunasvili-moze-da-debituje
RealNIš Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Da čujem sad ove grobarske pljuvače! Radnički kvari euro koeficijent!? A Patlidžan ? Glupo je da kažem za srpski klub, ali drago mi je što su ispali! 1
kud u maglu Simoviću Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Just now, RealNIš said: Glupo je da kažem za srpski klub, ali drago mi je što su ispali!
MaErAkLoIJA Posted August 11, 2022 Author Posted August 11, 2022 Just now, RealNIš said: Da čujem sad ove grobarske pljuvače! Radnički kvari euro koeficijent!? A Patlidžan ? Glupo je da kažem za srpski klub, ali drago mi je što su ispali! Ja sam danas navijao svim srcem, prvo za Cuku a onda i za Partizan. Ako ti smetaju grobarski pljuvaci, nemoj da se izjednacavas sa njima. Gubi nas fudbal a to nije dobro ni za nas.
Recommended Posts