February 2Feb 2 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:prošao pored dragana pre neki dan, na tabli ispred pihtije “400gr 800 dinara”jedno hipotetičko pitanjejel normalan on?dragan je u paviljonima?
February 2Feb 2 Just now, bradilko said:dragan je u paviljonima?da, prekoputakod imt fudbalskih terena
February 3Feb 3 Treba mi preoruka za restoran - nacionalna kuhinja sa dobrim rostilj mesom, rucak za 15 stranaca, NBG ili u blizini Sarajevske ulice.Ne mora nista fancy (dapace), samo da je klopa dobra.Bilo bi dobro da nema puno duvanskog dima ali nisu iskljucivi.
February 4Feb 4 meni je kesten na crnoj listi, ima onaj “tri grozda” vajbzavrnuće te dok trepneš, a klopa ništa specklasično uvaljivanje, pogotovu ako vas je veća grupa u pitanju
February 4Feb 4 20 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:meni je kesten na crnoj listi, ima onaj “tri grozda” vajbzavrnuće te dok trepneš, a klopa ništa specklasično uvaljivanje, pogotovu ako vas je veća grupa u pitanjuJbg imaju i reputaciju pandurske kafane, ali ja se boljih krmenadli ne secam ( neki stos sa tehnologijom pripreme...)
February 4Feb 4 Moze i kod naje. Pristojan rostilj, dobra usluga, od kad su renovirali i kafana fino izgleda. Parking iza na pijaci
February 4Feb 4 Kao što rekoh vodili me rodjaci u Radnički, što se dobro "poklopilo" sa mojom namerom da svakako odemo tamo...Od mojih utisaka je da su ovi obrazi dobri prelepi, meki...Ova teleća bajdera je pečenje "na kocke" isto kažu da je ok očekivano, sač pljeskavica je pljeskavica u zemljanoj posudi prekrivena testom koje se zapeklo, sama pljeskavica je punjena nadevom od povrća tako da to malo "olakšava" jelo unutra je "pod" od krompira... Porcija je za dvoje.Vasinu tortu su realno naručili jer su se prijatno iznenadili da ima.Kažu da je ok.@Djuro mislim da je ok i za veći broj ljudi, čini mi se da su bila dva rodjendana starijih ljudi u toku sa spojenim stolovima za otprilike toliko ljudi koliko ti treba...Verovatno moraš ranije da rezervišeš. Imaju svoj parking "iza rampe" na kom je u 14h bilo mesta...
February 4Feb 4 radnički, durmitor i bela reka po meni jedini zaslužuju preporuku za nac. restoran na nbgbela reka jbg. za onog ko ima želudac najbolji izbordurmitor top klopa, problematična klijenentelaradnički, lošija klopa od ova dva uz upitne prednosti glede vlasništva i klijentele(mada se nalazi na nekoj ćaci restoranskoj listi)egeneralno su mi retorani tipa nacionalne kuhinje za izbegavanje tačnije sere mi se od istih. oni koje sam voleo su davno rahmetli(dačo i sinđa) ovo sad im nije do članaka Edited February 4Feb 4 by kud u maglu Simoviću
February 4Feb 4 Ali koliko se Durmitor promenio. Tamo sam stalno sa par drugara išao pre 15ak godina, prava birtija u centru Nbg sa super klopom i ok cenama. Sećam se Šumadijske tepsije. Porcija za četvoro, ortak i ja to sami tukli. Danas tamo ne bih ušao da mi neko plati.
February 4Feb 4 37 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:generalno su mi retorani tipa nacionalne kuhinje za izbegavanje tačnije sere mi se od istih.oni koje sam voleo su davno rahmetli(dačo i sinđa)ovo sad im nije do članakaAli je ulica i dalje prelepa
February 4Feb 4 Kesten je radikalski, durmitor dobar, mada nisam bio nekoliko godina, plus ekipa je vrlo, hm, specificna.