Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BG restorani v2.0

Featured Replies

I bolje da nisi lolol Edit: pljeska kod Dragana

Nije nam se ništa desilo, a plašio sam se da hoće.

Pod Lozom sam posetio da proverim hajp, jednom, što je meni bilo dovoljno, a drugi put na zahtev mojih gostiju, nakon čega je postignut konsenzus oko utisaka.

Pamtim dobar zečiji paprikaš, ali nisam bio u prilici da utisak ponovim - tog dana ga nije bilo u ponudi.

Juneći obrazi su ostali dobro pripremljeni, sa za moj ukus prejakim sosom.

Jagnjeća sarmica je suvi prosek i nikada je ne bih zamenio za onu koju sam pripremam.

Teleća glava u škembetu je sa previše škembeta, žilavog na, za mene neprijatan način.

Gulaš od divljači je bio sa dosta tvrdim komadima mesa. Ovo ne bi smelo da se dešava sa jelima koja se u restoranskim uslovima dugo i sporo kuvaju.

Selekcija hleba koji poslužuju je dobra.

Baš dobre, na dobar domaćinski način, bile su štanglice sa orasima i džemom, koje po nazivu nikada ne bih poručio. Kadaif, dovoljan 2.

Nisam se bavio nekim drugim gurmanlucima koji se tamo nude (paštete od čvaraka i slično), tako da ni ovaj moj utisak ne može da bude baš kompletan

Edited by Ras

• Replies 1.7k
  • Views 164.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hajde malo da razjasnimo stvari - Tata Mata je izvorno jadranski restoran u Dalmatinskoj ulici. Zove se Tata Mata jer je jedan vlasnik sin čuvenog profesora FDU Mate Miloševića i oni su stanovali u to

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Sad te na ulazu pitaju hoces u pucacki ili nepucacki deo

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

džeri restoran, bečka šnicla sa pire krompirom pajz sad 3870 din

Posted Images

Ја сам рецимо јео доста пута ћевапе код Драгана и били су више него ок, оно класични српски кафански ћевапи којих се зажелиш јер су сада у моди искључиво сарајевски. На страну што им ћевапи генерално и нису специјалност.

Но за храну је бар увек важило сто људи сто ћуди, укуси су различити и остало.. Што се једном свиди другом је крш, различити су и критеријуми, има мало и просеравања, тако да је углавном све релативно осим ако неко место није баш заиста лоше јбг.

Ја сам исто годинама пролазио поред Драгана без икакве жеље да уђем, јер локал изгледа не превише репрезентативно да се тако изразим. Плус увек имаш те приче овај тровач, онај тровач, комшија брата од сестре мог ујака видео пацова и слично.

Зато је увек најбоље отићи без предрасуда, пробати и видети из прве руке па како буде.

Рецимо поменути Драган вероватно није нешто за шта бих се ја цимао из другог дела града ал с обзиром да ми је ту у крају умем и те како да навратим, посебно кад је лепше време па је и амбијент у баштици доста пријатнији него унутра.

Поређењу с Радничким тек нема места, оно је ипак озбиљнији ресторан, мада тамо нећете наћи нека од јела које има Драганче јер им је и мени доста различит.

1 minute ago, johan nagel said:

Ја сам рецимо јео доста пута ћевапе код Драгана и били су више него ок, оно класични српски кафански ћевапи којих се зажелиш јер су сада у моди искључиво сарајевски. На страну што им ћевапи генерално и нису специјалност.

Ne znam jesu li mi dosadili ili su Savčić i Deki zaista lošiji nego pre. Valter odavno.

2 minutes ago, Milošica said:

Ne znam jesu li mi dosadili ili su Savčić i Deki zaista lošiji nego pre. Valter odavno.

Losiji su. Dobre cevape je postalo bas tesko naci.

4 minutes ago, Milošica said:

Probaj u Moravi.

Е ко зна, и мени се ортак куне да је Савчић непрепознатљив у шта је мени као Савчић сведоку тешко да поверујем. Опет нисам ни тамо дуго био тако да шта знаш могуће.

Али јасно је да у једном моменту морају докурчити сарајевски ћевапи, наполитанске пице и амерички смеш бургери јер претрпани смо тим стварима преко сваке мере :D

Edited by johan nagel

U subotu me vode u Radnički.

Šta preporučujete da naručim.

Ili nešto "da probam da vi ne bi morali" 🤪🤪🤪

1 hour ago, Frile said:

Ima li još negde u Beogradu dobrih pohovanih telećih nogica?

Uh, ne znam, otkrio sam ih kod dragana i ušle su mi na top listu, drugde ih ni ne tražim.

Dobra stvar kod njih je što su kao forčn kukis, ne znaš kakva tekstura te očekuje u parčetu.

U Makedonskoj, preko puta Doma omladine, otvoren je kineski restoran (Nesto) Beef Noodles Govedje nudle.

Jelovnik sa slikama i ne bas najboljim prevodom, ali se razume sta je sta - ima jela sa nudlama, sa pirincem, dumplingsa, par vegetarijanskih jela.

Od zaposlenih jedan govori engleski slabo, ali dovoljno, ostali se smeskaju, svi su ljubazni.

Ne znam kako se zove moje jelo, uprla sam prstom u corbu sa govedjim mesom, stigla ogromna cinija, puna masne, dobro zacinjene supe sa nudlama koje sami prave, vrela, pa je prva slika mutna (930din). Na tanjiricu pored su komadici tanko secene govedine koji se ubace u supu, sto pre to bolje, da ih ne bih zagledala 🙂.

Ukusno, ljuto, veoma veliko.

Vraticu se sigurno.

IMG_9341.jpegIMG_9342.jpeg

ne jedem u kineskim restoranima

nobles

prošao pored dragana pre neki dan, na tabli ispred pihtije “400gr 800 dinara”

jedno hipotetičko pitanje

jel normalan on?

Bili danas u Mićinoj domaćoj kujni, ubeđeni da ćemo ponoviti spektakularni doživljaj od pre godinu dana...

Kad ono, Karađorđeva suva, potpuno bez kajmaka (unutra nešto belo, suvkasto, ali ni k od kajmaka) gospode

8 hours ago, Frile said:

Bili danas u Mićinoj domaćoj kujni, ubeđeni da ćemo ponoviti spektakularni doživljaj od pre godinu dana...

Kad ono, Karađorđeva suva, potpuno bez kajmaka (unutra nešto belo, suvkasto, ali ni k od kajmaka) gospode

Jeste se zalili?

1 hour ago, Mel said:

Jeste se zalili?

Razmišljao sam o tome ali odustao, vodili smo taštu na ručak pa da ne kvarim ugođaj...
Na bilo kom drugom mestu takva karađorđeva bi prošla da ne trepneš, t.j. uklopila bi se u prosek, međutim ovima je to zaštitni znak i glavni razlog zašto smo izabrali baš taj restoran

10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

prošao pored dragana pre neki dan, na tabli ispred pihtije “400gr 800 dinara”

jedno hipotetičko pitanje

jel normalan on?

Ista cena kao prasece pecenje.

Procuo se covek, red je da naplati.