Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BG restorani v2.0

Featured Replies

On 24. 1. 2026. at 1:07, kud u maglu Simoviću said:

čuo sam da su se u pod lozom ozbiljno ofucli

klasika

jel? sta , kako?

:(( bas sam hteo u maju da vodim neke strance koji obozavaju takvu hranu

• Replies 1.7k
  • Views 164.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hajde malo da razjasnimo stvari - Tata Mata je izvorno jadranski restoran u Dalmatinskoj ulici. Zove se Tata Mata jer je jedan vlasnik sin čuvenog profesora FDU Mate Miloševića i oni su stanovali u to

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Sad te na ulazu pitaju hoces u pucacki ili nepucacki deo

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

džeri restoran, bečka šnicla sa pire krompirom pajz sad 3870 din

Posted Images

I ja sam mislio da idem tamo u bližoj budućnosti.

Sad ste me zbunili.

Mada ne iznenadjuje mnogo, hajp je bio prevelik za ovo tržište...

evo danas sam pitao, kaže mi kolega koji je skoro bio da su se srozali prilično. klopa je tanja po svim parametrima, on ne veruje da su menjali kuvara al da se štekaju na kvalitetu namernica u to je ubeđen

Hm

Ja sam bio u oktobru na ručku i novembru na doručku i sve je bilo kako treba

Znate li neki restoran slicnog fazona da valja? Bas sam hteo kolege prvom prilikom da vodim tamo, sad ste me sjebali...

Драган код Имт-а/Графичке је помињан више пута. Сличан фазон, слична јела, олдскул фазон ништа фенси.

Сад да л' је бољи од Лозе не знам, нисам дуго био тамо а ни код Драганчета неколико месеци.

Edited by johan nagel
тупо

Kakav vam je Suvobor u Kralja Petra?

1 hour ago, Milošica said:

Kakav vam je Suvobor u Kralja Petra?

Isao sam cesto na cevape i kuvana jela (pileci paprikas i grasak sa mesom najvise) dok sam rentao neki stan na dorcolu kad god bih dosao u beograd. Onda sam u jednom trenutku cuo da su na spisku ćaci restorana i od tada nisam usao. Mozda je dezinformacija doduse, ali kruzio je neki spisak

2 hours ago, Shan Jan said:

Znate li neki restoran slicnog fazona da valja? Bas sam hteo kolege prvom prilikom da vodim tamo, sad ste me sjebali...

On 22. 1. 2026. at 9:11, kud u maglu Simoviću said:

nova soča

👌🏻

meni je kod dragana na izgled, nisam ulazio mada često prolazim pored, ozbiljna

rupetina

naravno , ništa ne mora da znači, al ipak

jednom je donosio kolega klopu odatle za neku čast i ništa specijalno(srednje niži nivo)

Ako je to "Kod Dragana dobra hrana" Dragan, onda je to kao prošireni kiosk. Ne znam ništa o hrani, samo mi je u prolazu zapao za oko poetski natpis.

Meni Dragan blizu i tu uglavnom jedem pohovane teleće nogice, mozak, crevca kad svratim. Teleća glava u škembetu je isto bila dobra. Ostalo me manje više ne privlači ili je bilo prosečno. Enterijer je skučen, lako se zadimi, u proleće i leto imaju bašticu koja je ok. Ako tražite bolji nivo u komšiluku, pravac Radnički.

pričam kolegi koji je išao u grafičku o draganu. on kao to je onaj kiosk kod fudbalskih terena, pa to je tu bilo i devedesetih kad je on išao u grafičku i ispriča mi da su oni to zvali kod trovača i da je on il neko njegov tu našao šraf u pljeski, tad je bio samo kiosk sa pljeskama/sendvičima za školarce iz devete, grafičke i španca

Znači pljeska zakiva

1 hour ago, Muzzy said:

Meni Dragan blizu i tu uglavnom jedem pohovane teleće nogice, mozak, crevca kad svratim.

Ima li još negde u Beogradu dobrih pohovanih telećih nogica?

Ja sam 2-3 puta jeo kod Dragana i uvek je bilo bas dobro. Doduse glavu, skembice, brizle i te stvari. Pljesku nisam probao