January 21Jan 21 Jel jeo neko u skorije vreme u BG negde baš dobru butkicu sa kiselim kupusom, i gde?
January 21Jan 21 6 minutes ago, JakeBlues said:Jel jeo neko u skorije vreme u BG negde baš dobru butkicu sa kiselim kupusom, i gde?Oskar, Dorćol. Mada zavisi šta tog dana spremaju. Cena odlična. Neka ti @napadaj da više utisaka.
January 21Jan 21 Znam za Oskar, nisam bio tamo godinu i nešto dana. Da, oni imaju svašta nešto kuvano uvek.Hvala na podsećanju!
January 22Jan 22 i u sabackom slatincu je dobra, mada tamo idem zbog drugih stvaricuo sam iz vise izvora da je najbolja u kafani cedic na zarvkovu, ali nisam jos bio
January 22Jan 22 Oskar je odličan za kolenicu, a dobra je i u Vuku i Grmeču.Nisam je odavno jeo nigde spremljenu na taj način, doduše, jer preferiram kad je pečena.
January 22Jan 22 11 hours ago, JakeBlues said:Jel jeo neko u skorije vreme u BG negde baš dobru butkicu sa kiselim kupusom, i gde?nova soča👌🏻
January 22Jan 22 27 minutes ago, Tsai said:Prvi put cujem za ovo mesto. Sta je jos dobro tamo?@kud u maglu Simovićubutkice, obrazi…ostalo deluje dobro, genealno domaća kuhinjaja na takvim mestima verujem konobarima(do prvog puta) pogotovu ako su old school Edited January 22Jan 22 by kud u maglu Simoviću
January 23Jan 23 Strašna je tu klopa bila a možda je i sada, ne znam, nisam bio od kada su renovirali.