Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BG restorani v2.0

Featured Replies

• Popular Post
4 hours ago, Shan Jan said:

Ja prekljuce bio u ruskom kaficu u Dusanovoj: https://share.google/VOaoVx3nSjrBiORnw

Bas to sto pricas, malo mesto ali lepo uredjeno, priguseno svetlo, ljudi tihi i kulturni, nema pusenja. Devojka koja radi normalna, bez zurbe, nasmejana. Odsedeo sat dva i citao na mobu (knjiga ne moze jer je svetlo preslabo). Okrepio se psihicki.

au kolko sam corav! ladno procitao devojka koja radi normalna, bez zuba, nasmejana. isuse

• Replies 1.7k
  • Views 164.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hajde malo da razjasnimo stvari - Tata Mata je izvorno jadranski restoran u Dalmatinskoj ulici. Zove se Tata Mata jer je jedan vlasnik sin čuvenog profesora FDU Mate Miloševića i oni su stanovali u to

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Sad te na ulazu pitaju hoces u pucacki ili nepucacki deo

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

džeri restoran, bečka šnicla sa pire krompirom pajz sad 3870 din

Posted Images

42 minutes ago, adam said:

au kolko sam corav! ladno procitao devojka koja radi normalna, bez zuba, nasmejana. isuse

Nisi jedini fpalm.

22 hours ago, morgana said:

valentinu i karanfil, odlicna topla cokolada, npr; preko puta rusku pekaru sloj da ukombinujes sa kafom u lejli (odlicna) ili meduzi (losija ali sama meduza je presimpa), na par metara uz cara urosa ruski kafic sa kolacima.

20 hours ago, Ras said:

Ćao, šećeru! u Rige od Fere.

Biću češće u tom kraju u narednom periodu pa ću redom da obilazim ) I ovaj Shanjin. A čini mi se da je i Klara nekada pomenula Valentinu i karanfil. Hvala vam svima još jednom. heart

Ima li neko preporuke za Cross on the kej?

59 minutes ago, makondo said:

Ima li neko preporuke za Cross on the kej?

Bili smo jednom leti jer je jedino kod njih bilo parking mesto slobodno, a bili gladni i nismo više mogli da kružimo. Jela neku piletinu. Korektna.

Mislim da imaju dobru domaću pastu.

• 2 weeks later...
On 23. 12. 2025. at 18:21, morgana said:

ako ciljas bas okolinu jevrejske, izbor ti nije velik. coffeedream i azijski restoran na uglu brace baruh i mike alasa, kafe major u mike alasa, coffee shop ugao alasa i brace baruh, dvije starije picerije i kafic u jevrejskoj izmedju dusanove i solunske. malo dalje u k distriktu par fensijih kafica, ujutru punih it-jevaca na pauzi. ako se probijes preko gradilista, na keju je paideia i jos jedan kafic, zaboravih mu ime, ponuda je bez veze, cajevi ok, kafa tanka. ali je mjesto fino i mirno.

gornji dorcol, a da je blizu, imas u jevremovoj odmah od ugla sa cara urosa ka kalemegdanu valentinu i karanfil, odlicna topla cokolada, npr; preko puta rusku pekaru sloj da ukombinujes sa kafom u lejli (odlicna) ili meduzi (losija ali sama meduza je presimpa), na par metara uz cara urosa ruski kafic sa kolacima.

pomenuti june na par minuta odatle i pored njega kuca umetnica se cine kao ok izbor.

Ooovaj, pričamo o ulici od 200m u kojoj ima Fond za otvoreno društvo, neki jevrejski centar i fabrička hala koju sam nekoć rentirao. I bivša Džejeva buvara, i još jedna picerija koja je bila skroz ok sa lepom zimskom bašticom, ne znam da li još postoji. To sve za prvu pomoć, dovoljno je da pređeš Dušanovu i nebo je granica.

Mada preporučujem da pronjuškaš i po zgradama, recimo ima tu neki odličan vege fast food sa baštom, ali se više ne sećam koji od tih ulaza.

5 hours ago, April said:

Ooovaj, pričamo o ulici od 200m u kojoj ima Fond za otvoreno društvo, neki jevrejski centar i fabrička hala koju sam nekoć rentirao. I bivša Džejeva buvara, i još jedna picerija koja je bila skroz ok sa lepom zimskom bašticom, ne znam da li još postoji. To sve za prvu pomoć, dovoljno je da pređeš Dušanovu i nebo je granica.

Mada preporučujem da pronjuškaš i po zgradama, recimo ima tu neki odličan vege fast food sa baštom, ali se više ne sećam koji od tih ulaza.

nema vise fonda za otvoreno drustvo tu, koliko znam, a jevrejski centar nije otvoren za kafu i kolac. dzejeva buvara je sada krimi. picerija je jedan od ta dva lokala koja sam pomenula.

ali! super si se sjetio vege restorana, potpuno sam ga smetnula sa uma - to je u visokog stefana, maltene preko puta defektoloskog, u jedinom prolazu izmedju zgrada u tom dijelu ulice (izmedju jevrejeske i tadeusa), ususkan medju zelenilom. odlican restorancic, i terasa (sad beskorisna) i enterijer, @Boksi poslusaj aprila, a i ja cu, nisam tamo bila skoro godinu.

Edited by morgana

@morgana kako se zove?

I kako u Despota Stefana kod Defektološkog, ako je on u C. Dušana koja seče D. Stefana kod Banije i proteže se u skorz drugačijem pravcu?

Edited by Pixisis

Jel tu na uglu i dalje ona picerija koju navodno drži Sovtić?

2 minutes ago, Pixisis said:

@morgana kako se zove?

sestro brt, od imena sam operisana :D cekaj da potrazim.

2 minutes ago, Milošica said:

to je ta dzejeva picerija

vazan edit: @Boksi viskog stevana, ne despota, despot djuradj je ulica ispod. preko puta defektoloskog tj faspera, to stoji.

Edited by morgana

Just now, Milošica said:

Pa to je ta Džejeva picerija, bila je grozna još dok smo Gaza i ja šljakali u kraju, ima cela decenija od tada. I Džej je bio nepodnošljiv kad se odvali, pokvari dan celom donjem Dorćolu, ali nije to bilo često.

Kad si vegan u Kosovsku svrati…

Neću više.

7 minutes ago, morgana said:

sestro brt, od imena sam operisana :D cekaj da potrazim.

to je ta dzejeva picerija

vazan edit: @Boksi viskog stevana, ne despota, despot djuradj je ulica ispod. preko puta defektoloskog tj faspera, to stoji.

Ti Nemanjići 😃

@Pixisis citajte me za vise dezinformacija, restoran nije vise tu nego u Kosovskoj (ne znam da li si vidjela dodatni post pa ponavljam)

Edited by morgana