Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BG restorani v2.0

Featured Replies

valja li restoran rustik?

• Replies 1.8k
  • Views 168.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Sad te na ulazu pitaju hoces u pucacki ili nepucacki deo

• Hajde malo da razjasnimo stvari - Tata Mata je izvorno jadranski restoran u Dalmatinskoj ulici. Zove se Tata Mata jer je jedan vlasnik sin čuvenog profesora FDU Mate Miloševića i oni su stanovali u to

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

džeri restoran, bečka šnicla sa pire krompirom pajz sad 3870 din

Posted Images

1 hour ago, bradilko said:

valja li restoran rustik?

Skupo, a prosecno.

• 2 weeks later...

Ne znam gde da pitam, pa ću ovde: preporuka za kafić, restoran na Dorćolu, dole oko Jevrejske? Za popiti kafu, možda i neki kolač smazati. Zahvaljujem.

Imas ruski june u jevremovoj, odlicni tiramisu i cheesecake, kafa takodje.

Nepusacki, ko i svi ruski.

Edited by precog

1 minute ago, precog said:

june

Ovo čitam kao tele/june ili kao mesec jun?

3 hours ago, Boksi said:

Ne znam gde da pitam, pa ću ovde: preporuka za kafić, restoran na Dorćolu, dole oko Jevrejske? Za popiti kafu, možda i neki kolač smazati. Zahvaljujem.

Javi kako je bilo.

3 hours ago, Boksi said:

ako ciljas bas okolinu jevrejske, izbor ti nije velik. coffeedream i azijski restoran na uglu brace baruh i mike alasa, kafe major u mike alasa, coffee shop ugao alasa i brace baruh, dvije starije picerije i kafic u jevrejskoj izmedju dusanove i solunske. malo dalje u k distriktu par fensijih kafica, ujutru punih it-jevaca na pauzi. ako se probijes preko gradilista, na keju je paideia i jos jedan kafic, zaboravih mu ime, ponuda je bez veze, cajevi ok, kafa tanka. ali je mjesto fino i mirno.

gornji dorcol, a da je blizu, imas u jevremovoj odmah od ugla sa cara urosa ka kalemegdanu valentinu i karanfil, odlicna topla cokolada, npr; preko puta rusku pekaru sloj da ukombinujes sa kafom u lejli (odlicna) ili meduzi (losija ali sama meduza je presimpa), na par metara uz cara urosa ruski kafic sa kolacima.

pomenuti june na par minuta odatle i pored njega kuca umetnica se cine kao ok izbor.

Edited by morgana

A, pitanje je jevrejska 😀 ima u dusanovoj nekoliko ruskih kafica oko jevrejske, ima ih na google maps. U principu, svaka ruska kafic/kafeterija u kojima sam bio su pristojni sa dobrim kafama i ostalom ponudom. Posteno rade, ne razredjuju bezobrazno sokove, nepusacki su i toaleti su im cisti, za razliku od domacih kafica.

Tako da od mene 3 bambija za rusku bracu i sestre.

Ćao, šećeru! u Rige od Fere.

Solidna kafa i mali, ali vrlo skupi kolači koji ne sadrže dodatni šećer.

Ni lokal nije baš da se razbaškariš, svega par mini stolova sa sve galerijom, ali uspomene...

Gradite svoje!

Edited by Ras

1 hour ago, Ras said:

Ćao, šećeru! u Rige od Fere.

Solidna kafa i mali, ali vrlo skupi kolači koji ne sadrže dodatni šećer.

Ni lokal nije baš da se razbaškariš, svega par mini stolova sa sve galerijom, ali uspomene...

Gradite svoje!

Odlicni kolaci )

13 hours ago, precog said:

A, pitanje je jevrejska 😀 ima u dusanovoj nekoliko ruskih kafica oko jevrejske, ima ih na google maps. U principu, svaka ruska kafic/kafeterija u kojima sam bio su pristojni sa dobrim kafama i ostalom ponudom. Posteno rade, ne razredjuju bezobrazno sokove, nepusacki su i toaleti su im cisti, za razliku od domacih kafica.

Tako da od mene 3 bambija za rusku bracu i sestre.

Ja prekljuce bio u ruskom kaficu u Dusanovoj: https://share.google/VOaoVx3nSjrBiORnw

Bas to sto pricas, malo mesto ali lepo uredjeno, priguseno svetlo, ljudi tihi i kulturni, nema pusenja. Devojka koja radi normalna, bez zurbe, nasmejana. Odsedeo sat dva i citao na mobu (knjiga ne moze jer je svetlo preslabo). Okrepio se psihicki.

@precog June, vrlo dobar čizkejk, solidna kafa, a mesto savršeno za razgovor. To je to! Hvala heart

21 minutes ago, Boksi said:

@precog June, vrlo dobar čizkejk, solidna kafa, a mesto savršeno za razgovor. To je to! Hvala heart

Nema na cemu, sluzim narodu.

🫡