December 23, 2025Dec 23 Ne znam gde da pitam, pa ću ovde: preporuka za kafić, restoran na Dorćolu, dole oko Jevrejske? Za popiti kafu, možda i neki kolač smazati. Zahvaljujem.
December 23, 2025Dec 23 Imas ruski june u jevremovoj, odlicni tiramisu i cheesecake, kafa takodje.Nepusacki, ko i svi ruski. Edited December 23, 2025Dec 23 by precog
December 23, 2025Dec 23 Mesec 😀https://maps.app.goo.gl/yLBG8V4NQVjNEbWk6?g_st=ipc Edited December 23, 2025Dec 23 by precog
December 23, 2025Dec 23 3 hours ago, Boksi said:Ne znam gde da pitam, pa ću ovde: preporuka za kafić, restoran na Dorćolu, dole oko Jevrejske? Za popiti kafu, možda i neki kolač smazati. Zahvaljujem.Javi kako je bilo.
December 23, 2025Dec 23 3 hours ago, Boksi said:Ne znam gde da pitam, pa ću ovde: preporuka za kafić, restoran na Dorćolu, dole oko Jevrejske? Za popiti kafu, možda i neki kolač smazati. Zahvaljujem.ako ciljas bas okolinu jevrejske, izbor ti nije velik. coffeedream i azijski restoran na uglu brace baruh i mike alasa, kafe major u mike alasa, coffee shop ugao alasa i brace baruh, dvije starije picerije i kafic u jevrejskoj izmedju dusanove i solunske. malo dalje u k distriktu par fensijih kafica, ujutru punih it-jevaca na pauzi. ako se probijes preko gradilista, na keju je paideia i jos jedan kafic, zaboravih mu ime, ponuda je bez veze, cajevi ok, kafa tanka. ali je mjesto fino i mirno.gornji dorcol, a da je blizu, imas u jevremovoj odmah od ugla sa cara urosa ka kalemegdanu valentinu i karanfil, odlicna topla cokolada, npr; preko puta rusku pekaru sloj da ukombinujes sa kafom u lejli (odlicna) ili meduzi (losija ali sama meduza je presimpa), na par metara uz cara urosa ruski kafic sa kolacima.pomenuti june na par minuta odatle i pored njega kuca umetnica se cine kao ok izbor. Edited December 23, 2025Dec 23 by morgana
December 23, 2025Dec 23 A, pitanje je jevrejska 😀 ima u dusanovoj nekoliko ruskih kafica oko jevrejske, ima ih na google maps. U principu, svaka ruska kafic/kafeterija u kojima sam bio su pristojni sa dobrim kafama i ostalom ponudom. Posteno rade, ne razredjuju bezobrazno sokove, nepusacki su i toaleti su im cisti, za razliku od domacih kafica. Tako da od mene 3 bambija za rusku bracu i sestre.
December 23, 2025Dec 23 Ćao, šećeru! u Rige od Fere.Solidna kafa i mali, ali vrlo skupi kolači koji ne sadrže dodatni šećer.Ni lokal nije baš da se razbaškariš, svega par mini stolova sa sve galerijom, ali uspomene...Gradite svoje! Edited December 23, 2025Dec 23 by Ras
December 23, 2025Dec 23 1 hour ago, Ras said:Ćao, šećeru! u Rige od Fere.Solidna kafa i mali, ali vrlo skupi kolači koji ne sadrže dodatni šećer.Ni lokal nije baš da se razbaškariš, svega par mini stolova sa sve galerijom, ali uspomene...Gradite svoje!Odlicni kolaci
December 24, 2025Dec 24 13 hours ago, precog said:A, pitanje je jevrejska 😀 ima u dusanovoj nekoliko ruskih kafica oko jevrejske, ima ih na google maps. U principu, svaka ruska kafic/kafeterija u kojima sam bio su pristojni sa dobrim kafama i ostalom ponudom. Posteno rade, ne razredjuju bezobrazno sokove, nepusacki su i toaleti su im cisti, za razliku od domacih kafica.Tako da od mene 3 bambija za rusku bracu i sestre.Ja prekljuce bio u ruskom kaficu u Dusanovoj: https://share.google/VOaoVx3nSjrBiORnwBas to sto pricas, malo mesto ali lepo uredjeno, priguseno svetlo, ljudi tihi i kulturni, nema pusenja. Devojka koja radi normalna, bez zurbe, nasmejana. Odsedeo sat dva i citao na mobu (knjiga ne moze jer je svetlo preslabo). Okrepio se psihicki.
December 24, 2025Dec 24 @precog June, vrlo dobar čizkejk, solidna kafa, a mesto savršeno za razgovor. To je to! Hvala
December 24, 2025Dec 24 21 minutes ago, Boksi said:@precog June, vrlo dobar čizkejk, solidna kafa, a mesto savršeno za razgovor. To je to! Hvala Nema na cemu, sluzim narodu.🫡