Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BG restorani v2.0

Featured Replies

Gvero pljeskavica u restoranu Gvero - lepo i obilno. Sustinski pljeska sa kuglom kajmaka. Sopska prosek, somun ukusan.

• Replies 1.8k
  • Views 168.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Sad te na ulazu pitaju hoces u pucacki ili nepucacki deo

• Hajde malo da razjasnimo stvari - Tata Mata je izvorno jadranski restoran u Dalmatinskoj ulici. Zove se Tata Mata jer je jedan vlasnik sin čuvenog profesora FDU Mate Miloševića i oni su stanovali u to

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

džeri restoran, bečka šnicla sa pire krompirom pajz sad 3870 din

Posted Images

3 hours ago, Shan Jan said:

Gvero pljeskavica u restoranu Gvero - lepo i obilno. Sustinski pljeska sa kuglom kajmaka. Sopska prosek, somun ukusan.

Koliko cepa ta pljeska?

On 27. 6. 2025. at 17:25, Babu Bhatt said:

Koliko cepa ta pljeska?

U kom smislu? Kosta mislim oko 1200 a porcija je dobra, rekao bih 300 grama mesa plus kajmak i pomfrit.

Sto nisi na ulici?

25 minutes ago, precog said:

Sto nisi na ulici?

Sto?

On 27. 6. 2025. at 13:39, Shan Jan said:

gvero kod nekadasnje skole 21. maj?

1 hour ago, Shan Jan said:

Sto?

Kazu da prija setnja posle pljedze

@bradilko Gvero kod Airport City-ja na NBGu.

2 minutes ago, Shan Jan said:

@bradilko Gvero kod Airport City-ja na NBGu.

preko puta? tamo je dqvno bio neki fast food

• Popular Post

"Tezga 54" na Đeram pijaci.

Morska riba i morski plodovi, kuvar je rekla bih Dalmatinac (po govoru). Minijaturni lokal pored tezgi, stolovi unutra i napolju, a kad zafali stolova, sedi se za obližnjim tezgama koje se isprazne.

Skuša, hobotnica, džem od paradajza, kanapei, mnogo belih vina, mislim da fiksnog menija i nema, šta zatekneš, to je, i mnogo je dobro.

Vinogradi, Grocka

Pogled iz restorana i sa terase je fantastičan. I to bi bilo to što se tiče fantastičnog.

Jela piletinu “Sofija Loren”, jedan od specijaliteta restorana. Ništa specijalno i ne opravdava ime. Grilovano povrće i šopska standardni. Mislim da bih glede hrane tužnjikava izašla iz restorana da nisam poručila desert koji mi je popravio raspoloženje - bajadera poslužena sa kuglom sladoleda od vanile. Sa njihovog sajta: припремљене по оригиналној рецептури старог ресторана „Виногради“, послужене америчким космонаутима 1969. године приликом њихове посете нашем ресторану.

Osoblje veoma ljubazno i profesionalno, ali oseća se napetost za koju mislim da je u najvećem broju slučajeva zaslužan menadžer.

Sve u svemu, ne bih ja tamo ručala opet, ali bih otišla na kafu i kolač pre podne.

Ne fotografišem hranu osim ako nije nešto nesvakidašnje, tako da slike hrane nemam, ali imam pogleda sa terase :)

IMG_8091.jpeg

IMG_8092.jpeg

@Boksi zaboravila si da pomenes da su im cene u rangu restorana u Beton Hali a hrana je eto ok. Za vino jos gora prica - preskupo i prosecno. Bili jednom tamo, ostavili brdo para. Pogled lep ali nit je ususkana i prijatna atmosfera nit je lako doci.

18 minutes ago, Shan Jan said:

zaboravila si da pomenes da su im cene u rangu restorana u Beton Hali a hrana je eto ok

I ja to mislim, ali restoran je bio krcat. Na ulazu je mnogo fotografija tog starog restorana koji je srušen i napravljen ovaj. Zbog te istorije istaknute na zidovima (tipa ‘Henri Kisindžer je bio ovde’) i koja se provlači kroz jelovnik, jače su cene.

36 minutes ago, Shan Jan said:

nit je lako doci

A meni baš prijala vožnja kroz Vrčin i Zaklopaču D Majke mi. I kao što napisah, otišla bih tamo opet, ali samo na kolač i kafu.

Mićina domaća kujna nas oduševila toliko da smo drugar i ja tamo bili i danas i juče. Mića je izmislio Karađorđevu šniclu, a prema jelovniku i rečima konobara, i još nekoliko sjajnih jela koje imaju u ponudi. Mi smo od toga probali tri pored Karađorđeve i sva su sjajna. Navodno je izmislio i moravsku salatu, ali to im već ne verujem. :D

Cene više nego popularne u današnje vreme.

ubedljivo najbolja karađorđeva u beogradu, doduše ništa drugo nisam ni jeo

blasfemija