June 27, 2025Jun 27 Gvero pljeskavica u restoranu Gvero - lepo i obilno. Sustinski pljeska sa kuglom kajmaka. Sopska prosek, somun ukusan.
June 27, 2025Jun 27 3 hours ago, Shan Jan said:Gvero pljeskavica u restoranu Gvero - lepo i obilno. Sustinski pljeska sa kuglom kajmaka. Sopska prosek, somun ukusan.Koliko cepa ta pljeska?
June 28, 2025Jun 28 On 27. 6. 2025. at 17:25, Babu Bhatt said:Koliko cepa ta pljeska?U kom smislu? Kosta mislim oko 1200 a porcija je dobra, rekao bih 300 grama mesa plus kajmak i pomfrit.
June 28, 2025Jun 28 On 27. 6. 2025. at 13:39, Shan Jan said:Gvero pljeskavica u restoranu Gvero - lepo i obilno. Sustinski pljeska sa kuglom kajmaka. Sopska prosek, somun ukusan.gvero kod nekadasnje skole 21. maj?
June 28, 2025Jun 28 2 minutes ago, Shan Jan said:@bradilko Gvero kod Airport City-ja na NBGu.preko puta? tamo je dqvno bio neki fast food
July 5, 2025Jul 5 Popular Post "Tezga 54" na Đeram pijaci.Morska riba i morski plodovi, kuvar je rekla bih Dalmatinac (po govoru). Minijaturni lokal pored tezgi, stolovi unutra i napolju, a kad zafali stolova, sedi se za obližnjim tezgama koje se isprazne.Skuša, hobotnica, džem od paradajza, kanapei, mnogo belih vina, mislim da fiksnog menija i nema, šta zatekneš, to je, i mnogo je dobro.
July 12, 2025Jul 12 Vinogradi, GrockaPogled iz restorana i sa terase je fantastičan. I to bi bilo to što se tiče fantastičnog. Jela piletinu “Sofija Loren”, jedan od specijaliteta restorana. Ništa specijalno i ne opravdava ime. Grilovano povrće i šopska standardni. Mislim da bih glede hrane tužnjikava izašla iz restorana da nisam poručila desert koji mi je popravio raspoloženje - bajadera poslužena sa kuglom sladoleda od vanile. Sa njihovog sajta: припремљене по оригиналној рецептури старог ресторана „Виногради“, послужене америчким космонаутима 1969. године приликом њихове посете нашем ресторану.Osoblje veoma ljubazno i profesionalno, ali oseća se napetost za koju mislim da je u najvećem broju slučajeva zaslužan menadžer.Sve u svemu, ne bih ja tamo ručala opet, ali bih otišla na kafu i kolač pre podne.Ne fotografišem hranu osim ako nije nešto nesvakidašnje, tako da slike hrane nemam, ali imam pogleda sa terase :)
July 13, 2025Jul 13 @Boksi zaboravila si da pomenes da su im cene u rangu restorana u Beton Hali a hrana je eto ok. Za vino jos gora prica - preskupo i prosecno. Bili jednom tamo, ostavili brdo para. Pogled lep ali nit je ususkana i prijatna atmosfera nit je lako doci.
July 13, 2025Jul 13 18 minutes ago, Shan Jan said:zaboravila si da pomenes da su im cene u rangu restorana u Beton Hali a hrana je eto okI ja to mislim, ali restoran je bio krcat. Na ulazu je mnogo fotografija tog starog restorana koji je srušen i napravljen ovaj. Zbog te istorije istaknute na zidovima (tipa ‘Henri Kisindžer je bio ovde’) i koja se provlači kroz jelovnik, jače su cene. 36 minutes ago, Shan Jan said:nit je lako dociA meni baš prijala vožnja kroz Vrčin i Zaklopaču Majke mi. I kao što napisah, otišla bih tamo opet, ali samo na kolač i kafu.
July 18, 2025Jul 18 Mićina domaća kujna nas oduševila toliko da smo drugar i ja tamo bili i danas i juče. Mića je izmislio Karađorđevu šniclu, a prema jelovniku i rečima konobara, i još nekoliko sjajnih jela koje imaju u ponudi. Mi smo od toga probali tri pored Karađorđeve i sva su sjajna. Navodno je izmislio i moravsku salatu, ali to im već ne verujem. :D Cene više nego popularne u današnje vreme.
July 18, 2025Jul 18 ubedljivo najbolja karađorđeva u beogradu, doduše ništa drugo nisam ni jeoblasfemija