July 18, 2025Jul 18 A, pa uzeli smo dva jela juče, a danas tri, plus predjela, slatko, salate, pohovane paprike, sir, pršutu, dupli prebranac da se nađe i tako :D Edited July 18, 2025Jul 18 by napadaj
July 18, 2025Jul 18 1 hour ago, napadaj said:Mićina domaća kujna nas oduševila toliko da smo drugar i ja tamo bili i danas i juče. Mića je izmislio Karađorđevu šniclu, a prema jelovniku i rečima konobara, i još nekoliko sjajnih jela koje imaju u ponudi. Mi smo od toga probali tri pored Karađorđeve i sva su sjajna. Navodno je izmislio i moravsku salatu, ali to im već ne verujem. :DCene više nego popularne u današnje vreme.Jel masna i/ili slana hrana ?Da ne bude kao sa "Pod lozom"... Edited July 18, 2025Jul 18 by brusli
July 18, 2025Jul 18 idealnagospodin mića ima zlatnu medalju sa nekog svetskog prvenstva za kuvare, lion sedamdeset i neke
July 18, 2025Jul 18 Mića je bio Titov kuvar. Umro je 2020, tako da se kuhinjom više ne bavi, ali njegovi sinovi to rade na sjajan način.Ništa nije masno i jako začinjeno i zapravo je sve relativno blagog ukusa.Loza je drugačiji koncept.
July 18, 2025Jul 18 U jbt, guglao, al nisam bio pažljiv - umro je istoimeni harmonikaš, a ovaj je živ.
July 18, 2025Jul 18 produžio si mu život, praviće mića još karađorđevihkad sam ovo proveravao, pročitao sam da je dvostruki svetski šampion
July 18, 2025Jul 18 Zaboravih da dodam da narudžbina "Dva piva" rezultira donošenjem dva Valjevska. Ne znam da li uopšte ima nešto drugo u ponudi, niti me zanima.
July 18, 2025Jul 18 meni sve teze padaju na zeludac karadjordjeve i slicne stvari, bas kao kamen da varim svaki put, tako da izbegavam. doduse jeste dobra bila, jedna od boljih.
July 19, 2025Jul 19 +1 za Miću i Karađorđevu koju ne treba nikako propustiti, ali i druge stvari na meniju su dobre.Ne znam da li se računa u hidden gems, ali restoran Recept u Tošinom bunaru 10/10 svaki put kad sam bio. Tatar biftek vrhunski. Biftek, ramstek, velington sve odlično, a i pasulj fenomenalan. Uz to, njujorški čiz kejk odličan kao dezert ako ostane mesta, a s obzirom na očekivanja posle prvog utiska i izbor vina je sasvim ok.
July 19, 2025Jul 19 18 minutes ago, Zeleni sto said:+1 za Miću i Karađorđevu koju ne treba nikako propustiti, ali i druge stvari na meniju su dobre.Ne znam da li se računa u hidden gems, ali restoran Recept u Tošinom bunaru 10/10 svaki put kad sam bio. Tatar biftek vrhunski. Biftek, ramstek, velington sve odlično, a i pasulj fenomenalan. Uz to, njujorški čiz kejk odličan kao dezert ako ostane mesta, a s obzirom na očekivanja posle prvog utiska i izbor vina je sasvim ok.Plus su cene za biftek i vise nego povoljne. Posebna preporuka za Velington