July 19, 2025Jul 19 nisam bio u receptu, samo sa ulice deluje baš neugledno pa mu baš pristaje hidden gemsbiftek velington mi je među najprehajpovanijim kulinarskim “izumima”
July 19, 2025Jul 19 Išao sam relativno često dok je bio Dren, bio korektan roštilj i neka soc seljačka atmosfera, tako da ne mogu reći da sam bio obožavalac, ali je ortak živeo bukvalno sa druge strane ulice pa smo išli kad god nismo imali bolju ideju. Tako da sve u svemu, nije baš neko mesto koje bih proporučio...
July 19, 2025Jul 19 1 hour ago, igoraki said:Išao sam relativno često dok je bio Dren, bio korektan roštilj i neka soc seljačka atmosfera, tako da ne mogu reći da sam bio obožavalac, ali je ortak živeo bukvalno sa druge strane ulice pa smo išli kad god nismo imali bolju ideju. Tako da sve u svemu, nije baš neko mesto koje bih proporučio...Zar nisu Dren i Recept dva odvojena ugostiteljska objekta ?
July 19, 2025Jul 19 1 minute ago, Lezilebovich said:Zar nisu Dren i Recept dva odvojena ugostiteljska objekta ?Nemam pojma, na toj lokaciji je bio samo Dren tada, pa sam mislio da je onda Dren postao Recept.
July 19, 2025Jul 19 @igoraki @Lezilebovich Dva potpuno različita objekta, recept je bliže ulici. Dren je baš to, pristojna hrana, a Recept je prava stvar. I mislim da je već neko vreme tu iako dosta ljudi nije ni čulo za njega, pa zaključujem da može da dobije i zvanično titulu hidden gem-a. :)10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:nisam bio u receptu, samo sa ulice deluje baš neugledno pa mu baš pristaje hidden gemsbiftek velington mi je među najprehajpovanijim kulinarskim “izumima”Imaju i original velington, a i svoju verziju, zaboravio sam kako se zove, ali bilo je dobro.
July 20, 2025Jul 20 Zornića kuća, doručak, domaćinski. Omlet sa pršutom, 790 din. (Moš komotno posle ovoga udrvatm)Edit: fenomenalno je mesto za klince :) Edited July 20, 2025Jul 20 by Boksi
July 20, 2025Jul 20 Dok sam radio tamo redovno smo isli u Dren i Recept za rucak. Dren je klasika, sta god narucis je onako ok. Recept je pak vise neka kao homemade varijanta. Imali su dobru corbu sto ti donesu u posudi od par litara. Takodje ja sam cesto voleo da tamo jedem kapamu.
July 20, 2025Jul 20 Mamina kuhinja, preukusno a besplatno.Topla preporuka Specijalitet - gomboce a la Velika Jasikova
July 20, 2025Jul 20 6 hours ago, Boksi said:Zornića kuća, doručak, domaćinski. Omlet sa pršutom, 790 din. (Moš komotno posle ovoga udrvatm)Edit: fenomenalno je mesto za klince :)Sjajno mesto za onog ko ima ili vodi klince. Ko nema, nema nikakav razlog da se cima. Klopa skroz ok, malo jače cene ali ok jel ide ceo program uz to.
August 10, 2025Aug 10 vodila me ex forumašica u šri lanku.simpatični su, posebno konobarica piće je bilo na račun kuće jer su zaboravili su da ga donesu pre hrane, iako smo bile ok s tim.preporuka za slatkiše, panakota od manga s pistaćima i kremasti sladoled od avokada.e da, neverovatno kakvu čaroliju učini šipka cimeta džin-toniku.
August 10, 2025Aug 10 jao tu imaju ona 4 nivoa ljutine, a poslednji nivo se zove "Jesi lud?"jeo sam jesi lud pileci kari sa ortakom, zajebano je bas, na ivici bola. rekli su nam da uskoro uvode i peti nivo
August 10, 2025Aug 10 jeste :) još uvek su 4 nivoa i meni je taj max podnošljiv, ali ja nisam reper za ljuto.e da, kad sam kod karija, na bulevaru iznad đerma se otvorio indijski thymehttps://www.instagram.com/thyme.indian/
August 10, 2025Aug 10 1 hour ago, bey said:jeste :) još uvek su 4 nivoa i meni je taj max podnošljiv, ali ja nisam reper za ljuto.e da, kad sam kod karija, na bulevaru iznad đerma se otvorio indijski thymehttps://www.instagram.com/thyme.indian/Zar Thyme nije hipstersko mesto?
August 10, 2025Aug 10 Jeste ali su mi hit and miss. Rajićeva I Zemun dobri. Banovo brdo kao da je Temu verzija Thyma. Doduše ima i ona cela MasterCheff drama oko njih...