May 6, 20251 yr Nisam oduševljen Hrastovinom i bio sam samo jednom, iako živim jako blizu. Praseće bajadere su mnogo bolje u Grmeču, a i dosta jeftinije.
May 6, 20251 yr 41 minutes ago, LeBron said:U BSK u Borci su bajaderice 4800Tamo se ne ide iz drugih razloga
May 6, 20251 yr 11 minutes ago, napadaj said:Nisam oduševljen Hrastovinom i bio sam samo jednom, iako živim jako blizu. Praseće bajadere su mnogo bolje u Grmeču, a i dosta jeftinije.Isto, baš me razočaralo pečenje u Hrastovini.Bio sam u Malom nevaljalom vuku (ex Cveće zla) i utisak mi je potpuno isti kao za Cveće zla: super klopa, male porcije, usluga katastrofalna.
May 7, 20251 yr 17 hours ago, LeBron said:Isao danas sa prijateljicom da pokupi neke stvari za slavu. Pecenje narucila u nekoj pecenjari Hrastovina, na Bulevaru.3kg prasetine, i 3 kg jagnjetine su joj naplatili 42k din!!!Uzeli racun, prasetina 6400 din/kg, a jagnjetinu su nesto racunali 30x100gr, tj 30x790dinBukvalno ne verujem koje ceneA ona nije proverila unapred koje ce biti cene?Ja bih pala u nesvest, ali valjda se pita jbt... Edited May 7, 20251 yr by Mel
May 7, 20251 yr Ta Hrastovina ja ozbiljno bila uložila u hajp o marketing, jedno vreme su svi ti jutjuberi imali epizode kod njih....
May 7, 20251 yr Više puta, odlična je.A što se tiče Hrastovine, to je pečenjara od pre nekoliko meseci, prethodno je bila restoran na solidnom glasu. Edited May 7, 20251 yr by napadaj
May 7, 20251 yr 15 minutes ago, Klonfer said:Jel bio neko u Moravi u Novom Merkatoru?odlična klopa, ambijent neuobičajen, bar za menesedi se i klopa za šankom, međ hiljade drugih ljudinot my cup of tea