Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Građanin Đoković

Featured Replies

:heart:

• Replies 1.9k
  • Views 135.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio kod Tadića pa bio kod Tadića.  Bio u Narodnoj skupštini, povodom Dana državnosti Srbije, i tom prilikom dobio orden. Bili svi živi, ne samo BT.    Ovo intimno sedenje na kanabetu u

• nemaju, zato sto mi nismo govna koja ce ignorisati lik i delo vucica, zarad licne koristi.   ta prica da novak ne zna ko je i sta je vucic i sta je uradio sa srbijom, on i njegovi satrapi, j

• Ima li smisla da se otvori topik o cigarima i uparivanju sa picem? Ne deluje mi kao da ima previse interesa... Rodila mi se cerka pre 10 dana pa sam tom prilikom popusio Behike 52 koju sam cuvao

Posted Images

• Popular Post

Rispektčina.

3 hours ago, Mos said:

Rispektčina.

Obećavam da ću prvi put u životu gledati meč, prvi sledeći, i od srca ću navijati. Ozbiljno

Cekamo da se pojavi neko da napise kako je i ovo sa porukama Stahovskom deo smisljenog peglanja imidza nakon sage u Australiji

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

tbh taj Stakovski je možda veći Nole fan nego Ros. Kad je Rothenberg onomad napisao da je atmosfera bila awkward u teretani u Melburnu kad se avakcinisani Novak pojavio, Sergej ga isprozivao kao nemača pojma. Posle Nole izjavi kako ga je pogodio tretman koji je dobio od kolega u Melburnu.

Novak će nas psihički ubiti gore nego Žvaljo, ovi emotivni roller-coasteri su opasni za nas forumaše u godinama. 

deo smisljenog peglanja imidza nakon sage u Australiji

ma nije, ovo je od srca. svaka mu cast, samo me plasi ovo "any other help as well" posto stako moze da zatrazi migove. 

1 hour ago, Valkyrie said:

Novak će nas psihički ubiti gore nego Žvaljo, ovi emotivni roller-coasteri su opasni za nas forumaše u godinama. 

zasto?

nije ovo nikakvo iznenadjenje :)

deo smisljenog peglanja imidza nakon sage u Australiji
Nisam mislio da ces ti prvi[emoji3525]

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Mi koji pratimo Nola ihahaj, za razliku od onih koji prate samo šabanisanje i četnički topik, znamo vrlo dobro ko je i šta je Nolo i da ovakvi potezi nisu niti retki niti isforsirani, bilo ih je i više nego dovoljno da možemo konstatovati da ima jaku altruističku crtu i visok nivo empatije i želje da pomogne ljudima u nevolji, a to je jako lepa, bitna i važna osobina u sklopu ljudskog karaktera. 

Rekao bih i bitnija nego to što se loži da vodu pretvara u vino i što neće da se vaksa (to nikako nije nebitna stvar), ali to ne  znači da ne treba/ne smemo da ga kritikujemo kada to i te kako zasluži. Ostaje samo žal što je velik na terenu, i prema ljudima i prema protivnicima, a pada na glupostima i stvarima koje su van svake pameti i iracionalne, ali šta da radimo.

Drago mi je zbog Tsaija. :)

46 minutes ago, pt 2.0 said:

Drago mi je zbog Tsaija. :)

Drago mi je zbog mog Tsajog
on sada ima moć
da pred svima

podigne glas

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.