Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Građanin Đoković

Featured Replies

21 minutes ago, jorma shparga said:

Ali recenica

Podržao sam svoj narod koji je izašao na ulice da se bori za čistiji vazduh, vodu i hranu. To su elementarne stvari. To je problem koji datira 15 ili 20 godina unazad.

Tacno, fali jos samo da je rekao " A zna se ko je na vlasti bio pre 15 godina - Djilas ! "

nije on samo upitne pameti i neupitnog nedostatka obrazovanja, malo je i govno ...

neko je lepo skratio tu recenicu :D

• Replies 1.9k
  • Views 135.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio kod Tadića pa bio kod Tadića.  Bio u Narodnoj skupštini, povodom Dana državnosti Srbije, i tom prilikom dobio orden. Bili svi živi, ne samo BT.    Ovo intimno sedenje na kanabetu u

• nemaju, zato sto mi nismo govna koja ce ignorisati lik i delo vucica, zarad licne koristi.   ta prica da novak ne zna ko je i sta je vucic i sta je uradio sa srbijom, on i njegovi satrapi, j

• Ima li smisla da se otvori topik o cigarima i uparivanju sa picem? Ne deluje mi kao da ima previse interesa... Rodila mi se cerka pre 10 dana pa sam tom prilikom popusio Behike 52 koju sam cuvao

Posted Images

40 minutes ago, Mil@n said:

Ros: "Eto, lepo sam vam rekao... Ne zna čovek za spot" 

:D

necu to reci :D

52 minutes ago, levi said:

iglu u plastu sena ne znači to što on misli

Covek nema osnovnu zavrsenu..vidim, lepo s epdoucavao kako da izrce, ne bi me cudilo da su ga savetovali oni isti koji savetuju pusilipsa

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

DC537353-EBF1-4582-9F0F-AA222734F8A8.thumb.jpeg.bee1e43f5acb52d14f5e15ddbe7a35c2.jpeg

kakva jajara

:isuse:

Novače, sad si najniže pao

sad ce jos 2 hektara Kalemegdana da mu daju,,,

29305600-%EB%98%A5-%EB%A7%8C%ED%99%94-%E

Kakav je čovek? 

Bolji je sportista! 

Okej, stvarno ne mogu da komentarišem čoveka koji kaže politicizovao i pogrešno koristi “traži iglu u plaštu sena”, ne bi bilo fer.  :mellow:

Гражданин Джокович

2 hours ago, Ros said:

on je srđan đoković 1/1

jedina razlika između njih je što se novak malo namackaotm živeći po inostranstvima, a serggio je ostao buzdovan

7 minutes ago, pt 2.0 said:

Okej, stvarno ne mogu da komentarišem čoveka koji kaže politicizovao i pogrešno koristi “traži iglu u plaštu sena”, ne bi bilo fer.  :mellow:

Гражданин Джокович

Da ga malo i branim, ovde je očigledno pao u vatru, u jednom momentu je zamucao, emotivno očigledno doživljava sve što priča, elokvencija i vokabular mu svakako nisu problem, priča 5, 6 jezika, a Engleski tečno, sa dosta reči i odličnim izgovorom.  :)

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

on je srđan đoković 1/1

jedina razlika između njih je što se novak malo namackaotm živeći po inostranstvima, a serggio je ostao buzdovan

nego sta je..

dlaku u jajetu se kaze :fantom:

Slucajno naleteo na ovaj gore intervju dok sam bio kod keve. Vrlo mu je jasno sta radi i vrlo ljigavu pricu vrti. Posebno onaj deo "A jeste li vi videli negde da stoji logo stranke na snimku?" ako nema logoa sve je u redu + je kod nas stalno neka kampanja pa nkad ne bi bio pravi trenutak da podrzim coveka koji je stao uz mene...

3 hours ago, Mil@n said:

Da ga malo i branim, ovde je očigledno pao u vatru, u jednom momentu je zamucao, emotivno očigledno doživljava sve što priča, elokvencija i vokabular mu svakako nisu problem, priča 5, 6 jezika, a Engleski tečno, sa dosta reči i odličnim izgovorom.  :)

Poliglota nije isto što i erudita, sta vredi sto zna dosta reči i odlično ih izgovara ako ih pogrešno upotrebljava i koristi

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.