Hermetico Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 3 hours ago, Mos said: Rispektčina. Obećavam da ću prvi put u životu gledati meč, prvi sledeći, i od srca ću navijati. Ozbiljno 3 Link to comment
Zli Gli Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 Cekamo da se pojavi neko da napise kako je i ovo sa porukama Stahovskom deo smisljenog peglanja imidza nakon sage u AustralijiSent from my M2012K11G using Tapatalk Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 tbh taj Stakovski je možda veći Nole fan nego Ros. Kad je Rothenberg onomad napisao da je atmosfera bila awkward u teretani u Melburnu kad se avakcinisani Novak pojavio, Sergej ga isprozivao kao nemača pojma. Posle Nole izjavi kako ga je pogodio tretman koji je dobio od kolega u Melburnu. Link to comment
Valk Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 Novak će nas psihički ubiti gore nego Žvaljo, ovi emotivni roller-coasteri su opasni za nas forumaše u godinama. 1 4 Link to comment
ToniAdams Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 deo smisljenog peglanja imidza nakon sage u Australiji 1 6 Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 ma nije, ovo je od srca. svaka mu cast, samo me plasi ovo "any other help as well" posto stako moze da zatrazi migove. 3 1 Link to comment
Ros Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 1 hour ago, Valkyrie said: Novak će nas psihički ubiti gore nego Žvaljo, ovi emotivni roller-coasteri su opasni za nas forumaše u godinama. zasto? nije ovo nikakvo iznenadjenje Link to comment
Zli Gli Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 deo smisljenog peglanja imidza nakon sage u AustralijiNisam mislio da ces ti prvi[emoji3525]Sent from my M2012K11G using Tapatalk Link to comment
Mil@n Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 Mi koji pratimo Nola ihahaj, za razliku od onih koji prate samo šabanisanje i četnički topik, znamo vrlo dobro ko je i šta je Nolo i da ovakvi potezi nisu niti retki niti isforsirani, bilo ih je i više nego dovoljno da možemo konstatovati da ima jaku altruističku crtu i visok nivo empatije i želje da pomogne ljudima u nevolji, a to je jako lepa, bitna i važna osobina u sklopu ljudskog karaktera. Rekao bih i bitnija nego to što se loži da vodu pretvara u vino i što neće da se vaksa (to nikako nije nebitna stvar), ali to ne znači da ne treba/ne smemo da ga kritikujemo kada to i te kako zasluži. Ostaje samo žal što je velik na terenu, i prema ljudima i prema protivnicima, a pada na glupostima i stvarima koje su van svake pameti i iracionalne, ali šta da radimo. 5 Link to comment
Valk Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 46 minutes ago, pt 2.0 said: Drago mi je zbog Tsaija. Drago mi je zbog mog Tsajog on sada ima moć da pred svima podigne glas 1 7 Link to comment
Sammael Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 https://nova.rs/sport/tenis/novak-djokovic-bosanske-piramide/ Link to comment
Recommended Posts