Lezilebovich Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 2 minutes ago, foto said: ovde ima strucnih ljudi koji ce me naraniti nejestivim stvarima kada kazem da ako te ponude stolicom da sednes u krug odma ih oteras u qurac. insistiraj samo na razgovoru 1-1 sa shrinkom (ne sihmprom). nista keva i sirenje price u neku porodicni seansu. sam si otisao kod lekara, samces i da izadjes od lekara. zdrav! nikakve keve, surnjaje, komsinice i ostali kurci-palci. sam prricas sa shrinkom. ako ne odgovara trazi drugog. zivot nije americki film gde se sedi u krugu. To je bas dosta jaka tvrdnja, na cemu je zasnivas ? Na primer, Drajzerova radi tako da obavezno dovedes podrsku ( mozda ne rade uvek tako, u pvom slucaju koji ja znam tako je bilo). 1
foto Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 na osnovu godina pacijenta i staza adiktivnog ponasanja. i pacijenata koji su prolazili kroz te vijugave staze izlecenja. nisam shrink ali sam siguran da postoji neka tacka gde porodicna/grupna terapija mora da se prepusti odnosu 1 na 1. 1
Zli Gli Posted July 25, 2022 Author Posted July 25, 2022 Ja bi' pre pricao sa shimprom sad kad se ispostavilo da je neki dobri cova i porodican tipSent from my M2012K11G using Tapatalk
vladavsnarod Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 On 25.7.2022. at 22:31, Zli Gli said: Znam kako sam ja pre gledao na narkomane, bio sam u fazonu ko ih jebe, sto se drogiraju. Karma je cudo, jbg. Draga Saveta on Ma kakva karma, samo si shvatio iz prve ruke da je to ista boljka i da su narkomani samo bolesni, a ne obesni hipici. Po mom laičkom mišljenju ti moraš da pronađeš uzrok zavisnosti, tj. zašto se uvek posrneš. Kladim se da nema veze sa adrenalinom, cenom vozila u CH, arbitražom... Danas imaš milion vrsta terapija ako već nećeš u državnu instituciju. Opet laički, ali lekovi u tvom slučaju moraju biti samo most, a ne trajno rešenje. Draga Saveta off 2
theanswer Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 On 28.7.2022. at 13:04, Zli Gli said: Klasika, nadji posao i gledaj ga kao terapiju za koju si placen, nadji hobi, kupi psa i posveti mu ljubavi i emocija, blabla... Sent from my M2012K11G using Tapatalk On 24.7.2022. at 17:38, theanswer said: Psihijatar će ti reći da nađeš hobi, tj. pitaće te šta te ispunjava i da onda radiš više na tome u neko slobodno vreme. Mislim da im je to odgovor na sve. 1
Glass Joe Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 Poljoprivreda ili gradiliste, treba da sljakas 10 do 12 sati dnevno, da od umora i nedostatka vremena ne razmisljas o kladjenju 2 2
Miljenko Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 Meni je poljoprivreda izuzetno pomogla kod izbacivanja negativne energije. Kod kladjenja i ne bas, no uspeh je sto sam uopste ogranicio uplatu, na neku razumnu meru (max 5000 dinara na dan, a i to retko, u zavisnosti od ponude). 1
foto Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 (edited) kako ste krenuli poslali bi ga kod onog popa sa lopatom. dobro je za glija da je pop na mardelju zbog ubistva. pustite te varijante: samo da se on dobro oznoji i umori. to ne ide tako. p.s. shimpr bi ti bio bolji 100% Edited July 29, 2022 by foto 2
Glass Joe Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 ja i miljenko na osnovu ličnog primera (koji je i najbolji), doduse nisam bio zavisnik od kocke nego od gejminga...poenta kod sela je bas ta fizicka odvojenost od gradskih poroka i interneta
Zli Gli Posted July 29, 2022 Author Posted July 29, 2022 Ne placa se to dovoljno koliko ja mogu da odsljakam, u formi sam jos uvek i u punoj snazi. A taj pop bi mi bas dobro dosao sa svojim komradima da mi izlome ruke i noge, onda ne bi mogao neko vreme da zovem i idem da uplacujem. Mislim da je bas kod nas u zatvoru, Peranovic bese, nije taj lud uopste koliko smo mi neki bolesni. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 3
kud u maglu Simoviću Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 5 hours ago, Filozof manijak said: Tzv.radna terapija rad je stvorio čoveka u srbiji da dođeš do 2k€ mesečno treba guza da pršti samo tako(pod uslovom da nisi eksplatatortm) pa kad godinu dana pršti dupe tri puta se razmisli dal će pare da se bace na čendžer u aradu ili će se prema njima drugačije odnositi easy come, easy go 1
foto Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 samo ti peranovic i njegove barabe fale u zivotu. pusti to, nisi ti dileja. 2
Recommended Posts