radisa Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 1 minute ago, morgana said: ali ko ih je vukao za jezik da to kažu? Kažu odmah, da bude manje sumnjivo... Moguće i da ih je neko savetovao da tako urade... 3
morgana Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 3 minutes ago, radisa said: Kažu odmah, da bude manje sumnjivo... Moguće i da ih je neko savetovao da tako urade... moguce.
Time Crisis Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 (edited) 1 hour ago, radisa said: Oni su svesno, bez trunke blama uništili dokazni materijal... Zašto? Pa zato što misle da tako štite instituciju™... Pa naravno, dobar drugar s faksa radi u školi i uvek priča da kada se dogodi neko s*anje (tipa neko se potukao, neko doneo nož i slično), prva briga direktora uvek da ih novinari "ne probuše", tj. samo da se o tome ne priča i da se nekako zataška, da škola ne izgleda loše. Za decu manje-više. Edited June 24, 2021 by Time Crisis slovo
אַף אֶחָד Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Pa to je valjda deo izlazne strategije, da se krivica za zataskavanje prebaci na Majica koji je odlucio da glumi idiota, a da stanica sa Bozicem nastavi dalje. 1 1
morgana Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 2 minutes ago, chandra said: Pa to je valjda deo izlazne strategije, da se krivica za zataskavanje prebaci na Majica koji je odlucio da glumi idiota, a da stanica sa Bozicem nastavi dalje. ovo ima smisla, teorijski. ali ode kredibilitet.
Њујоркер Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Pa ni Bozic nije briljirao u intervjuu. Kad ga je novinarka pitala a zasto niste prijavili policiji da imate osobu u stanici koja ide okolo i slika maloletnice on je odgovrio: nismo se setili Pas mater.
morgana Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 bozic je direktor tek mjesec dana, majic se povukao u maju
gospa buba Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 bozic je direktor tek mjesec dana, majic se povukao u majui to je zgodno. ovo je u maju vec bilo skuvano, zaprzeno i zasuto rezancima.stari je trebalo da lupeta, a novi da bude kompletno shockiran, feminista i suportiv, da osnazuje. to je izlazna strategija ako mene pitash. ako zaista chuvash ustanovu. al neko mora i da najebe pokazno. podnese teret. opet, ko to pa zeli, sve i da je za ustanovu.sent from novi mnogo jak bubamoto. 6
bags Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 57 minutes ago, chandra said: U kojoj nauci? Covek je valjda diplomirao na geografiji posle nekoliko decenija studiranja. Moze neko da me ispravi, ali verujem da novi direktor nije nikada diplomirao iako mu u cv-u stoji inzenjer elektrotehnike: http://civilnodrustvo.gov.rs/upload/Nikola Bozic_CV.pdf O jebote "Specijalista za upravljanje Internetom" WTF?
Time Crisis Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Čak i ovde na temi neko napisa "ne treba napadati instituciju". Apsolutno treba, porušiti sve do temelja i staviti znak kao na onim radioaktivnim ostrvima, "nije za boravak ljudi do 2201. godine". 3 1
Popular Post beta Posted June 24, 2021 Popular Post Posted June 24, 2021 na ovakvim i sličnim zataškavanjima se bazira čitavo naše društvo. sve što je ružno trpaj pod tepih i jezik za zube. dotakli smo dno jadnosti. sad je pitanje šta će sledeće da izleti iz kutije zla. 13
Shitgenstein Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Spaliti do temelja i posoliti zemlju. Teška srca to kažem. 1
ultra plasticni Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 33 minutes ago, Spooky said: Posle ovoga sam zaista zabrinut za Petnicu kao instituciju i pitam se da li treba da postoji. Naravno da ne treba da postoji. Bolesna kompetencija
Popular Post gospa buba Posted June 24, 2021 Popular Post Posted June 24, 2021 Spaliti do temelja i posoliti zemlju. Teška srca to kažem.ti mozda i jedina ovde imash pravo da to kazesh. i par ovih josh dechaka shto su bili.za nas ostale je neopisivo skaredno, da deca koja biraju nauku umesto letovanja, budu izlozena bilo chemu osim nauke i druzenja sa sebi slichnim mladim ljudima. ono, mislim jebote, kolika je masa tih devojaka bila neshvacena kod kuce, u matichnim shkolama i gradovima, naocharke shtrebereke, to mesto je bilo vidjeno da se ta strana spektra mladih ljudi oseti sigurno i prihvaceno i da je to kakvi su blago, a ne kazna. pa jebemti zivot sent from novi mnogo jak bubamoto. 13 1
morgana Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 (edited) 16 minutes ago, gospa buba said: i to je zgodno. ovo je u maju vec bilo skuvano, zaprzeno i zasuto rezancima. stari je trebalo da lupeta, a novi da bude kompletno shockiran, feminista i suportiv, da osnazuje. to je izlazna strategija ako mene pitash. ako zaista chuvash ustanovu. al neko mora i da najebe pokazno. podnese teret. opet, ko to pa zeli, sve i da je za ustanovu. sent from novi mnogo jak bubamoto. slazem se. majicev ispad mi je izgledao glupo, sa ovom informacijom i dodatno, ali cuvsi zoranu mihajlovic kako akcentuje 'stara uprava' sad mislim da je dio strategije Edited June 24, 2021 by morgana 3
Recommended Posts