Jump to content
IGNORED

Случај Петница

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, morgana said:

ali ko ih je vukao za jezik da to kažu? 

Kažu odmah, da bude manje sumnjivo...

Moguće i da ih je neko savetovao da tako urade...

• +1 3
Posted
3 minutes ago, radisa said:

Kažu odmah, da bude manje sumnjivo...

Moguće i da ih je neko savetovao da tako urade...

moguce. 

Posted (edited)
1 hour ago, radisa said:

Oni su svesno, bez trunke blama uništili dokazni materijal... Zašto? Pa zato što misle da tako štite instituciju™...

Pa naravno, dobar drugar s faksa radi u školi i uvek priča da kada se dogodi neko s*anje (tipa neko se potukao, neko doneo nož i slično), prva briga direktora uvek da ih novinari "ne probuše", tj. samo da se o tome ne priča i da se nekako zataška, da škola ne izgleda loše. Za decu manje-više.

Edited by Time Crisis
slovo
Posted

Pa to je valjda deo izlazne strategije, da se krivica za zataskavanje prebaci na Majica koji je odlucio da glumi idiota, a da stanica sa Bozicem nastavi dalje.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
2 minutes ago, chandra said:

Pa to je valjda deo izlazne strategije, da se krivica za zataskavanje prebaci na Majica koji je odlucio da glumi idiota, a da stanica sa Bozicem nastavi dalje.

ovo ima smisla, teorijski. ali ode kredibilitet.

Posted

Pa ni Bozic nije briljirao u intervjuu. Kad ga je novinarka pitala a zasto niste prijavili policiji da imate osobu u stanici koja ide okolo i slika maloletnice on je odgovrio: nismo se setili:frust:

Pas mater.

Posted

bozic je direktor tek mjesec dana, majic se povukao u maju

Posted
bozic je direktor tek mjesec dana, majic se povukao u maju
i to je zgodno. ovo je u maju vec bilo skuvano, zaprzeno i zasuto rezancima.

stari je trebalo da lupeta, a novi da bude kompletno shockiran, feminista i suportiv, da osnazuje. to je izlazna strategija ako mene pitash. ako zaista chuvash ustanovu. al neko mora i da najebe pokazno. podnese teret. opet, ko to pa zeli, sve i da je za ustanovu.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• +1 6
Posted
57 minutes ago, chandra said:

U kojoj nauci? Covek je valjda diplomirao na geografiji posle nekoliko decenija studiranja. Moze neko da me ispravi, ali verujem da novi direktor nije nikada diplomirao iako mu u cv-u stoji inzenjer elektrotehnike: http://civilnodrustvo.gov.rs/upload/Nikola Bozic_CV.pdf

O jebote "Specijalista za upravljanje Internetom" WTF?

Posted

Čak i ovde na temi neko napisa "ne treba napadati instituciju". Apsolutno treba, porušiti sve do temelja i staviti znak kao na onim radioaktivnim ostrvima, "nije za boravak ljudi do 2201. godine".

• +1 3
  • -1 1
Posted

Spaliti do temelja i posoliti zemlju.

Teška srca to kažem.

• +1 1
Posted
33 minutes ago, Spooky said:

Posle ovoga sam zaista zabrinut za Petnicu kao instituciju i pitam se da li treba da postoji.

Naravno da ne treba da postoji. 

Bolesna kompetencija

Posted (edited)
16 minutes ago, gospa buba said:

i to je zgodno. ovo je u maju vec bilo skuvano, zaprzeno i zasuto rezancima.

stari je trebalo da lupeta, a novi da bude kompletno shockiran, feminista i suportiv, da osnazuje. to je izlazna strategija ako mene pitash. ako zaista chuvash ustanovu. al neko mora i da najebe pokazno. podnese teret. opet, ko to pa zeli, sve i da je za ustanovu.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

slazem se. majicev ispad mi je izgledao glupo, sa ovom informacijom i dodatno, ali cuvsi zoranu mihajlovic kako akcentuje 'stara uprava' sad mislim da je dio strategije

Edited by morgana
  • +1 3