Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stocks & Crypto

Featured Replies

• Author
2 hours ago, Choda said:

Deploying more capital fantom

I?

• Replies 1.5k
  • Views 120.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Covece kako ne znas "deploying more capital" je cuveni twit, anyways uzeo sam neki colateral i napravio sam trejd pa me pitaj negde 25 aprila kako sam prosao.

• Author

Ne znam, mislim... mozda sam i znala nekada ali sada ne znam. Nije da je short shorts duhovit pa da ode na zid vecno. Nemoj da se pravis pametan nego nas prosvetljavaj 😁

Sta si uzeo ako nije tajna? Zaboravicu sta je bilo u ponedeljak a kamoli da pamtim april

Btw, schwab je sada uveo da za sve rizicne stocks koje su podlozne malverzacijama da moras da ih licno zoves da ih kupis ili prodas. Juce sam trazila da mi ukinu tu restrikciju. Videcemo da li ce odobriti.

35 minutes ago, mustang said:

Ne znam, mislim... mozda sam i znala nekada ali sada ne znam. Nije da je short shorts duhovit pa da ode na zid vecno. Nemoj da se pravis pametan nego nas prosvetljavaj 😁

Sta si uzeo ako nije tajna? Zaboravicu sta je bilo u ponedeljak a kamoli da pamtim april

Btw, schwab je sada uveo da za sve rizicne stocks koje su podlozne malverzacijama da moras da ih licno zoves da ih kupis ili prodas. Juce sam trazila da mi ukinu tu restrikciju. Videcemo da li ce odobriti.

Uzeo BTC, ETH AVAX imam neki stables pa sam zajmio USDC i kupio.

Tvit

image-373.png

• Author

Meni nije proslo par options danas al zato sto sam bila cheap😁. Neka, nije bilo sudjeno da ih imam. It's ok. Sutra jovo nanovo

• Author

Kakav dosadan market dan... Idem na hajking, ne mogu vise

mr-bean-mrbean.gif

ma kakvi dosadan, pingvin sabija. da smo u bullu bio bi blue chip

• Author
1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:

ma kakvi dosadan, pingvin sabija. da smo u bullu bio bi blue chip

Ma 90% porfolija mi bilo p/l day zeleno a nekih par htela mozda da uzmem jedva se kretalo

Meni rudarske akcije, BABA i AMD ulepšavaju život u poslednje vreme. Moram samo da procenim kada je vreme da prodam rudare, jer oni jašu na trenutnoj pomami za metalima...

12 hours ago, mustang said:

Ma 90% porfolija mi bilo p/l day zeleno a nekih par htela mozda da uzmem jedva se kretalo

take the profit..

pingvin je napravio 4x od juce

1 hour ago, Ayatollah said:

Meni rudarske akcije, BABA i AMD ulepšavaju život u poslednje vreme. Moram samo da procenim kada je vreme da prodam rudare, jer oni jašu na trenutnoj pomami za metalima...

Pa nemoj cekati taj famozni top, prodaj "klipove" od 10% ili 20% dok traje ludilo. nfa ofc

Screenshot_2026-01-23-14-16-09-735_com.dexscreener-edit.jpg

Imal ko da ulaze dugorocno? Sta mislite o all-world indexu? Radio je 2025. bolje i od SP500 i od Europe600.

• Author
2 hours ago, Shan Jan said:

Imal ko da ulaze dugorocno? Sta mislite o all-world indexu? Radio je 2025. bolje i od SP500 i od Europe600.

Imam drugi racun, SEP, sa oog mogu da dizem bez penalties i nema poreza ali 😁.... Uvek ima neka caka, mogu to tek posle 59.5godina kada napunim. Znaci za 9godina jos 😁

E tu, barem 15-20 su samo na long run, ukljucujuci m7. ne pipam.

Nesto nisam u fazonu da drzim ni indexe ni etfs na long run. Ne znam zasto 🤷🏼‍♀️. Mozda navika.

probudio se na 50m mc 🐧