Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stocks & Crypto

Featured Replies

11 hours ago, eumeswil said:

Taj je sa insiderskim infom 99%.

Screenshot_2026-01-11-22-16-07-356_com.twitter.android-edit.jpg

• Replies 1.5k
  • Views 120.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2 hours ago, Lezilebovich said:

Ulaže li neko u metale ? Ovako laički, deluje mi sigurnije da uložim u bakar/paladijum/šta_god, jer ako kompanija XY propadne, neki ZZ če i dalje koristiti te metale. Jasno mi je da zarada nije 408896643 % kao ^^, ali mi deluje kao dobra alternativa. a i nekako mi istraživanje deluje lakše ... e sad, sigurno ima jaka negativna strana

Ja ulazem, u industrijske i plementite metale kroz ETF.

Negativna strana je ciklicnost cijena metala, tako da se mozes fino zajebati ako imas kratak vremenski horizont, plus sama priroda ETF.

Moje ulaganje u zlato prije pet godina u tadašnjoj godišnjoj perspektivi bilo je pušiona, a u sadašnjoj petogodišnjoj perspektivi rast vrijednosti preko 200 % i genijalan potez nekog tko rijetko investira. Međutim, budući da tu poziciju ne namjeravam likvidirati u dogledno vrijeme, taj dobitak i zadovoljstvo ostaju samo indikator na osobnom indeksu...

• Author

Ako je neko zainteresovan da se posveti ozbiljnije trejdovanju, subscribed sam na super grupu ljudi. $50/mesecno, mozda imaju neke popuste ako podelim link.

Imaju sve u discord. Od common stocks, etf, spy, qqq.... do options do dark pool by unusual whales etc. Sve u real time.

12 hours ago, mustang said:

Ako je neko zainteresovan da se posveti ozbiljnije trejdovanju, subscribed sam na super grupu ljudi. $50/mesecno, mozda imaju neke popuste ako podelim link.

Imaju sve u discord. Od common stocks, etf, spy, qqq.... do options do dark pool by unusual whales etc. Sve u real time.

Kako se zovu?

short-term opklada na 1x.tech

• Author
2 hours ago, Ayatollah said:

Kako se zovu?

Poslala sam ti na DM

razmisljam da se malo posvetim trgovanju, koje platforme bi ste preporucili?

takodje, da li je bolje da otvaram neki racun u inostranstvu ili u srbiji? ne znam kako je sada, ranije je zakon zabranjivao drzavljanima da trguju na stranim berzama...

3 hours ago, onamonamo said:

razmisljam da se malo posvetim trgovanju, koje platforme bi ste preporucili?

takodje, da li je bolje da otvaram neki racun u inostranstvu ili u srbiji? ne znam kako je sada, ranije je zakon zabranjivao drzavljanima da trguju na stranim berzama...

Iscitaj malo ovu temu unazad, mislim da se sve to vec pominjalo...

• Author

Kakva drama na marketu sa srebrom, ko ce sad da doceka jutro da se market otvori.... Od srca bih volela i boa i jpm da ljosnu dole za sve naked shorting i shorting svih ovih godina od nas pilicara sto krvavo zaradjujemo a i za sve zdrave kompanije sto su unistili. Mozda ce ovo biti pocetak kriptonizacije usdT kao valute. Ce da vidimo. ko gavrilo na princa.

Edited by mustang

• Author

Allegedly, presli smo iz QT u QE.

To znaci da ce market da krene nabolje do jaja u prevodu. Kao u prvom i drugom kvoteru 2021

🤞🍀🤞🍀🤞

1 hour ago, mustang said:

Allegedly, presli smo iz QT u QE.

To znaci da ce market da krene nabolje do jaja u prevodu. Kao u prvom i drugom kvoteru 2021

🤞🍀🤞🍀🤞

Opet su poceli da stampaju dolare?

SOL na ozbiljnom diskauntu.

Hvala trampary

• Author
6 hours ago, Choda said:

Opet su poceli da stampaju dolare?

Da da.

55 billion

Edited by mustang

Deploying more capital fantom