Jump to content
IGNORED

Italija

Indy

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, Milosh76 said:

Aperitivo :D a878c9236aac95738579c08b43262647.jpg

Uuu, sedeo sam u istom baru u aprilu. Samo sam bio na onim šank stolovima uz zid iza.

Ispred nas seo mladi par, i dolazi konobar, Italijan, i vidim da se ne razumeju. Na kraju, konobar ih pita na engleskom odakle ste, a oni u glas, iz Napulja :D

• +1 1
Posted

Selo Centuripe

spacer.png

• +1 3
  • Wub 5
  • 3 weeks later...
Posted

jedno pitanjce, treba li nwki pcr ili nesto drugo za ulazak u italiju?

Posted
24 minutes ago, bradilko said:

jedno pitanjce, treba li nwki pcr ili nesto drugo za ulazak u italiju?

Since the 1st June 2022 the green pass is no more required to enter in Italy from EU Member States and other foreign countries.

Posted
6 minutes ago, bradilko said:

Hvala @aram

mada proveri, sigurno ima i na sajtu ambasade

Posted

Gledam ove destinacije gde ova naša avio kompanija nudi popuste, pa mi je za oko zapala Bolonja. Da li vredi tamo ići za NG ili i nju izbegavati?

• +1 1
Posted

Ja volim Bolonju, svakako ima šta da se vidi, a osim toga tamo se možda najbolje jede u celoj Italiji. Oni su pokupili uticaje i sa juga i sa severa, i iz Toskane i sa Sardinije... ma sve.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
4 minutes ago, notenoughreasonsforclaire said:

Da li vredi tamo ići za NG ili i nju izbegavati?

Bolonja je prelepa, a u Italiju bukvalno vredi ici svuda. Pogotovo kolima

• +1 6
Posted

Išao bih avionom, tipa dva dana pre i tri dana posle Nove godine.

Posted (edited)

Uvek mozes da gledas avion do Milana, pa da budes malo u Milanu, pa Bergamu, pa da se spustis do Bolonje (manje od sat i po vozom)... sve to moze i vozom... Verujem da je Ryanair jeftiniji od AirSerbia

Edited by Milosh76
  • +1 2
Posted
2 minutes ago, notenoughreasonsforclaire said:

Išao bih avionom, tipa dva dana pre i tri dana posle Nove godine.

Nije to puno vremena, naročito kad odbijemo dane u putu i 1. januar koji ćete verovatno prespavati :D neće ti biti dosadno i da ne mrdneš iz grada.
Vidi šta ti je otvoreno od muzeja, zakaži online ili čak i kupi karte za sve što može.

• +1 1
Posted

To ćemo lako:D. Mene samo generalno interesuje koji je stepen gužve i turista u tom delu, u to doba godine, ostalo ćemo sve po redu...;)

Btw, hvala na savetima:).

• +1 1
Posted

I da, brzim vozovima Freccia Rossa - Firenca 45 minuta, Venecija 1h30. A vozovi su u Italiji generalno jeftini, čak i ovi brzi, a naročito ako se karta kupi na vreme.

• +1 4
Posted
4 minutes ago, notenoughreasonsforclaire said:

To ćemo lako:D. Mene samo generalno interesuje koji je stepen gužve i turista u tom delu, u to doba godine, ostalo ćemo sve po redu...;)

Btw, hvala na savetima:).

Guzva u Italiji...? to ti je kao dobar dan... mada Rim u avgustu je pun pogodak, pogotovo ako nema ni vrucine ni kise, kao sto je meni bilo ove godine?

Ako planiras Italiju, nemoj sededi na jednom mestu... greota :D 

• +1 1