Jump to content

Serija "Porodica" - That 90's Show

Featured Replies

4 minutes ago, copkillah said:

Bogami videli smo da je najiskrenije verovao u to šta je radio, da je verovao da je uvek radio za dobrobit Srbije i njenog naroda.

pa naravno da je u to verovao kao i svaki sociopata. Sigurno za sebe nije mislio da je zločinac. Imate predstavu o Miloševiću kao da je iz crtanog filma. Pa i Vučić za sebe isto misli, ako se ikada bude radila serija o njemu i on će biti tako predstavljen 

Edited by mamula1

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Ma gde je bre iskreno verovao? On je kao manipulator te price ponavljao ako ima neko da ga slusa. Nekada gomila naroda na mitinzima, pa je dogurao do sluzavke pored bazena. U zatvorskoj celiji vise nema ko. Tisina..

Pa tako je predstavljen

Upravo odgledao poslednju epizodu i ostajem pri mišljenju da je ovo čisto humanizovanje porodicetm. Učinjena im je nepravda, želeli su najbolje ali eto :sad:, razdvojile su ih neke karikature zbog 5 miliona dolara ili maraka...

Autor sada može da napravi prikvel o 5. oktobru, neka za scenario iskoristi knjigu one advokatice koja je išla kod Mirjane Marković da je ubeđuje da ih svi lažu itd, ne mogu sad da se setim kako se zove.

3 minutes ago, namenski said:

Izvinjavam se, sta je Downfall koji pominjete?

Der Untergang. Mnogo dobar film. Film je nemački, ne znam otkud Downfall.

Edited by Anonymous

Opet ponavljam ako će deca da pozitivno misle o Miloševiću u 2021. to je pre svega krah onih koji su vladali nakon njega, a nisu ni deca baš toliki debili kakvim ih zamišljate. Uostalom nisu milioni onih rođenih nakon 2000. klicali Slobi i glasali za njega. 

1 minute ago, copkillah said:

Pa tako je predstavljen

Pa takav je i bio..

serija počinje miloševićevim govorom na  ušću pred milion ljudi “i danas se protiv srbije udružuju neprijatelji u srbiji i van nje, i da mi u svaku bitku ulazimo da bi je dobili”

posle sledi džozef bajden...

tako je predstavljen milošević

meni bi npr prva scena bila gde ludak gađa goricu gajević pikslom. u prvom kadru treba gledaocima da bude jasno da imaju posla sa ludakom

3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pa takav je i bio..

Ali ti i ja znamo da je bio manipulator i sociopata, ali klinac™ to neće videti u seriji. Ti znaš kako to da tumačiš, ja znam, ali bojim se da neko ko nije bio tu u to vreme, neće shvatiti kako treba.

Just now, copkillah said:

Ali ti i ja znamo da je bio manipulator i sociopata, ali klinac™ to neće videti u seriji. Ti znaš kako to da tumačiš, ja znam, ali bojim se da neko ko nije bio tu u to vreme, neće shvatiti kako treba.

Ajde da ne pricamo u tudje ime. Vec sam rekao, imamo i na forumu klince™, pa nisu postali Slobini fanovi..

Pa idi na reddit r/serbia gde pišu klinci pa vidi kako ga shvataju.

Edited by mamula1

Ja ne znam gde ste vi videli ovde humanizovanje Miloševića, i on i supruga mu su predstavljeni kao porodica kompletnih ludaka :blink:

5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

serija počinje miloševićevim govorom na  ušću pred milion ljudi “i danas se protiv srbije udružuju neprijatelji u srbiji i van nje, i da mi u svaku bitku ulazimo da bi je dobili”

posle sledi džozef bajden...

tako je predstavljen milošević

meni bi npr prva scena bila gde ludak gađa goricu gajević pikslom. u prvom kadru treba gledaocima da bude jasno da imaju posla sa ludakom

Može. Ja bih ubacio delove Slobinih govora o pobedama i miru, pa onda snimke Stambolićeve patike i Ćuruvijinog tela. 

26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

klinca od 16 godina koji je u prolazu video jednu epizodu će baš zaboleti da gugla ko je zaista bio milošević, a i ako krene da gugla veća je verovatnoća da će mu zacementirati stav o humanom predsedniku koji se borio protiv svetske hegemonije

Ама оканите се клинаца од 16 година, боли њих и за Слобом и за Миром и за домаћим серијама. Какав црни зацементирани став. То је доба које њима изгледа као што је мојој генерацију у њиховим годинама изгледало Титово - давна прошлост.

Друга ствар, несхватљиво ми је да вам смета то што у серији Милошевић убјеђује себе и друге да је све радио како треба. Па сваки злочинац и криминалац мисли да ради како треба или оно што се мора. Шта сте ви очекивали, Слобу са трозупцем који говори како ужива у убијању људи и Миру која се купа у крви младих дјевица?

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Ajde da ne pricamo u tudje ime. Vec sam rekao, imamo i na forumu klince™, pa nisu postali Slobini fanovi..

ma uostalom ne može krivica serije biti što je neko glup, Dovoljno je samo ono pismo Stambolića pa da sve bude jasno. I nije zadatak serije da obrazuje ljude, neka to rade roditelji i škole. 

Sad treba krivica reditelja da bude što neko nepismen gleda seriju. Metafora sa babom je na nivou teletabisa, a ako i to neko ne shvata onda je to problem publike. Trebalo je Milošević da se manijakalno smeje? Pa on sebe i jeste video kao pozitivca i žrtvu i pobednika, sigurno se neće izvinjavati Srbinu iz Krajine što ga je oterao u propast. Ali minimum inteligencije ipak treba kada se nešto gleda.