Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Šta je tačno prestalo?
Konstatovanje virusa u Srba, ako ga je i bilo sad je najnize svakako

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

• Replies 8k
  • Views 766.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

6 hours ago, Duhovnost, ljubav i med said:

Колико година има? Ја сам се био обрадовао што ми је настарији члан породице (близу 90 година) прележао ковид без најмање температуре и без икаквог трага на плућима. Баш сам био срећан и поносан, рекох, кад је прошао ковид, и то без температуре, има да доживи 100-ту. Али врага :sad: , однео га лонг ковид, месецима касније. Хтедох рећи, није температура најгори сценарио, лонг (продужени) ковид напада најразличитије системе у телу. Заправо, сад кад гледам уназад, температура је чак боља опција од овога како је испало на крају.

Zao mi je :sad:.

Ovo pisem laicki. Uopste mi se ne svidjaju situacije da je neko pozitivan bez temperature. Ne znam zasto, ali me plasi. Posebno kod dece. Nekako mi je ta temperatura signal da je telo prepoznalo uljeza i da se brani, a bez nje mi izgleda kao da je usao u organizam i vrslja. 

32 minutes ago, Zli Gli said:

Konstatovanje virusa u Srba, ako ga je i bilo sad je najnize svakako

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Virusu to odgovara svakako 

Imam ja u okruzenju dva slucaja ponovnog zarazavanja. Oba bolesni tu negde u decembru i sad opet. Klinac od 8-9 godina i jedan 35+. Ovaj matoriji je 10 dana pre toga kasljao i bio konstantno negativan, ali pre par dana pozitivan, a pritom je kod prve infekcije bio solidno nastradao. Moj klinac je u pretproslu subotu bio bolestan, 40 temperatura, povracanje, ali negativan. U nedelju samo blaga temperatura, u ponedeljak bez ikakvih simptoma, hoce da ide u skolu u utorak. U utorak ujutro pozitivan. Niko drugi simptome, u subotu se svi testirali kao negativni. A pre mesec dana sedeo za istim stolom s prijateljem koji me zvao naredno jutro da je jebiga ipak pozitivan. I ja i svi ostali koji su sedeli tu negativni na svakom testu od tad, ukljucujuci i jednu nevakcinisanu osobu.

Sve bizarnost do bizarnosti.

• Popular Post

Dobih i ja ovo govno. Probudio se juce s glavoboljom i temperaturom. Uradim kucni test - pozitivan. Prijavim test na nhs sajt, mislio moracu pcr da radim. Kad u nekom momentu zovu me da pitaju kako sam. Ja kazem. Kazu sedi kuci, odmaraj, lipaj tecnost i javi se ako ti bude gore a mi cemo zvati za par dana. Meni u medjuvremenu spala temperatura i malo me grebucka grlo. Al sam malaksao. Danas vec bolje. Malo kasljucam i malaksao al ne kao juce. Zvali danas da najave da ce me zvati sutra. Kul. Gledam tv i kao kuliram. Ne znam sta bih drugo. Javio se ljudima s kojima sam bio u kontaktu poslednjih nekoliko dana, svi se testirali, svi ok. 

Ajde da izguraš lagao

nadam se da ce ostati na tim najblazim simptomima. brzo ozdravi!

• Popular Post
1 hour ago, Aleksija said:

nadam se da ce ostati na tim najblazim simptomima. brzo ozdravi!

i ja se nadam. danas mi je vec dosta bolje. juce sam bio malaksao i kasljao sam. danas sam vrlo malo kasljucao a i to nekako prestaje. temperaturu nemam. malaksalost, odnosno umor, se javi cim ustanem i malo se promuvam po kuci. jedino to me podseti da sam kao bolestan. mislim da cu da kunjam ispred tv-a dok ne prodje, to mi najsigurnije.

@adam

samo lagano, biće sve OK

@adam

Drz’ se! Javni ako treba nesto.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4 hours ago, adam said:

i to nekako prestaje

Budi oprezan s ovim čudom... to ti je k'o nagažena zmija, ne treba verovati da je mrtvo dok nije propisno upokojeno.

Get well, što se ono kaže!

Kakvi su simptomi ovih poslednjih kovid zaraženih? 

Izgleda da BA.2 ima nesto jace simptome od BA.1, bar gledajuci po firmi i okolini...

Grlo, nos, slabost, zamaranje, bol u mišićima,  temperatura? 

1 minute ago, Taihoskopija said:

Grlo, nos, slabost, zamaranje, bol u mišićima,  temperatura? 

all of the above, drugi dan, sutra se testiram pa javljam da li je BA.2 

Background Picker
Customize Layout