September 10, 20213 yr 2 hours ago, Milosh76 said: Nemam problem sa ambrozijom, ali led I vodu iz frizidera volim... Mozda mi I secer pada... A mozda je I renne u pravu Udri samo vodu, led ti je i ovako smrznuta voda @kud u maglu Simoviću Imao sam periode kada prskam u nos češće, ali samo nos i to retko, ovo je sad prvi put malo duže + glavobolje. Monitorovaću™ situaciju.
September 11, 20213 yr Meni slično. Začepljen nos, leva strana,oči nekako stalno kao nažuljane. Smor baš gadan. Deluje kao alergija.
September 13, 20213 yr Popular Post Pozitiva i kod mene, sinoć počelo sa blagim stiskanjem u grlu, pa mlaka glavobolja, i evo sad i nos malo curka. Privatno odradio antigen, stigao mejl u roku od pola sata. Rekli mi u kovid ambulanti da cepam tečnost, vitamine, i paracetamol u slučaju potrebe. Kaže mi jedna sestra da je danas baš haos i da imaju ogroman priliv. 14 dana karantene i nadam se kvalitetnih filmova.
September 13, 20213 yr 19 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: sinoć počelo sa blagim stiskanjem u grlu, pa mlaka glavobolja, i evo sad i nos malo curka. a temperatura? Jel si vakcinisan i kad i cime, ako jesi?
September 13, 20213 yr 22 minutes ago, Milosh76 said: a temperatura? Jel si vakcinisan i kad i cime, ako jesi? Nemam temperaturu. Vakcinisan trećom dozom pre 10 dana, sve Kinez. Inače, u mom kombinatu svaki dan po 2-3 nova, a u onim starim talasima, jedva da smo imali par njih sveukupno. Verovatno sam tamo i pokupio. Vrlo pozitivno iskustvo sa radnicima u kovid ambulanti, jako lepa žena me odvukla u stranu, objasnila sve šta i kako, kao da sam joj najrođeniji. Posle me odvela u neku kancelariju, upalila komp, pogledala skrinšot jugolab nalaza, i otvorila bolovanje. Proveo sam u kovid ambulanti 5 minuta, dok tamo neki ljudi čekićaju po 5 sati. Valjda sam imao sreće.
September 15, 20213 yr On 14.9.2021. at 6:40, kipo said: Srecno, nadam se da ce ostati bezazleno. Zašto bezazleno kad može komplikovano? Malo sam cepao do 38,5 juče i danas pa odoh da proverim krvnu sliku. Crp=40, rentgen ne pokazuje nikakve promene na plućima. Dala mi da krkam Sumamed 3 dana i kaže da će sve biti ok. Moram još jednom da se divnim novosadskim kovid radnicima.
September 15, 20213 yr Samo idi zazivaj za pregleda kad god osjetis potrebu (svakih 2-3 dana), jer kad , ako se, pojavi na plucima sranje, ide druga terapija, pa je fora da to sto prije registruju i potom sve bude ok nakon 2-6 dana
September 16, 20213 yr Pocelo danas da grebe u grlu i nos curka,promukao.Sutra cu test pa cemo videti.Inace se osecam ok.Ukus i miris prisutni.
September 17, 20213 yr UZvuk srca 'Uoceno sistolno raslojavanje miokarda', a pritisak mi zadnjih par meseci umesto mog standardnog 105/65 pokazuje stalno 120/80 Moze biti od protutnjalog kovida ako ga i nisam registrovala(jer svi oko mene imali). Isla na pregled zbog priprema za nesto drugo,a rece moramo pratiti pa cemo videti,kontrola za 2 meseca, samo se nadam da necu dobiti ogranicenja za sport. (Nemamo topic za postkovid posledice?)
September 17, 20213 yr baaaaaaš Pojma nemam, shvatila da miokard bude takav kad virus ostavi posledice, zanemarite..
September 18, 20213 yr Popular Post 25 avgusta dobio sam poziv za buster. Dok sam razmišljao da ponovim kineza ili Fajzer, 30. avgusta mi je žena bila pozitivna (temperatura do 38). I njoj je prošlo skoro 6 meseci od vakcinacije kineskom vakcinom. 1. septembra sin pozitivan (osmi razred, temperatura do 39.5, ali srećom brzo je padala). Ja se kao pazio (maska, pranje ruku...) a sve vreme im pomagao. 3. septembra zove me rođaka koja radi u zdravstvu i kaže "Samo da znaš, ili već imaš ili ćeš uskoro dobiti, nema šanse da te mimoiđe". Isto veče meni temperatura 38.5. Na brzom antigenskom negativan, PCR pozitivan. Žena i sin malo kašlju i sline, ja ništa. Njima nalazi i krvi i pluća ok, stabilno se i brzo oporavljaju. Meni prvo slikanje pluća - bronhitis, drugo - početak upale. Dobio kombinaciju Pancef ujutru, Levoxa uveče. Srećom, dosta familije i sa ženine i moje strane su zdravstveni radnici, pa ih konsultujemo skoro svaki dan. Sad mi je bolje, CRP je pao, nemam temperaturu, mirujem i još pijem Levoxu. Samo je velika malaksalost i mnogo se znojim. Svi još uzimamo: vitamin c, cink, vitamin d, žena i ja i cardiopirin i nolpazu, plus sada popularnu kombinaciju meda, đumbira i limuna. Svi u šabačkoj kovid ambulanti profesionalni i dobro organizovani! Čuvajte se narode!