February 26, 20187 yr izdajem stan u milana rakica, slobodan je od 1.3. dvosoban, 65 kvadrata. ako znate da neko zanima - placam mutni paulaner
March 3, 20187 yr izdajem stan u milana rakica, slobodan je od 1.3. dvosoban, 65 kvadrata. ako znate da neko zanima - placam mutni paulanerKoliko para? I jel prazan?
March 15, 20187 yr Koliko bi se moglo dobiti za stan u Zemunu od 77 kvadarata u belim soliterima u Karadjordjevoj? (tacno preko puta lida) Stan ima 3 sobe i trpezariju koja se lako moze prepraviti u cetvrtu. Ima takodje 3 velike terase. Nije u idealnom stanju ali nema nekih vecih neophodnih radova. Da li je realisticno ocekivati 100.000 eur?
March 15, 20187 yr karadjordjeva/trg/retenzija su vec vekovima do 1k2 kvadrat. mislim na titinu gradnju, ostalo ne znam. sent from bubamoto
March 15, 20187 yr мораће то испод да идеmozda je vec, ne znam, ali 1k1, 1k2, bilo chega, tako je skoro stalno. a i dobar kraj, nije shto je moj ^_^sent from bubamoto
March 15, 20187 yr tu sigurno ima i faktor koji sprat i na koju stranu gleda, nije isto na dunav i na saobracaj, i 18. i treci sprat. zovi par agencija, reci ce ti koliko vredi. Edited March 15, 20187 yr by darling
March 15, 20187 yr 1100-1200 € plafon za taj karađorđev , ako budeš imao sreće. Zavisi od položaja, i sreće......shiit has hit the fan....
March 15, 20187 yr 44 minutes ago, darling said: tu sigurno ima i faktor koji sprat i na koju stranu gleda, nije isto na dunav i na saobracaj, i 18. i treci sprat. zovi par agencija, reci ce ti koliko vredi. nece, dace cenu po kojoj mogu odmah da prodaju i uzmu proviziju
March 15, 20187 yr ovo sto pricaju frenk i majka Buba ima smisla, a vredi i pogledati Registar prometa nepokretnosti, sa unetim realizovanim kupoprodajama ako ih ima u tim zgradama. slucaj s agencijama za koji znam je da je prva procenila na 150 160 tisuca, druga rekla krenimo od 170 optimisticki pa smanjujmo ako nema interesenata. Nakon toga vlasnici sami formirali cenu i prodali za 185 Edited March 15, 20187 yr by Matilda Ivancic
March 15, 20187 yr Hvala na informacijama. Pogled je na Dunav. Ujutro bude Sunce do 10/11 u toku dana je hlad, sot je valjdai vecini ljudi prednost. Ne mogu naci jos koliko kvadrature ima u terasama. Inace je u pitanju dedin stan.
March 15, 20187 yr vidi na sajtu katastra na koliko povrsine je uknjizen, vidi i na uplatnici infostana koliko navode grejne povrsine,
March 15, 20187 yr 1 hour ago, bags said: Pogled je na Dunav. Ujutro bude Sunce do 10/11 u toku dana je hlad, sot je valjdai vecini ljudi prednost. ta strana je svakako skuplja od ostale tri.