Jump to content

Nekretnine

Featured Replies

ukupno.

kumse, ne kontam kako mislis 'nije realna procena'? rekao sam da uzima u obzir, ne da mu to odlucuje. 

zvučalo mi je kao procena za kvadrat

Na ceo stan nije strašno, cenim da ima jedno 500 kvadrata ....

;-)

....shit has hit the fan...

https://www.halooglasi.com/nekretnine/prodaja-stanova/banjica-soliteri-crnotravska-1-5-4430/5425620498048?sid=1508239905213

Pobednik!

Ukratko, stan na 20om spratu banjičkih solitera. 44m2 + terasa od 30m2 "na račun koje se stan može proširiti. Voda je izvučena na terasu, tako da je zamišljeno da se na terasi može napraviti oaza za uživanje sa pogledom na Beograd."

Cijena - prava sitnica. 110.000 EUR 

:lolol:

Moja drugarica je prosle godine kupila kod stan imo centra od 72 kvadrata za 70 hiljada. Nije mi bas jasna njegova logika... A tek 20. sprat, wtf. 

A tek uzivancija kad ne radi lift :D

Moja drugarica je prosle godine kupila kod stan imo centra od 72 kvadrata za 70 hiljada. Nije mi bas jasna njegova logika... A tek 20. sprat, wtf. 

NIsi video kako je sredio šank? Vredi svake pare. 

Pogled na Beograd je zapravo prilika za antropološku studiju divljogradnje Kanarevog brda i Miljakovačkih staza.

A tek uzivancija kad ne radi lift :D

Na sve je mislio:

Zgrada ima tri lifta. Stan ima pripadajući podrum.

Dakle, ako se pokvare sva tri lifta može se zanoćiti u podrumu. 

Verovatno ima jedna nula viska.

Edited by djeneralche

ma jok treba mu sto soma. mada deluje po fotkama da je uložio u sređivanje cca 300€/kvm

A koliko jos treba da se ulozi u to prosirenje od 30m2? Dodatnih 15-20k?

to je terasa, deluje relativno pristojno na fotkama

ako je već voda izvučena na terasu da se napravi neki džakuzi sa pogledom na avalu i to je to

https://www.halooglasi.com/nekretnine/prodaja-stanova/banjica-soliteri-crnotravska-1-5-4430/5425620498048?sid=1508239905213

Pobednik!

Ukratko, stan na 20om spratu banjičkih solitera. 44m2 + terasa od 30m2 "na račun koje se stan može proširiti. Voda je izvučena na terasu, tako da je zamišljeno da se na terasi može napraviti oaza za uživanje sa pogledom na Beograd."

Cijena - prava sitnica. 110.000 EUR 

:lolol:

sta znaci ovo AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%? Mislim znam sta znaci, ali kada tako napisu zvuci kao da tu proviziju placa kupac pa ga upozoravaju? (mislim pitam, posto generalno u drugim drzavama gde sam zivela je placa prodavac i ne navodi se u oglasima tako)

Btw, jel to kuhinja tako treba da izgleda ili je u procesu neke renovacije? A i slike su mu ocajne. Ne verujem da je ozbiljan ako nije mogao ni da se potrudi da sakupi djubre i napravi kvalitetne fotke.

+ za sta da agencija naplacuje 2%, ako nisu mogli ni to da mu srede. 

Edited by rajka

plaća kupac 2%, a mislim i prodavac isto 2%

Koliko znam, po zakonu, proviziju placa prodavac... koji doduse to pokusa da prevali na kupca, app metodom :)

Mislim da je novim zakonom menjano to nešto, da plaćaju oba učesnika, ali valjda po 1.5%.

Nisam siguran...

....shit has hit the fan...