March 12Mar 12 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:dok val iz toronta ne zapljusne obale save i dunava jedan update sa cenamaiskoči mi reels, prodaja u kenedi rezidenc zgradi(ugao džona kenedija i palmira toljatija)paz sad6k€kaze mi drugar da je kvadrat u izgradnji bio 2700
March 12Mar 12 33 minutes ago, Choda said:kaze mi drugar da je kvadrat u izgradnji bio 2700pomislio da sam se istripovao, ali avajig kenedi rezidens srč ima ih podosta
March 12Mar 12 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:pomislio da sam se istripovao, ali avajig kenedi rezidens srč ima ih podostasacakacu jos koju deceniju da se izdusi balon
March 12Mar 12 minimum od 2007. ako ne i od ranije se prica o naduvanim cenama, balonu, nece to jos dugo, samo sto nije, blabla....tako da ne vredi tu nista cekati, nikad nece pasti cene... a ionako, sve to inflacija pegla
March 12Mar 12 2 hours ago, Milosh76 said:Izaslo mi na FBPRODAJA//NBG - PAVILJONI!BEOGRAD, Novi Beograd, deo Paviljoni, ul. Radoja Dakica, 44kvm, 2.0, 1/6 (lift).Renoviran, svetao, spavaca soba, lodja, namestaj ostaje, bez ulaganja, odlican.UKNJIZENO.CENA: 162.800 EUR!pre 7 godina isti takav 62k na istoj lokacijiedit - doduse, ex koleginica je na istoj lokaciji tada, u to vreme, uzela full namesten, ono elektrolux kuhinja i ludilo namestaj, za 120k Edited March 12Mar 12 by Mr.Mxyzptlk
March 12Mar 12 2 hours ago, Shan Jan said:kakav car, skoro 4k po kvadratu za one zgrade pravljenje od gline saa vodom u podrumima. bar u broju 5, koliko znam.
March 16Mar 16 On 12. 3. 2026. at 19:09, Shan Jan said:kakav car, skoro 4k po kvadratu za one zgrade pravljenje od gline Bez da opravdavam suludu cenu kvadrata, paviljonske zgrade će da sa'rane sve ostalo na NBG.On 12. 3. 2026. at 21:55, đorđe geprat said:saa vodom u podrumima. bar u broju 5, koliko znam.Jedan staaari Paviljonac mi je pričao da su zgrade bliže Tošinom počele da imaju probleme sa vodom u podrumu kada je probijen neki nasip. E sad, koji nasip - nemam pojma, valjda mi bilo glupo da pitam.
March 16Mar 16 21 minutes ago, zorglub said:Bez da opravdavam suludu cenu kvadrata, paviljonske zgrade će da sa'rane sve ostalo na NBG.Jedan staaari Paviljonac mi je pričao da su zgrade bliže Tošinom počele da imaju probleme sa vodom u podrumu kada je probijen neki nasip. E sad, koji nasip - nemam pojma, valjda mi bilo glupo da pitam.Par starih paviljonki se udalo u Krnjacu - gde ces grdje?
March 17Mar 17 Ko ima milionce da baci moze da dodje u moj komsiluk...Nekretnine.rsKennedy Residence, Penthouse, 4.0, 167.38 m2 - Nekretnine.rsRetko u ponudi – ultra luksuzan, useljiv penthouse u kompleksu Kennedy Residence. Stan se prodaje sa ugradnom Arrital kuhinjom i ugradnom tehni...
May 9May 9 Kuća i plac na Divčibarama za 2 miliona. https://www.instagram.com/p/DXoUTJSDth_/?img_index=1Kakve ideje imaju ljudi za prodaju.
May 9May 9 On 12. 3. 2026. at 21:55, đorđe geprat said:saa vodom u podrumima. bar u broju 5, koliko znam.Kod mene na Bežanijskoj kosi (blok između Norveške i Nedeljka Gvozdenovića) su se stanari povukli iz podruma i stavili bokseve na tavan. Bukvalno je prazan podrum, niko ništa ne ostavlja.
May 9May 9 15 minutes ago, reg said:Kod mene na Bežanijskoj kosi (blok između Norveške i Nedeljka Gvozdenovića) su se stanari povukli iz podruma i stavili bokseve na tavan. Bukvalno je prazan podrum, niko ništa ne ostavlja.Čekaj to je gore na brdu?
May 9May 9 1 hour ago, Frank Pembleton said:Čekaj to je gore na brdu?U odnosu na Paviljone, da, iznad smo, prodje se bazen, popnes se ka Okovu i onda se skrene iz Partizanske avijaciju u Marka Čelebonovića. Ja pitao upravnicu zašto je prazan podrum, imali su nekoliko velikih poplava.