December 30, 2025Dec 30 Popular Post 6 hours ago, zorglub said:Mene na ovom kanalu izluđuje što je svaki drugi stan (preočigledno) AirBnB.Iz aviona se vidi gde ljudi zapravo žive i te epizode su ugl najbolje, tu zapravo bude i praktičnih rešenja i mogu da se ukradu neke ideje.A posebno mi se povraća od ovog koncepta da treba da sklapam i rasklapam ceo stan u zavisnosti od toga šta mi treba tj. šta hoću da radim.Na ovu epizodu sam bukvalno podivljala: Ili arhitekstonska izdrkavanja sa ovim skalamerijama na sred stana pa ti treba da da se šunjaš vrebaš i kružiš okolo.I ne daj bože da ima neka mekana površina da sedneš, nikako, samo patnja.Bukvalno šta je ovo: Ili ovi likovi što kad ne znaju šta će, naguraju svuda zavese da glume zidove: Enivej, ja u poslednje vreme gledam kanal davidignaz, skoro sve su mali stanovi u Parizu:
December 31, 2025Dec 31 23 hours ago, onamonamo said:bio sam u edinburgu u kuci jedne skotske porodice...brt, u kakvim budzacima je njihovo troje dece zivelo, tavan visine 1.5m u najvisem delu, kao i podrum slicne visine...prednost takvog stanovanja je sto deca moraju sama pospremati jer "mama i tata ne mogu da pridju"pa UK je poznata po klasama, oni i jesu smislili kapitalizam.
December 31, 2025Dec 31 58 minutes ago, Miki_belavista said:pa UK je poznata po klasama, oni i jesu smislili kapitalizam.I satanske fabrike sa dečijim radom.
December 31, 2025Dec 31 1 hour ago, Shan Jan said:U proseku sarma. Zar nije u Berlinu neka pobuna zbog visokih cena već godinama? A Tirana izgleda nerealno. Možda Zagreb i nije tako loše mesto za život U Lisabonu ti ne ostane ni da umreš nakon što platiš kiriju Edited December 31, 2025Dec 31 by Engineer
January 11Jan 11 gledam prilog na hrtu o ceni nekretnina u splitušire gradsko jezgro i lošije lokacije 4-4.5k€, dobre novogradnje 6-10k€, luksuzni projekti +12k€priča je o ceni za m2jadni splićanijadni splićani
January 17Jan 17 Komsije gledaju neku novogradnju na Ledinama. 2.500 eura kvadrat u slucaju da se sve plati unapred, rok useljenja mart 2027.Toliko o trenutnom stanju na trzistu kod nas.
January 18Jan 18 Bataja 2700: https://www.halooglasi.com/nekretnine/prodaja-stanova/prodajem-lux-stan-58-m2-u-batajnici/5425646522201?kid=4&sid=1768731835079
January 18Jan 18 Primetio sam da su cene kvadrata, za kupovinu, u centralnom delu BG(savski deo) blizu ili dostigle cenu u centralnom Dablinu(tipa Dublin 2). Cena iznajmljivanja su nize, "Beograd na vodi" je oko 1000 evra za garsonjeru dok u Dublin 2 ide od 1500 pa navise.Razumem zasto u Dablinu skacu cene nekratnina, narocito iznajmljivanje, puno ljudi dolazi i visoke su plate(3 700-3 800 eur prosek). Beograd ima priliv stanovnistva ali ne kao Dablin a prosecna plata 1 400 evra.Cudno mi je to.
January 18Jan 18 Ni blizu.. Mozda je do 1000e, a po zvanicnoj statistici je oko 136.000 dinara.A vecina dodje do 800e tj oko 100.000 dinara. Edited January 18Jan 18 by Milosh76
January 18Jan 18 2 hours ago, Emerald said:Cudno mi je to.Nemoj da ti bude. Svež neoporezovan keš se pere kroz nekretnine najboljije