Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nekretnine

Featured Replies

Kada sam u oktobru 2023e menjao stolariju mislim da sam plaćao avans 60% i ostatak na dan ugradnje.

Koštalo me je 3300 evra (2 jednokrilna, dva dvokrilna, jedan veliki dvokrilni, balkonska vrata x 2, sa spoljnim roletnama na dva prozora ), plus nekih 500-600 evra špaletne i oko 100 evra okapnice i unutrašnje daske.

• Replies 4.7k
  • Views 468.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• prošlo leto /2023/ operacija izdavaštva je konačno profesionalno pokrenuta. kuća je bila tip top picnuta, završeno sve što i kako smo hteli, pici sređeno kao da ćemo mi živeti tu a ne gosti tj ljudi k

• Konacno se i moja epopeja zavrsila - kupio stan u Pancevu  Starogradnja, 78 kvadrata plus dve terase i ostava. Sad ide renoviranje...   Hvala @Ayatollah na pravnoj pomoci, ostalima zelim sre

• kada smo kupili plac, pomenuta štala je izgledala ovako. dve godine kasnije veći deo krova se bio urušio i kiša je krenula da podlokava zidove koji su izgrađeni od duplog sloja kamena između koga se n

Posted Images

11 minutes ago, reg said:

da sam plaćao avans 60%

da, na avans sam mislila, nije isto sto i depozit…

56 minutes ago, reg said:

Kada sam u oktobru 2023e menjao stolariju mislim da sam plaćao avans 60% i ostatak na dan ugradnje.

Koštalo me je 3300 evra (2 jednokrilna, dva dvokrilna, jedan veliki dvokrilni, balkonska vrata x 2, sa spoljnim roletnama na dva prozora ), plus nekih 500-600 evra špaletne i oko 100 evra okapnice i unutrašnje daske.

Mene je izaslo prosle godine za Pancevo oko 4000 evra, sa okapnicama, bez spaletni. Al bilo je bas mnogo - dvoje balkonskih vrata sa prozorima pored, jedan veliki dvokrilni, jedan trokrilni i jos dva manja prozora. Skoro sve sa roletnama i svuda po jednom krilu komarnik da se nadje za leto.

6 minutes ago, Shan Jan said:

Mene je izaslo prosle godine za Pancevo oko 4000 evra, sa okapnicama, bez spaletni. Al bilo je bas mnogo - dvoje balkonskih vrata sa prozorima pored, jedan veliki dvokrilni, jedan trokrilni i jos dva manja prozora. Skoro sve sa roletnama i svuda po jednom krilu komarnik da se nadje za leto.

Ja sam isto stavio komarnike i one komarnik slajdere na balkonska vrata. Baš me zanima koliko bi sve ispalo danas.

Ima smisla...

On 31. 5. 2026. at 16:17, Moća said:

Hajde da vidimo Beograđani dal mogu da pomognu. Moj tast je sa još nekoliko njih nasledio dva stana u Beogradu. Oba stana su na Dorćolu jedan je u Braće Baruh baš prekoputa škole a drugi je na Gundulićevom vencu 20ak metara od Nacionalne službe za zapošljavanje. Stan u Braće Baruh je predratna zgrada drugi sprat i ima 47m2 a na Gundulićevom je zgrada iz 70ih čini mi se, stan je u prizemlju i ima 59m2. Oba su u lošem stanju pa je potrebno komplet renoviranje. E sada pošto niko od naslednika nema para da to otkupi stanovi će ići na prodaju prvo da se ponudi poznanicima koji možda imaju nekoga a onda i na oglase preko agencije. E sad dolazimo do glavne teme a to je cena, koga god pitali raspon se kreće od 3 do 5k€ po kvadratu, s tim što ja mislim da je i minimum i maksimum nerealan. Pa mi vi ovde recite kako to ide i koliko bi bilo realno tražiti. Ja sam bio pre mesec dana tu u blizini na par dana dok sam organizovao izbacivanje stvari i meni se kraj svidja mir i tišina koliko je to moguće u BG-u s obzirom da sam ja van toga kada sam dolazio uglavnom boravio u najvećim gužvama od čega mi se diže kosa na glavi.

Nije li pametnije da zajednicki renoviraju bar jedan stan i onda ga izdaju ili prodaju? Pala im je sa neba ne jedna nego dve zlatne koke.

On 2. 6. 2026. at 12:17, Shan Jan said:

mene je izaslo 3200 sedmokomorne rehau sinegya ili kako vec za 8 prozora i troja terasnih vrata, svuda roletne i komarnici

ali sam slao na sto adresa, neki su trazili i 10k za alu, neki 5.5k za pvc bas lepeza cena, nakraju najazurniji bili i najpovoljniji

1 hour ago, Paul Gompitz said:

Nije li pametnije da zajednicki renoviraju bar jedan stan i onda ga izdaju ili prodaju? Pala im je sa neba ne jedna nego dve zlatne koke.

Nemaju oni ni para ni zivaca za to. Vecina zeli da se proda, sve ja razumem ali ja nemam te pare da otkupim od ostalih njihove delove jbg.

13 minutes ago, Moća said:

Nemaju oni ni para ni zivaca za to. Vecina zeli da se proda, sve ja razumem ali ja nemam te pare da otkupim od ostalih njihove delove jbg.

vidi po oglasima na koliko su oglašene slične jedinice(po više parametara, ne samo m2)

i ako možes da proveriš u poslednjih mesec dva za koliko su prodavane na tim lokacijama gajbe(ima to negde da se vidi), pa gruni 5%-10% veću cifru

to su relativno male kvadrature, trebalo bi da se lako prodaju a neko ko ima keša na gomili željnog da uloži u koji kvadrat kao investiciju neretko bude nestrpljiv da ne propusti priliku

za oglašene gajbe na oglasima ako je full renovirana oduzmi min 500-700€ po m2

3-5 skroz realno

On 2. 6. 2026. at 12:25, reg said:

Ja sam isto stavio komarnike i one komarnik slajdere na balkonska vrata. Baš me zanima koliko bi sve ispalo danas.

Imamo stan od 80m2, na njemu se nalaze 3 dvokrilna prozora (za sobe) i jedna trokrilna balkonska vrata. Komarnici za to su nas došli 400 eura (800 maraka)

19 hours ago, Paul Gompitz said:

Zajebano je sa nasleđem, treba svu tu familiju usmeriti na jednu stranu, a svi znamo kakve su familije, a para uvek malo... @Moća Da li bi se familija namirila jednim stanom, a za drugi da dogovorite cenu (neki realni minimum minus tastov deo) i isfinansiraš nekako? Jbg, ja sad pravim kombine u tvoje ime, ali ne proziva te @Zli Gli bezveze... lol

PS: 'Si prod'o Pežoa?

• Popular Post

samo ne ulaziti ni u kakve poslovne kombinacije sa familijom, pogotovu ne tuđom

zlatno pravilo

On 31. 5. 2026. at 16:17, Moća said:

Hajde da vidimo Beograđani dal mogu da pomognu. Moj tast je sa još nekoliko njih nasledio dva stana u Beogradu. Oba stana su na Dorćolu jedan je u Braće Baruh baš prekoputa škole a drugi je na Gundulićevom vencu 20ak metara od Nacionalne službe za zapošljavanje. Stan u Braće Baruh je predratna zgrada drugi sprat i ima 47m2 a na Gundulićevom je zgrada iz 70ih čini mi se, stan je u prizemlju i ima 59m2. Oba su u lošem stanju pa je potrebno komplet renoviranje. E sada pošto niko od naslednika nema para da to otkupi stanovi će ići na prodaju prvo da se ponudi poznanicima koji možda imaju nekoga a onda i na oglase preko agencije. E sad dolazimo do glavne teme a to je cena, koga god pitali raspon se kreće od 3 do 5k€ po kvadratu, s tim što ja mislim da je i minimum i maksimum nerealan. Pa mi vi ovde recite kako to ide i koliko bi bilo realno tražiti. Ja sam bio pre mesec dana tu u blizini na par dana dok sam organizovao izbacivanje stvari i meni se kraj svidja mir i tišina koliko je to moguće u BG-u s obzirom da sam ja van toga kada sam dolazio uglavnom boravio u najvećim gužvama od čega mi se diže kosa na glavi.

Mislim da je cca 3800 EUR/m2 prava mera da se to ne oduži )

Možda i ovo treba uzeti u obzir:

Blic.rs
No image preview

Zatvara se Bulevar despota Stefana na 2 godine, ruše se B...

Beograd se nalazi pred jednom od najvećih transformacija u svojoj novijoj istoriji. Od centra grada do Makiškog polja, od Banovog brda do Pančevačkog mosta, naredni meseci i godine doneće velike infra

Sestra gleda opet stan za izdavanje jer je gazdarica odlucila da kiriju za svoj dvosobni stan na B.Brdu podigne sa 500 na 600 jura. Elem, ima ih raznih u ponudi ali vidim da se dosta nude sa uvedenim gasom, o cemu se tu radi? Mene iskreno malo strah ako su to neke domacinske skalamerije unsure