Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nekretnine

Featured Replies

Ovo nije stan, ovo je neka rupa.

• Replies 4.7k
  • Views 468.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• prošlo leto /2023/ operacija izdavaštva je konačno profesionalno pokrenuta. kuća je bila tip top picnuta, završeno sve što i kako smo hteli, pici sređeno kao da ćemo mi živeti tu a ne gosti tj ljudi k

• Konacno se i moja epopeja zavrsila - kupio stan u Pancevu  Starogradnja, 78 kvadrata plus dve terase i ostava. Sad ide renoviranje...   Hvala @Ayatollah na pravnoj pomoci, ostalima zelim sre

• kada smo kupili plac, pomenuta štala je izgledala ovako. dve godine kasnije veći deo krova se bio urušio i kiša je krenula da podlokava zidove koji su izgrađeni od duplog sloja kamena između koga se n

Posted Images

zanimljiva terasna ograda

53 minutes ago, brusli said:

Ovo nije stan, ovo je neka rupa.

bukvalno.

tt sindrom 2.

On 19. 1. 2026. at 10:06, Shan Jan said:

Prednost starogradnje je i sto su se tada postovali neki standardi (koliko god su mozda sad outdated). Ova novogradnja je vrlo cesto fuseraj koji je nebezbedan i raspada se.

ljudi, da dođete u gepratovu i pogledate parket ugrađen pre 100 (sto) godina. prvih 50 godina je pran, riban četkom pa mazan, dva puta je hoblovan u zadnjih 20 godina. plakaću ako junior reši da stara ulazna drvena vrata zameni ovim kineskim od par stotina €.

jedino što u ovako starim zgradam valja menjati su vodovodne i kanalizacione cevi. ovo drugo je zajebano jer su livene i spajane kučinom i olovom.

Zanimljive statistike:

Dozvole za izgradnju stanova 2019 - 21.400 2025 - 5.772

Izgradjeni stanovi 2023 - 13.933 2025 - 8.630

Osim katastrofalne situacije za gradjevinsku industriju mnogo veci problem je sto nedostaje stanova na trzistu ne samo za iznajmljivanje nego posle dosta vremena i za kupovinu.

Potrebno je godisnje oko 13.000. stanova da bi se stabilizovalo trziste i vratile stvari u normalu.

Inace imam osecaj da je sve vise ljudi da se uvede porey na prazne stanove ali nisam siguran koliko je to dobra ideja.

zad mi reče zet da je u postupku da pazari garsonjeru od 20m2 u galenici za 57 hiljada. kažem mu da je preskupo, reče da gleda mesecima da su cene otišle i ha ha u vis i da će.

Prodam ovaj stan što imam na Novom Beogradu, platim karte do Japana za celu širu familiju, kupim zamak, kontam da mi za renoviranje (keramika, moleraj...) treba još bar 50% vrednosti zamka... i opet mi ostane 100k EUR, što je valjda dovoljno da iznajmim Makoto Nagana i neke nindže da igramo žmurke po zamku.

Screenshot_20260227_223506_Chrome.jpg

Edited by Svarog

• 2 weeks later...

U Torontu se izduvao balon stanova.

By the first quarter of 2024, average condo values in the city had dropped by nearly $100,000 to $696,000. As his closing date neared, Tajdin panicked; his only hope was that the market would unexpectedly rebound. But in February of 2024, the worst-case scenario became a reality. Tajdin’s closing date arrived, and he couldn’t seal the deal. He didn’t even bother trying to secure a mortgage; after multiple discussions with banks, it had become obvious that it was futile.

The developer, CentreCourt, kept his deposit. Then it went a step further, suing Tajdin for $860,000 in damages, interest and legal fees for breach of contract. It sold the unit to another buyer for $420,000, less than half of Tajdin’s agreed-upon purchase price only two years earlier.

Oces da kazes da promena krece iz Toronta? hihi

dok val iz toronta ne zapljusne obale save i dunava jedan update sa cenama

iskoči mi reels, prodaja u kenedi rezidenc zgradi(ugao džona kenedija i palmira toljatija)

paz sad

6k€

gospode

Edited by kud u maglu Simoviću

Tamo je bilo 4k pre par godina. Inace zgrada zauzela svaki kv cm prostora na placu, zelenilo imas preko puta gde se normalno pravilo u vreme SFRJ.

8 hours ago, Choda said:

Oces da kazes da promena krece iz Toronta? hihi

Ako je mogao tamo da se izduva balon, mozda ima nade za Beograd.

Inace, starogradnja u Bloku 29, 65 kvadrata, otisla za 204 hiljade.

8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

dok val iz toronta ne zapljusne obale save i dunava jedan update sa cenama

iskoči mi reels, prodaja u kenedi rezidenc zgradi(ugao džona kenedija i palmira toljatija)

paz sad

6k€

gospode

Da li nude i garazno mesto ili je to samo za stan?

2 minutes ago, reg said:

Ako je mogao tamo da se izduva balon, mozda ima nade za Beograd.

Inace, starogradnja u Bloku 29, 65 kvadrata, otisla za 204 hiljade.

Da li nude i garazno mesto ili je to samo za stan?

ako se ne varam mislim da ima dva

Izaslo mi na FB

PRODAJA//NBG - PAVILJONI!

BEOGRAD, Novi Beograd, deo Paviljoni, ul. Radoja Dakica, 44kvm, 2.0, 1/6 (lift).

Renoviran, svetao, spavaca soba, lodja, namestaj ostaje, bez ulaganja, odlican.

UKNJIZENO.

CENA: 162.800 EUR!

Edited by Milosh76

3 minutes ago, Milosh76 said:

Izaslo mi na FB

PRODAJA//NBG - PAVILJONI!

BEOGRAD, Novi Beograd, deo Paviljoni, ul. Radoja Dakica, 44kvm, 2.0, 1/6 (lift).

Renoviran, svetao, spavaca soba, lodja, namestaj ostaje, bez ulaganja, odlican.

UKNJIZENO.

CENA: 162.800 EUR!

kakav car, skoro 4k po kvadratu za one zgrade pravljenje od gline ziga