February 18Feb 18 On 19. 1. 2026. at 10:06, Shan Jan said:Prednost starogradnje je i sto su se tada postovali neki standardi (koliko god su mozda sad outdated). Ova novogradnja je vrlo cesto fuseraj koji je nebezbedan i raspada se.ljudi, da dođete u gepratovu i pogledate parket ugrađen pre 100 (sto) godina. prvih 50 godina je pran, riban četkom pa mazan, dva puta je hoblovan u zadnjih 20 godina. plakaću ako junior reši da stara ulazna drvena vrata zameni ovim kineskim od par stotina €.jedino što u ovako starim zgradam valja menjati su vodovodne i kanalizacione cevi. ovo drugo je zajebano jer su livene i spajane kučinom i olovom.
February 20Feb 20 Zanimljive statistike:Dozvole za izgradnju stanova 2019 - 21.400 2025 - 5.772Izgradjeni stanovi 2023 - 13.933 2025 - 8.630Osim katastrofalne situacije za gradjevinsku industriju mnogo veci problem je sto nedostaje stanova na trzistu ne samo za iznajmljivanje nego posle dosta vremena i za kupovinu.Potrebno je godisnje oko 13.000. stanova da bi se stabilizovalo trziste i vratile stvari u normalu.Inace imam osecaj da je sve vise ljudi da se uvede porey na prazne stanove ali nisam siguran koliko je to dobra ideja.
February 20Feb 20 zad mi reče zet da je u postupku da pazari garsonjeru od 20m2 u galenici za 57 hiljada. kažem mu da je preskupo, reče da gleda mesecima da su cene otišle i ha ha u vis i da će.
February 27Feb 27 Prodam ovaj stan što imam na Novom Beogradu, platim karte do Japana za celu širu familiju, kupim zamak, kontam da mi za renoviranje (keramika, moleraj...) treba još bar 50% vrednosti zamka... i opet mi ostane 100k EUR, što je valjda dovoljno da iznajmim Makoto Nagana i neke nindže da igramo žmurke po zamku. Edited February 27Feb 27 by Svarog
March 11Mar 11 U Torontu se izduvao balon stanova.By the first quarter of 2024, average condo values in the city had dropped by nearly $100,000 to $696,000. As his closing date neared, Tajdin panicked; his only hope was that the market would unexpectedly rebound. But in February of 2024, the worst-case scenario became a reality. Tajdin’s closing date arrived, and he couldn’t seal the deal. He didn’t even bother trying to secure a mortgage; after multiple discussions with banks, it had become obvious that it was futile.The developer, CentreCourt, kept his deposit. Then it went a step further, suing Tajdin for $860,000 in damages, interest and legal fees for breach of contract. It sold the unit to another buyer for $420,000, less than half of Tajdin’s agreed-upon purchase price only two years earlier.
March 12Mar 12 dok val iz toronta ne zapljusne obale save i dunava jedan update sa cenamaiskoči mi reels, prodaja u kenedi rezidenc zgradi(ugao džona kenedija i palmira toljatija)paz sad6k€ Edited March 12Mar 12 by kud u maglu Simoviću
March 12Mar 12 Tamo je bilo 4k pre par godina. Inace zgrada zauzela svaki kv cm prostora na placu, zelenilo imas preko puta gde se normalno pravilo u vreme SFRJ.
March 12Mar 12 8 hours ago, Choda said:Oces da kazes da promena krece iz Toronta? Ako je mogao tamo da se izduva balon, mozda ima nade za Beograd.Inace, starogradnja u Bloku 29, 65 kvadrata, otisla za 204 hiljade.8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:dok val iz toronta ne zapljusne obale save i dunava jedan update sa cenamaiskoči mi reels, prodaja u kenedi rezidenc zgradi(ugao džona kenedija i palmira toljatija)paz sad6k€Da li nude i garazno mesto ili je to samo za stan?
March 12Mar 12 2 minutes ago, reg said:Ako je mogao tamo da se izduva balon, mozda ima nade za Beograd.Inace, starogradnja u Bloku 29, 65 kvadrata, otisla za 204 hiljade.Da li nude i garazno mesto ili je to samo za stan?ako se ne varam mislim da ima dva
March 12Mar 12 Izaslo mi na FBPRODAJA//NBG - PAVILJONI!BEOGRAD, Novi Beograd, deo Paviljoni, ul. Radoja Dakica, 44kvm, 2.0, 1/6 (lift).Renoviran, svetao, spavaca soba, lodja, namestaj ostaje, bez ulaganja, odlican.UKNJIZENO.CENA: 162.800 EUR! Edited March 12Mar 12 by Milosh76
March 12Mar 12 3 minutes ago, Milosh76 said:Izaslo mi na FBPRODAJA//NBG - PAVILJONI!BEOGRAD, Novi Beograd, deo Paviljoni, ul. Radoja Dakica, 44kvm, 2.0, 1/6 (lift).Renoviran, svetao, spavaca soba, lodja, namestaj ostaje, bez ulaganja, odlican.UKNJIZENO.CENA: 162.800 EUR!kakav car, skoro 4k po kvadratu za one zgrade pravljenje od gline