September 27, 20186 yr 44 minutes ago, Frank Pembleton said: Puno srece... Ja sam svoje odradio... Pod "bele zgrade" mislis na dvospratnice ili cetvorospratnice u 45-om i 70-om ili ove u 44-om? dvospratnice ili cetvorospratnice u 70-om Super da si ti zavrsio, gde si uzeo?
September 27, 20186 yr 1 minute ago, mozzer said: dvospratnice ili cetvorospratnice u 70-om Super da si ti zavrsio, gde si uzeo? Aha. Ok. Mi uzeli u 21-om, to za izdavanje... Da nisi gledao slučajno neki u 45-om gde je vlasnica u USA ili Kanadi. I parket kod prozora je propao?
September 27, 20186 yr 9 minutes ago, Frank Pembleton said: Aha. Ok. Mi uzeli u 21-om, to za izdavanje... Da nisi gledao slučajno neki u 45-om gde je vlasnica u USA ili Kanadi. I parket kod prozora je propao? Nisam gledao 45-ti za sada samo 70-ti. Ako se ne pojave novi u belim zgradama probacu sa ovima u ovim crvenim visokim zgradama 12-15 spratova, cene su dosta nize od belih (npr 60k se trazi za stan od 45 kvm doduse i kompletno renoviranje)... Super za 21-vi i sretno sa iznajmljivanjem
September 27, 20186 yr Bio je jedan od 60 kv za 75k renoviran pre 5 godina, bukvalno samo uđeš, al otišao jbga ;-)
September 27, 20186 yr 9 hours ago, mozzer said: Nisam gledao 45-ti za sada samo 70-ti. Ako se ne pojave novi u belim zgradama probacu sa ovima u ovim crvenim visokim zgradama 12-15 spratova, cene su dosta nize od belih (npr 60k se trazi za stan od 45 kvm doduse i kompletno renoviranje)... Одприлике друже то је та разлика у цени.Мислим између сређеног и не сређеног стана. Вала ако неко зна око станова и ако је неко прошао сито и решето то је франк. Edited September 27, 20186 yr by Блок_64
October 1, 20186 yr On 26.8.2018. at 23:13, Блок_64 said: И једна од најбитнијих ствари јесте да тачно знаш шта хоћеш. i koliko si u stanju sam da uradiš. znam čoveka koji je platio čišćenje stana posle renoviranja, pranje prozora i slično.pre godinu dana kupio sam 48 kvadrata za renoviranje. jedino što nije dirano je elektrika (sem nekih sitnica koje sam sam odradio) i što je kompletna stolarija samo prefarbana. sami smo skinuli stare pločice, tapete i farbali stolariju. koplet kupatilo (vodovod, keramika, sanitarije) izašlo je 1600€, zidar, bravar, parketar, roletnar i moler sa materijalom 1500€. iskrpljena su oštećenja na zidovima, popravljena ograda na balkonu, sve je pregletovano i okrečeno, parket je ishoblovan sa sitnim popravkama, postavljene su nove Alu roletne. sa farbom za stolariju, klimom i još koječim ispalo je ni 100€/m2. da je sve drugi radio, 150€ u vr' glave.
October 8, 20186 yr On 27.9.2018. at 13:23, Frank Pembleton said: Bio je jedan od 60 kv za 75k renoviran pre 5 godina, bukvalno samo uđeš, al otišao jbga ;-) Do sada sam jurio ove u cetvorospratnicama. Prvi na I spratu delimicno renoviran traze 72k (za 40kvm), ja odlucim da ponudim odmah sutra 69k sa namestajem... prodato. Drugi potpuno renoviran zaista izgleda ludacki ne treba ni 1 dinar da se ulozi, 40kvm traze 88k... zakazao razgledanje... zovu taj dan... prodato za 88k Dakle sada gadjam ove u visokim crvenim zgradama....
October 8, 20186 yr On 6.10.2018. at 15:02, djordje geprat said: DA PITAM I OVDE ISTO ŠTO I MA MAJSTORSKOM TOPIKU. POTREBAN KERAMIČAR I PARKETAR Brat od dobrog drugara je parketar, stanuje u Jakovu ali ima kola. Ako te zanima posalji mi poruku na pm
October 8, 20186 yr 21 minutes ago, mozzer said: Do sada sam jurio ove u cetvorospratnicama. Prvi na I spratu delimicno renoviran traze 72k (za 40kvm), ja odlucim da ponudim odmah sutra 69k sa namestajem... prodato. Drugi potpuno renoviran zaista izgleda ludacki ne treba ni 1 dinar da se ulozi, 40kvm traze 88k... zakazao razgledanje... zovu taj dan... prodato za 88k Dakle sada gadjam ove u visokim crvenim zgradama.... Au jbte 2k evra kvadrat??? Pa šta je taj ostavio u stanu zlatne slavine?
October 8, 20186 yr Ocito je usla neka lova, veca lova za pranje, sad mi je jasno kako su rasprodati ceo A Blok i ovaj blok kod Airporta sto je pravio ovaj cuveni privrednik Garman....
October 8, 20186 yr Ako ste se pitali gde je ona lova koje stampaju FED i ECB, kao i koje su posledice istorijski niskih kamatnih stopa, pa upravo ih gledate i kod nas i u svetu: 1. Nekretnine 2. Berza I posle kazu nema inflacije :)
October 9, 20186 yr 14 hours ago, brusli said: Ako ste se pitali gde je ona lova koje stampaju FED i ECB, kao i koje su posledice istorijski niskih kamatnih stopa, pa upravo ih gledate i kod nas i u svetu: 1. Nekretnine 2. Berza I posle kazu nema inflacije :) A za kada prognoziramo bubble burst u Svetu i kod nas?
October 9, 20186 yr Kada kamatne stope pocnu da rastu. Jedan od scenarija: inflacija pocne da raste -> kamatne stope pocnu da rastu -> gotova zurka...
October 10, 20186 yr Hvala brus Ja sam pricao sa raznim ljudima ovih dana zbog ove price oko stana i potencijalnog bubble-a, neke dve informacije koje su vise misljenja bazirana na dostupnim informacijama: 1) kod nas u Srbiji ce jos najmanje 1 godinu (mozda i 2) da dolazi ovaj kapital za pranje para, a posle toga se ocekuje zastoj sa svim posledicama 2) na nivou svetske ekonomije niko ne moze da predvidi kada ce nastupiti zastoj (ovaj scenario o kome pise brus) i ima raznih ideja kako ce to da izgleda, od bitcoina do neznatnog potresa...