mozzer Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 44 minutes ago, Frank Pembleton said: Puno srece... Ja sam svoje odradio... Pod "bele zgrade" mislis na dvospratnice ili cetvorospratnice u 45-om i 70-om ili ove u 44-om? dvospratnice ili cetvorospratnice u 70-om Super da si ti zavrsio, gde si uzeo?
Frank Pembleton Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 1 minute ago, mozzer said: dvospratnice ili cetvorospratnice u 70-om Super da si ti zavrsio, gde si uzeo? Aha. Ok. Mi uzeli u 21-om, to za izdavanje... Da nisi gledao slučajno neki u 45-om gde je vlasnica u USA ili Kanadi. I parket kod prozora je propao?
mozzer Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 9 minutes ago, Frank Pembleton said: Aha. Ok. Mi uzeli u 21-om, to za izdavanje... Da nisi gledao slučajno neki u 45-om gde je vlasnica u USA ili Kanadi. I parket kod prozora je propao? Nisam gledao 45-ti za sada samo 70-ti. Ako se ne pojave novi u belim zgradama probacu sa ovima u ovim crvenim visokim zgradama 12-15 spratova, cene su dosta nize od belih (npr 60k se trazi za stan od 45 kvm doduse i kompletno renoviranje)... Super za 21-vi i sretno sa iznajmljivanjem
Frank Pembleton Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Bio je jedan od 60 kv za 75k renoviran pre 5 godina, bukvalno samo uđeš, al otišao jbga ;-)
Блок_64 Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 (edited) 9 hours ago, mozzer said: Nisam gledao 45-ti za sada samo 70-ti. Ako se ne pojave novi u belim zgradama probacu sa ovima u ovim crvenim visokim zgradama 12-15 spratova, cene su dosta nize od belih (npr 60k se trazi za stan od 45 kvm doduse i kompletno renoviranje)... Одприлике друже то је та разлика у цени.Мислим између сређеног и не сређеног стана. Вала ако неко зна око станова и ако је неко прошао сито и решето то је франк. Edited September 27, 2018 by Блок_64
đorđe geprat Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 On 26.8.2018. at 23:13, Блок_64 said: И једна од најбитнијих ствари јесте да тачно знаш шта хоћеш. i koliko si u stanju sam da uradiš. znam čoveka koji je platio čišćenje stana posle renoviranja, pranje prozora i slično.pre godinu dana kupio sam 48 kvadrata za renoviranje. jedino što nije dirano je elektrika (sem nekih sitnica koje sam sam odradio) i što je kompletna stolarija samo prefarbana. sami smo skinuli stare pločice, tapete i farbali stolariju. koplet kupatilo (vodovod, keramika, sanitarije) izašlo je 1600€, zidar, bravar, parketar, roletnar i moler sa materijalom 1500€. iskrpljena su oštećenja na zidovima, popravljena ograda na balkonu, sve je pregletovano i okrečeno, parket je ishoblovan sa sitnim popravkama, postavljene su nove Alu roletne. sa farbom za stolariju, klimom i još koječim ispalo je ni 100€/m2. da je sve drugi radio, 150€ u vr' glave.
đorđe geprat Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 DA PITAM I OVDE ISTO ŠTO I MA MAJSTORSKOM TOPIKU. POTREBAN KERAMIČAR I PARKETAR
mozzer Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 On 27.9.2018. at 13:23, Frank Pembleton said: Bio je jedan od 60 kv za 75k renoviran pre 5 godina, bukvalno samo uđeš, al otišao jbga ;-) Do sada sam jurio ove u cetvorospratnicama. Prvi na I spratu delimicno renoviran traze 72k (za 40kvm), ja odlucim da ponudim odmah sutra 69k sa namestajem... prodato. Drugi potpuno renoviran zaista izgleda ludacki ne treba ni 1 dinar da se ulozi, 40kvm traze 88k... zakazao razgledanje... zovu taj dan... prodato za 88k Dakle sada gadjam ove u visokim crvenim zgradama....
mozzer Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 On 6.10.2018. at 15:02, djordje geprat said: DA PITAM I OVDE ISTO ŠTO I MA MAJSTORSKOM TOPIKU. POTREBAN KERAMIČAR I PARKETAR Brat od dobrog drugara je parketar, stanuje u Jakovu ali ima kola. Ako te zanima posalji mi poruku na pm
Frank Pembleton Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 21 minutes ago, mozzer said: Do sada sam jurio ove u cetvorospratnicama. Prvi na I spratu delimicno renoviran traze 72k (za 40kvm), ja odlucim da ponudim odmah sutra 69k sa namestajem... prodato. Drugi potpuno renoviran zaista izgleda ludacki ne treba ni 1 dinar da se ulozi, 40kvm traze 88k... zakazao razgledanje... zovu taj dan... prodato za 88k Dakle sada gadjam ove u visokim crvenim zgradama.... Au jbte 2k evra kvadrat??? Pa šta je taj ostavio u stanu zlatne slavine?
mozzer Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Ocito je usla neka lova, veca lova za pranje, sad mi je jasno kako su rasprodati ceo A Blok i ovaj blok kod Airporta sto je pravio ovaj cuveni privrednik Garman....
brusli Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Ako ste se pitali gde je ona lova koje stampaju FED i ECB, kao i koje su posledice istorijski niskih kamatnih stopa, pa upravo ih gledate i kod nas i u svetu: 1. Nekretnine 2. Berza I posle kazu nema inflacije :)
mozzer Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 14 hours ago, brusli said: Ako ste se pitali gde je ona lova koje stampaju FED i ECB, kao i koje su posledice istorijski niskih kamatnih stopa, pa upravo ih gledate i kod nas i u svetu: 1. Nekretnine 2. Berza I posle kazu nema inflacije :) A za kada prognoziramo bubble burst u Svetu i kod nas?
brusli Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Kada kamatne stope pocnu da rastu. Jedan od scenarija: inflacija pocne da raste -> kamatne stope pocnu da rastu -> gotova zurka...
mozzer Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Hvala brus Ja sam pricao sa raznim ljudima ovih dana zbog ove price oko stana i potencijalnog bubble-a, neke dve informacije koje su vise misljenja bazirana na dostupnim informacijama: 1) kod nas u Srbiji ce jos najmanje 1 godinu (mozda i 2) da dolazi ovaj kapital za pranje para, a posle toga se ocekuje zastoj sa svim posledicama 2) na nivou svetske ekonomije niko ne moze da predvidi kada ce nastupiti zastoj (ovaj scenario o kome pise brus) i ima raznih ideja kako ce to da izgleda, od bitcoina do neznatnog potresa...
Recommended Posts