Indy Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Takođe, a gledaj u Jms-a u prvom planu. Meni do ambasade treba po sata, njemu neka 4 i po sata. Masivan rispekt za inicijativu :)Mlado, ludo, koristi svaki izgovor da ode do Londona
jms_uk Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Mlado, ludo, koristi svaki izgovor da ode do Londona ofkors :) - pogotovo kad od 13 sati provedenih od polaska iz mog grada pa do povratka u isti, 7 provedem u vozu.../trol: ali bio sam na finoj foto izlozbi
msmodesty Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 (edited) ofkors :) - pogotovo kad od 13 sati provedenih od polaska iz mog grada pa do povratka u isti, 7 provedem u vozu.../trol: ali bio sam na finoj foto izlozbipusti Indy-ja :)od mene imas jedno troll onja imam opravdanje u obliku bronhitisa :(troll off Edited February 2, 2008 by msmodesty
Indy Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 /trol: ali bio sam na finoj foto izlozbiEto vidis, znao sam da ima i neki dobar razlog.(Zezam se, naravno).
jms_uk Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 (edited) hvala, samo obavljao gradjansku duznost.edit: self praise is no praise Edited February 2, 2008 by jms_uk
bus Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 šta se ložite tu? Svi znamo zašto je jms glasao. Kao svaki pravi fetišista za pasoše, glasao je za manje dizajn-zlo. Zamislite kakva bi se tek pernata zver s dva mača u kandžama, kamom u kljunu i šubaretinom na glavi šepurila sa srbijanskog pasoša da TN postane prezident. A umesto čipa bi u svaki pasoš bila utkana po jedna Cecina dlaka.
bus Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Odakle?Namerno sam to ostavio nedorečeno da bi svak svojoj mašti dao na volju.
bus Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Odakle?Naknadna pamet: Ovo bi u velikom delu zavisilo od tipa pasoša. Nisu obični i diplomatski pasoši ista stvar, brajko.
Recommended Posts