Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

гласање Дија-Споре

Featured Replies

UK glasanje (Ukoliko neko vec nije postavio). Znam da je jedan broj u Srbiji trenutno gde ce danas glasati....Upisano: 976Izaslo: 452DS: 230LDP: 106DSS: 63SRS: 40PSS: 4Seljaci: 1Romi: 1Romi2: 1Lecic: 2Sain:1
Prijatno iznenadjenje je izlaznos'...ispricah muzu juce pricu sa prstom i sprejem, da citiram kolezu od juce 'pa to se naravno desava iskljucivo u visoko razvijenim zemljama - mi, Irak, Turkmenistan...' :D
  • Replies 298
  • Views 32.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Prijatno iznenadjenje je izlaznos'...ispricah muzu juce pricu sa prstom i sprejem, da citiram kolezu od juce 'pa to se naravno desava iskljucivo u visoko razvijenim zemljama - mi, Irak, Turkmenistan...' :D
Koji li je glupan napravio takvu generalizaciju...edit: je l' mi se čini ili za SPS nije niko glasao?

Edited by Marvin (Paranoid Android)

Koji li je glupan napravio takvu generalizaciju...edit: je l' mi se čini ili za SPS nije niko glasao?
Izgleda da za SPS u Londonu niko nije glasao...Izgleda da fale 3 glasa - koletralna steta:)

Hahaaa četvorica su glasala za PSS... :lol:

evo sad stigoh sa glasanja, dijaspora u Sloveniji danas još više agilnija nego za predsedničke u drugom krugu, kad sam stigla da glasam kutija već puna, kad sam izlazila iz ambasde ulaz zakrčen od novih glasača...to ovde prvi put videh :rolleyes:

U Njujorku najveca izlaznost (do 17 sati 100% vise nego na predsednickim izborima) od kada je uvedeno glasanje inostranaca
nisi rekao najvazniju stvar ;) u njucu su stigla 22 posmatraca iz srbije. juce popodne je u konzulatu sedela tacno 1 posmatracica. ostali su posmatrali grad. da budem fer, ne znam ni gde bi seli ostali.....
nisi rekao najvazniju stvar ;) u njucu su stigla 22 posmatraca iz srbije. juce popodne je u konzulatu sedela tacno 1 posmatracica. ostali su posmatrali grad. da budem fer, ne znam ni gde bi seli ostali.....
slicno i u CH

gde ste bili ? :Dimage119xp7.jpg

izgleda da u montrealu nisu uspeli da organizuju izborno mesto. meni su iz njujorskog konzulata slali mail da obavestim prijatelje u montrealu da se prijave, posto su imali 94 prijave.edit: kasno uocena nepismenos'
Бајата ти вест, поред Отаве и Торонта су отворена нова два бирачка места - Ванкувер и Монтреал. Било је преко 100 у сваком.

evo stigao mi poziv :D

evo stigao mi poziv :D
i ja sam moj zatekao kod kuce tek kad sam se vratio :D
Hahaaa četvorica su glasala za PSS... :lol:
:blush:

Samo za Njujorkere:Upisano 752 biraca, glasalo 341. Bio problem sa jos 180 ljudi, koji su greskom RIK ispali sa spiska.Rezultat:DS koalicija: 179LDP: 79DSS: 48SRS: 32Karic: 1 :wub: Na prethodnim izborima (drugi krug PI, u NY Konzulatu, glasalo je 125 ljudi)

• 3 years later...
image119xp7.jpg
Evo nas 4 godine kasnije opet na izborima - biracko mesto broj 1 je postalo biracko mesto br 5, a subota je tu za manje od nedelju dana.Samo da podignem temu na prvu stranu ;)