porucnik vasic Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Upravo zavrsih razgovor sa 1 bivsom ministarkom&starijom gospojom, zaposlenoj u istoj firmi k'o moja zena Kaze, bila u Beogradu, pa glasala u prvom krugu, a nije prijavljena ovde na biracki spisak. Zaboravila to da obavi. Cenim, jos jedan glas vishe za nashu stvar :wink:Jos dodaje, da se srela sa velikim prijateljem Tata Ljubom, koji joj rekao da je Boris neozbiljan, lenj i da nece nista da slusha Sto je, nju mnogo iznenadilo, jer bio je tako fino i umiljato dete Да ли је то РМ? или РГ? Ако је била министарка, чини ми се да не ради у истој фирми као и твоја боља половина .
paculla Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Да ли је то РМ? или РГ? Ако је била министарка, чини ми се да не ради у истој фирми као и твоја боља половина .to mu i ja pricam
burekdzija Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 (delimicno) offtopic: istinita anegdota sa proslih izbora u Berlinu, dve mlade sluzbenice (IQ proporcionalan broju godina) sacekuju ispred onog astala, jedna prska sprej na levu ruku, druga proverava desnu
Luc Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 (edited) Да ли је то РМ? или РГ? Ако је била министарка, чини ми се да не ради у истој фирми као и твоја боља половина .E, idem posle glasanja u goste kod gospoje. Upravo menjam baterije u diktafonu Vidi sta mi uradio Njujorker veceras. Forsira Dzonija k'o da je voda. A, ja neotporan na alkohol Nego, da se izvinim choveku sto sam ga vozio po kraju, pri zestokom pljusku, bez brisacha I da se zahvalim, na "ruchnom" brisanju shofershajbne (ziveo maternji jezik ) na svakom stopu&semaforu A, murija vreba sa svih strana Na kraju, smo zavrsili kod nekog Arapina u servisu. Iskusno sam razmenio par rechi na arapskom (i to chudo od jezika pomalo znam ), promeni mi chovek brisace, izdrnda nesto ispod haube i proradishe. Posle toga, sve bilo je rutina. Sve sto kupismo-popismo. Zagrevanje pred super-bol. Svi (Njujorcani i okolina) ste pozvani na nedeljnu zurku A, ti Pacula, chim ispratis goste, vataj mrski metro nord ps Da niko ne chuje ulozio sam 50 kinti na Dzajantse. Dobit: dva somicha! Valjda se nisam urek'o? Edited February 2, 2008 by Luc
Marvin (Paranoid Android) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ps Da niko ne chuje ulozio sam 50 kinti na Dzajantse. Dobit: dva somicha! Valjda se nisam urek'o?Ako si ureko, Teacher će te skalpirati :D Ja se sad vratio iz ambasade u Londonu. Tamo kutija bila taman onako, malo više od popunjenog donjeg dela. Računam između 50 i 100 glasova. Doduše, u prvom krugu je glasalo samo 219 ljudi...Na izlasku iz ambasade sretnem Jmsa :)
Luc Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ako si ureko, Teacher će te skalpirati :D Ja se sad vratio iz ambasade u Londonu. Tamo kutija bila taman onako, malo više od popunjenog donjeg dela. Računam između 50 i 100 glasova. Doduše, u prvom krugu je glasalo samo 219 ljudi...Na izlasku iz ambasade sretnem Jmsa :)Iskreno, cenim da su sanse Dzajantsa skoro, pa nikakve Chim se saberem i privedem razumu, krecem ka Konzulatu
Musharaf Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 samo da se zahvalim svim forumasima u inostranstvu koji ce odvojiti vreme da odu i glasaju, narocito onima koji ne zive u gradovima gde se glasa.
Marvin (Paranoid Android) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 samo da se zahvalim svim forumasima u inostranstvu koji ce odvojiti vreme da odu i glasaju, narocito onima koji ne zive u gradovima gde se glasa.Takođe, a gledaj u Jms-a u prvom planu. Meni do ambasade treba po sata, njemu neka 4 i po sata. Masivan rispekt za inicijativu :)
Luc Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Takođe, a gledaj u Jms-a u prvom planu. Meni do ambasade treba po sata, njemu neka 4 i po sata. Masivan rispekt za inicijativu :)Meni vikendom treba 45 minuta, posto nema "ekspresa", pa metro-nord staje u svakom selu. A kad gledam sa moje stanice, Menhetn se jasno vidi i uopste ne izgleda tako daleko...
uros_s78 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Luc, Marvin, JMS-Jel ima neko od vas podatke o izlaznosti u US, odn.UK?Falavi unapred.:)
Luc Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 (edited) Luc, Marvin, JMS-Jel ima neko od vas podatke o izlaznosti u US, odn.UK?Falavi unapred.:)Ja cu da glasam veceras oko sest, pa cu tada da proverim koliko je ljudi, ovde u NYC izaslo na izbore. Podelicu saznanja sa vama Edited February 2, 2008 by Luc
uros_s78 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ja cu da glasam veceras oko sest, pa cu tada da proverim koliko je ljudi, ovde u NYC izaslo na izbore. Podelicu saznanja sa vama Fala.:)
Marvin (Paranoid Android) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Nezvanično, rezultati iz Londona:od 652 upisana birača, glasalo 244Tadić 186Nikolić 58
Recommended Posts