Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Uh Makedonac :wub:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Nije gotovo ali je ocigledno gotovo, dok ne bude da nije gotovo.

Na Novom Zelandu je gotovo vec godinu dana u kontinuitetu, bas zato sto nije gotovo.

Mnogo je prosto - kapljicna infekcija, pandemija je, dakle pracenje i izolacija. Ali i prosto je za nas naucna fantastika, vise para potrosismo od Novog Zelanda na lecenje i propalu privredu nego oni na pracenje i izolaciju. O izgubljenim zivotima da ne govorim, jer dodje mi da mlatim stanglom po ulici.

Edited by Caligula

1 minute ago, Caligula said:

O izgubljenim zivotima da ne govorim, jer dodje mi da mlatim stanglom po ulici.

Ljude koje ne nose masku na ulici?

Meni se čini da će sledeći zajebani talas u ranu jesen, ne zato što je leto i toplota™ nego mislim da ni najpesimističniji medju nama nisu svesni broja preležalih od zimus. To i vakcinacija bi trebalo da drži vodu do septembra, a u medjuvremenu će verovatno biti još par talasića™.

Naravno da će vakcinacija obezbediti relativno mirno leto.

Nego da nosim ja masku na ulici, da me Kaligula ne prebije...

Edited by Milošica

41 minutes ago, Milošica said:

Ljude koje ne nose masku na ulici?

Ma ne bre, random

Samo neka ide random :D

4 hours ago, Bujodrag said:

ima pekara u kojima je neki virus odavno

unKp8lP.jpg

jao ljupce iz mog strog kraja:wub:

23 minutes ago, angelada said:

jao ljupce iz mog strog kraja:wub:

Moj tata je proveo ceo radni vek dva coska dalje (RGF) pa sam ovde svracao cesto. I mislim da je jedino mesto gde sam jeo burek sa jabukama (sjajan bio).

Ljupče i čuveni red za burek... "Ako neko čeka za pecivo neka uđe" :)

jedan medjed padne sa drveta svaki put kad neko kaze burek sa jabukama.

4 minutes ago, Velocipede said:

... "Ako neko čeka za pecivo neka uđe" :)

:D :heart:

Ja sam odrastao na Petroviću iz Zemuna i starinskoj pekari Sunce odmah pored moje zgrade ovde kod Vuka. Tek kasnije, kad je "pravi" burek skoro nestao morao sam da tražim druge. 

A često smo svirali u Kuglašu, godinama, pa se dešavalo da osvanemo tamo i ujutro idemo na burek kod Ljupčeta.

To se još pre toga vremena dešavalo i u Festu. Osvanemo pa onako pijani ili nadrogirani idemo s gazdom Jensom u Petrović na burek. A ljudi nas gledaju no mi smo  inherentno nezainteresovani i ne primećujemo ih. :D 

Možda još i sada mogu da se nadju tragovi koje smo par nas ostavljali u Bežanijskoj ulici, nisam tamo bio godinama.

Moje drvo na Kalvariji je još uvek živo :happy:

Indijski soj registrovan u Makedoniji

Ma nema teorije da nije već tu.

Da je ovde valjda bi brojevi išli na gore.

Background Picker
Customize Layout