Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

:isuse:

Entovi na Entskupu brže dođu do konsenzusa

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

57 minutes ago, renne said:

7802
61
288 respirator
Opaki brojevi

A Vesic kaze da Beograd nije vise zariste 😆 Po njemu i ove sadasnje mere ne treba da budu..Crva  nije ni bilo..

12 minutes ago, Niveamen said:

A Vesic kaze da Beograd nije vise zariste 😆 Po njemu i ove sadasnje mere ne treba da budu..Crva  nije ni bilo..

Jbt, kakvo srdljivo, lažljivo govance. Pa pre 2 dana je bilo u BG zaraženih ispod 2000, a danas ih je koliko vidim 2200. 

14 minutes ago, Niveamen said:

Sta bi s onim bolom u plucima?

19 minutes ago, Niveamen said:

A Vesic kaze...

Da li je zaista potrebno uopste nastavljati ovu recenicu, kamoli je analizirati i meriti joj istinitost?

dajte ko se ikad zarazio na skijanju!!! oh wait :isuse:

sent from bubamoto

1 minute ago, gospa buba said:

dajte ko se ikad zarazio na smuckanju!!! oh wait :isuse:

sent from bubamoto

+1

Edited by Haralampije

Jel stvarno ovo bilo??? [emoji55]

ima i bolje, ko ce ako ne bivsi DSS kretenski kadar, sve je tu u kadru, kretnska njuska uvijena u serbsku trobojnicu, jel™ ona stiti, sise, doduse malo oskudne :jerry:

BNfk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1b

Narodni poslanik SNS Dragan Šormaz izneo je skandalozan stav na Tviteru da bi sve protivepidemiološke mere trebalo ukinuti, a da svima koji se razbole, treba naplatiti lečenje, osim trudnicama, penzionerima, maloletnicima i socijalnim slučajevima

Edited by Haralampije

1 hour ago, InvisibleLight said:

Sta bi s onim bolom u plucima?

Od juce me popustio,isao sam da se testiram.Negativan na trenutni virus i antitela.A sve vise ljudi oko mene pozitivno ..Samo je pitanje vremena kad cu i ja da se zarazim.Mislio sam da imam antitela ali sipak.

Edited by Niveamen

1 hour ago, renne said:

Skoro svi nose salove, fantomke ili maske. Stajanje u redu za zicu je najmanji problem. 

Neće se oni zaraziti dok skijaju, nego dok kafenišu ili posećuju noćne klubove na planini. Nisu valjda pobegli tamo da se samo skijaju? I spavaju?

30 minutes ago, fetboj said:

Skoro svi nose salove, fantomke ili maske. Stajanje u redu za zicu je najmanji problem. 

jes vala. a i razmak je tu. 

ne brinite, puska je zakocena. :ph34r:

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.