Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

:isuse:

Entovi na Entskupu brže dođu do konsenzusa

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

57 minutes ago, renne said:

7802
61
288 respirator
Opaki brojevi

A Vesic kaze da Beograd nije vise zariste 😆 Po njemu i ove sadasnje mere ne treba da budu..Crva  nije ni bilo..

12 minutes ago, Niveamen said:

A Vesic kaze da Beograd nije vise zariste 😆 Po njemu i ove sadasnje mere ne treba da budu..Crva  nije ni bilo..

Jbt, kakvo srdljivo, lažljivo govance. Pa pre 2 dana je bilo u BG zaraženih ispod 2000, a danas ih je koliko vidim 2200. 

14 minutes ago, Niveamen said:

Sta bi s onim bolom u plucima?

19 minutes ago, Niveamen said:

A Vesic kaze...

Da li je zaista potrebno uopste nastavljati ovu recenicu, kamoli je analizirati i meriti joj istinitost?

dajte ko se ikad zarazio na skijanju!!! oh wait :isuse:

sent from bubamoto

1 minute ago, gospa buba said:

dajte ko se ikad zarazio na smuckanju!!! oh wait :isuse:

sent from bubamoto

+1

Edited by Haralampije

Jel stvarno ovo bilo??? [emoji55]

ima i bolje, ko ce ako ne bivsi DSS kretenski kadar, sve je tu u kadru, kretnska njuska uvijena u serbsku trobojnicu, jel™ ona stiti, sise, doduse malo oskudne :jerry:

BNfk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1b

Narodni poslanik SNS Dragan Šormaz izneo je skandalozan stav na Tviteru da bi sve protivepidemiološke mere trebalo ukinuti, a da svima koji se razbole, treba naplatiti lečenje, osim trudnicama, penzionerima, maloletnicima i socijalnim slučajevima

Edited by Haralampije

1 hour ago, InvisibleLight said:

Sta bi s onim bolom u plucima?

Od juce me popustio,isao sam da se testiram.Negativan na trenutni virus i antitela.A sve vise ljudi oko mene pozitivno ..Samo je pitanje vremena kad cu i ja da se zarazim.Mislio sam da imam antitela ali sipak.

Edited by Niveamen

1 hour ago, renne said:

Skoro svi nose salove, fantomke ili maske. Stajanje u redu za zicu je najmanji problem. 

Neće se oni zaraziti dok skijaju, nego dok kafenišu ili posećuju noćne klubove na planini. Nisu valjda pobegli tamo da se samo skijaju? I spavaju?

30 minutes ago, fetboj said:

Skoro svi nose salove, fantomke ili maske. Stajanje u redu za zicu je najmanji problem. 

jes vala. a i razmak je tu. 

ne brinite, puska je zakocena. :ph34r:

Background Picker
Customize Layout