December 3, 20204 yr 57 minutes ago, renne said: 7802 61 288 respirator Opaki brojevi A Vesic kaze da Beograd nije vise zariste 😆 Po njemu i ove sadasnje mere ne treba da budu..Crva nije ni bilo..
December 3, 20204 yr 12 minutes ago, Niveamen said: A Vesic kaze da Beograd nije vise zariste 😆 Po njemu i ove sadasnje mere ne treba da budu..Crva nije ni bilo.. Jbt, kakvo srdljivo, lažljivo govance. Pa pre 2 dana je bilo u BG zaraženih ispod 2000, a danas ih je koliko vidim 2200.
December 3, 20204 yr 14 minutes ago, Niveamen said: A Vesic kaze da Beograd nije vise zariste 😆 Po njemu i ove sadasnje mere ne treba da budu..Crva nije ni bilo.. Sta bi s onim bolom u plucima?
December 3, 20204 yr 19 minutes ago, Niveamen said: A Vesic kaze... Da li je zaista potrebno uopste nastavljati ovu recenicu, kamoli je analizirati i meriti joj istinitost?
December 3, 20204 yr 2 minutes ago, renne said: jebo te, jebo te https://www.instagram.com/p/CIVIZKJp3hR/ ako zaglave neka ih Nestorovic leci onim piramidama
December 3, 20204 yr 1 minute ago, gospa buba said: dajte ko se ikad zarazio na smuckanju!!! oh wait sent from bubamoto +1 Edited December 3, 20204 yr by Haralampije
December 3, 20204 yr ima i bolje, ko ce ako ne bivsi DSS kretenski kadar, sve je tu u kadru, kretnska njuska uvijena u serbsku trobojnicu, jel™ ona stiti, sise, doduse malo oskudne Narodni poslanik SNS Dragan Šormaz izneo je skandalozan stav na Tviteru da bi sve protivepidemiološke mere trebalo ukinuti, a da svima koji se razbole, treba naplatiti lečenje, osim trudnicama, penzionerima, maloletnicima i socijalnim slučajevima Edited December 3, 20204 yr by Haralampije
December 3, 20204 yr 1 hour ago, InvisibleLight said: Sta bi s onim bolom u plucima? Od juce me popustio,isao sam da se testiram.Negativan na trenutni virus i antitela.A sve vise ljudi oko mene pozitivno ..Samo je pitanje vremena kad cu i ja da se zarazim.Mislio sam da imam antitela ali sipak. Edited December 3, 20204 yr by Niveamen
December 3, 20204 yr 1 hour ago, renne said: jebo te, jebo te https://www.instagram.com/p/CIVIZKJp3hR/ Skoro svi nose salove, fantomke ili maske. Stajanje u redu za zicu je najmanji problem.
December 3, 20204 yr Neće se oni zaraziti dok skijaju, nego dok kafenišu ili posećuju noćne klubove na planini. Nisu valjda pobegli tamo da se samo skijaju? I spavaju?
December 3, 20204 yr 30 minutes ago, fetboj said: Skoro svi nose salove, fantomke ili maske. Stajanje u redu za zicu je najmanji problem. jes vala. a i razmak je tu. ne brinite, puska je zakocena.