October 24, 20204 yr i pochelo po firmama shushkanje o spiskovima za dozvole za policijski chas koji kao samo shto nije. sent from bubamoto
October 24, 20204 yr Just now, renne said: Odlični smo Odlični ja bih rekla da smo stvarno odlični jer još nema gužvi po bolnicama i ambulantama znači, bili smo smi debelo četverocifreni onomadtm
October 24, 20204 yr 20 hours ago, arkonada said: A kakva je to priredba gde su Đuka i Sanja zajedno, mislim, šta oni imaju zajedničko da su gamad
October 24, 20204 yr 24 minutes ago, dùda said: ja bih rekla da smo stvarno odlični jer još nema gužvi po bolnicama i ambulantama znači, bili smo smi debelo četverocifreni onomadtm Tu lagariju niko nece nikad provaliti ; ili smo letos bili x 10 od zvanicnih cifri ili sad dodaju da bi urazumili ™ puk. Prilicno je nemoguce da sad kao ima duplo vise nego letos a nema redova pred Torlakom, prazna Arena i Cair, bolnice ne ulaze u kovid rezim. Opasna igranka
October 24, 20204 yr gledaj hrvarsku. 4M ljudi, 1k7 registrovanih i bolnice josh nisu pune ni u najavi, slichan zdravstveni sistem i na broj proporcionalan i na metodologiju, a brojeve ako lazu, lazu minimalno. dimenzije nashe svinjarije necemo saznati nikad, a platicemo svi.sent from bubamoto
October 24, 20204 yr 10 minutes ago, Haralampije said: Tu lagariju niko nece nikad provaliti ; ili smo letos bili x 10 od zvanicnih cifri ili sad dodaju da bi urazumili ™ puk. Prilicno je nemoguce da sad kao ima duplo vise nego letos a nema redova pred Torlakom, prazna Arena i Cair, bolnice ne ulaze u kovid rezim. Opasna igranka ja bih rekla da je ovo boldovano nemoguće je da je bila onolika popunjenost bolnica a mi da smo dobacili samo do 500 pa 500 nije neka cifra, treba gledati i okruženje, gledati zemlje za koje se ipak pretpostavlja da manje lažu, to mi je nekako glavni orjentir ed. eto, buba i ja skoro istovremeno, dakle, na sličan način razmišljamo Edited October 24, 20204 yr by dùda
October 24, 20204 yr Onomad je cifra oko 200 bila razlog da nam se preti kako "groblja neće biti dovoljna", a danas sa ovolikim brojem, "molomo, poštujte mere".
October 24, 20204 yr njihova cifra ne znachi nishta ni onda ni sad. chista radikalshtina.sent from bubamoto
October 24, 20204 yr 2 minutes ago, gospa buba said: njihova cifra ne znachi nishta ni onda ni sad. chista radikalshtina. sent from bubamoto Naravno ali sabiranjem dostupnih mrvica stice se neka iole realna slika Edited October 24, 20204 yr by Haralampije
October 24, 20204 yr Naravno ali sabiranjem dostupnih mrvica stice se neka iole realna slikapa jeste. zamisli svaki dan tako da nagadjamo iz pogrshnih premisa i nesigurnih podataka temperaturu ili ocel kisha [emoji38]ol:shto bismo to radili kad ima placen ko je.oh wait sent from bubamoto
October 24, 20204 yr Ne znam šta se čeka sam prelaskom škola na skroz onlajn režim. Jasno je da će se to desiti uskoro, pa što onda ne odmah da se bar malo uspori širenje virusa.
October 24, 20204 yr Posao je takav da se dnevno čujem sa ljudima iz cele Srbije i sada niko ni ne priča o koroni. Letos je bilo i smrtnih ishoda, sada nisam čuo da je neko bolestan, a kamoli da je preminuo. edit za škole tipujem 01.11. shutdown Edited October 24, 20204 yr by čekmeže
October 24, 20204 yr da li su deca masovno bolesna. kodnas mi se chini da nisu skoro uopshte, gledam 4 razne shkole.sent from bubamoto