Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

mi volimo da je tebi lepo [emoji38]ol:

sent from bubamoto

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

meni ova DKT sad stoput bolja riba nego pre. Očigledno joj prija korona [emoji3590]

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

.... ali mrzi fudbal [emoji24]

Ode romansa

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

dkt ne gleda fudbal? :unsure:

sent from bubamoto

Zar nije spominjan Kokeza

a jbg kad dolazi iz planinskih krajeva gde oskudevaju ravnim terenima za igranje lopte....

Ovi iz Teledirekta ladno zaredjali po zgradama, ulaze u stanove bez maski !

Brine me Konov koeficijent...

4 hours ago, Apollo Creed said:

Distanca,maske...:fantom:

Jel mi ovo Sanjica :cry:

Untitled.jpg

jašta je

Džuskao bih sa njom!:wub:

A kakva je to priredba gde su Đuka i Sanja zajedno, mislim, šta oni imaju zajedničko:sleep:

1 hour ago, pantelia said:

Jel mi ovo Sanjica :cry:

Untitled.jpg

Koliko su spavaca imali!

• Author
2 hours ago, arkonada said:

A kakva je to priredba gde su Đuka i Sanja zajedno, mislim, šta oni imaju zajedničko:sleep:

Slicnih su gabarita :D

Sad citam studiju naucnika iz Münstera, koji su ustanovili da antidepresivi iz grupe Fluoxetina sprecavaju sirenje Covid-19 u organizmu.

Sad mi je malo jasnije sto je Srbija pobedila koronu ne jednom, ne dva puta nego vise puta tokom godine jer je pola nacije na anti depresivima :vesala2:

Sa vedrije strane, kapiram da vec za vikend kada krizni stab procita ovo u Informeru ima da se dele Prozaci sakom i kapom, pa i ako se mre, nek se mre sa osmehom :covid19:

• Author

U poslednja 24 časa preminule su tri osobe, dok je 758 osoba zaraženo. To je ubedljivo najveći broj novozaraženih u jednom danu od početka pandemije.

Na respiratoru su 23 osobe, a hospitalizovano je 135 bolesnika.

Testirani su uzorci 6.882 osobe.

To je oko 11%

Background Picker
Customize Layout