Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Gde je onaj zoo vrt?

1 bizon se odvezao

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

ovo je bilo pre korone, ne bi on to tako inace.

2 hours ago, napadaj said:

Pravac Subotica ili Novi Bečej :fantom:

Najjače od svega je što niko nije rekao da je to istina, već je samo pomenuto kao jedna od priča koje se raspredaju.

Jebote, ovde se ljudi na više strana ubiše sa diskusijama o tome koliko su tvoju "pouzdani i ozbiljni" likovi to i zaista, a ti tek sad kažeš da to i nije njihova priča iz prve ruke (a i to i bila druga ruka prema nama), već su oni čuli ko zna gde i ko zna od koga i iz koje ruke...

Jbt, koliko imaš godina? Kako do sad u životu nisi naučio da je šansa da je ovakva rekla-kazala trač istinit (čak i ne ulazeći u sadržaj i logičnost istog) otprilike isto kao da si do informacije došao bacanjem graha? Mada u oba slučaja psiholoski nam se čini da je stepen pogodaka mnogo veći jer se sećamo pogodaka kad se dese.

meni najbolji ovaj malecki u beloj košuljici. izgleda kao onaj sinovac od sofrnija. "ludo burazere"

579/3

Edited by mraki

Jebote, ovde se ljudi na više strana ubiše sa diskusijama o tome koliko su tvoju "pouzdani i ozbiljni" likovi to i zaista, a ti tek sad kažeš da to i nije njihova priča iz prve ruke (a i to i bila druga ruka prema nama), već su oni čuli ko zna gde i ko zna od koga i iz koje ruke...

Jbt, koliko imaš godina? Kako do sad u životu nisi naučio da je šansa da je ovakva rekla-kazala trač istinit (čak i ne ulazeći u sadržaj i logičnost istog) otprilike isto kao da si do informacije došao bacanjem graha? Mada u oba slučaja psiholoski nam se čini da je stepen pogodaka mnogo veći jer se sećamo pogodaka kad se dese.

Odmah sam rekao da se to navodno desilo njihovim članovima porodica, nemam pojma otkud ti ideja da sam napisao da je neka peta ruka.
16 minutes ago, mraki said:

579/3

kako ti saznaš pre ministarstva?

Mraki diktira ministarstvu

meni nije jasno ko sad tu dobija po 500 evra. njih 579 ili samo ovo troje?

kako ti saznaš pre ministarstva?
presrece kurira sa pletenicama [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Svaki dan rokamo po 500 a redova ispred kovid ambulanti nigde,a u junu ne znam dal su jednom objavili da imamo 500 pozitivnih u danu redovi bili ceo dan..Ko koga ovde farba i maze:angry: Mi smo letos imali na hiljade pozitivnih..

Edited by Niveamen

Just now, gospa buba said:

presrece kurira sa pletenicama emoji38.pngol:

sent from bubamoto

:lol:

pa ne znam. kod mene tek sad izašlo ažurirano.

Svaki dan rokamo po 500
oni kazu da svaki dan rokamo po 500.

oni kazu 500, 100, 99, dramatichno, dve nedelje su kljuchne, 3 nedelje su kljuchbe, 300, 250, 36, 524.

2999, uaj not.

shta tachno zasnivamo na njihovim brojevima, teoriju koja se uchini zgodna da objasni?

kad ne bude bolnice vishe, znacemo. moze da ih bude unutra kolko hocesh, niko vishe nece uci. i to je onda to.

sent from bubamoto

23 minutes ago, maheem said:

Mraki diktira ministarstvu

meni ova DKT sad stoput bolja riba nego pre. Očigledno joj prija korona [emoji3590]

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Background Picker
Customize Layout