Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 2019/2020

Featured Replies

strasno sta mi mozak radi. a imao sam u glavi sliku kako prolazi stoktona.

• Replies 8.6k
  • Views 667.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

43 minutes ago, goofs said:

ti si toni uspeo da pomešaš crnca gradjenog ko trokrilni šifonjer sa čičicom koji da nije bio košarkaš bi radio u lokalnoj pozamanteriji :D

:D

Samo za SAS konstantno kao tim. Podsećaju me na evropski sistem, gde je tim iznad bilo kog igrača. Uvek protiv Lebrona. Gotivio sam Bulse zbog Džordana i Rodmana, uvek mrzeo Lejkerse. Gotivio Boston sa Garnetom, Dalas zbog Novickog, GSW zbog Karija i Kleja, dok nije došao Durantula, ono je već bilo mnogo. Simpa mi bio Kari kako sipa, a nije prenapucan hemijom. Nekada sam gotivio Kingse, danas isto zbog Bogdana. Malo manje Nagetse, samo zbog debelog maestra. Gotivio bi mnogo i Kavajia, da nije već dva puta ispao đubre. Više se vežeš za igrača nego za tim.

5 hours ago, goofs said:

čičicom

Čičina statistika te sezone.

Zanimljiva statistika, čoek od 34 ljeta je od 82 utakmice :fantom: u regularnom dijelu sezone u 74 utakmice igrao više od 30 minuta (prosjek 35,5), a samo u jednoj, posljednjoj u sezoni, je igrao manje od 20. A bogme je bilo i čuvenih B2B utakmica.

Dobro, opšte je poznato da je Stokton bio kardio-čudovište i jak kao konj. Pride nije bio brz kao mladi Parker ili Rouz, ali definitivno ni spor kao što misle.

Ma pusti mene, serem sad a konto ovih današnjih životinja bildera nakrkanih suplementima koji odmaraju svoja slabašna koljenca kad god vide da se dvije večeri zaredom igraju utakmice. Sad gledam, čovjek je u 19 sezona imao jednu u kojoj je propustio 18 i jednu u kojoj je propustio 4 utakmice. U 19 sezona. Je bo te. 

pa ok, lakše je kolenima da nose njegovu građu nego nekog od 120 kila

a Kawhi ne igra svaku drugu :/
Al jbg bar nema twitter.

Just now, levi said:

pa ok, lakše je kolenima da nose njegovu građu nego nekog od 120 kila

Pa dobro, ne pričam o Zionu, pričam o recimo Kavaju, čovjek ne spada u teškaše a izgleda kao da bi mogao da sparinguje sa Džonom Džonsom 15 rundi. 

Da se nezaebavamo, da nije medzika, stokton bi vrv bio najbolji pg ikad.

I Kidda.

Oni njegovi Netsi su bili mozda i gori od Lebronovih Cavsa, u 2 finala ih je odveo. Stavi bilo koga umesto njega u te ekipe i imali bi 15-67. 

kao i par njih iznad, pre za igrača nego za tim

možda boston ima mali popust. prvi nba tim koji sam gledao, a i majce celtics 33 koju sam sa ponosom nosio

1 hour ago, Plajvi said:

I Kidda.

Oni njegovi Netsi su bili mozda i gori od Lebronovih Cavsa, u 2 finala ih je odveo. Stavi bilo koga umesto njega u te ekipe i imali bi 15-67. 

joj njih 2 su mu bukvalno tu negde isti, dva omiljena pleja ikad. posle njih dvojce stiv nesh.

Najjači lik

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.