Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 2019/2020

Featured Replies

Trejdovace Collinsa. Nije mi bas najjasnija ideja iza konstrukcije rostera, ali su definitivno previse kvalitetni da izduvaju za PO. 

• Replies 8.6k
  • Views 670.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

52 minutes ago, Joe D said:

Trejdovace Collinsa. Nije mi bas najjasnija ideja iza konstrukcije rostera, ali su definitivno previse kvalitetni da izduvaju za PO. 

Nisam razmisljao o tom scenariju ali moguce je. Kolins ce navodno da puca na max ugovor.

mogu i ja pucati na max ugovor pa ne znaci da cu ga dobiti :)

Hasan W. za jednogodisnji minimum u Kingsima. 

operisan Klay, jos jedna godina pauze.

pegula.

Kaze Misko  u danasnjem intervju da Oklahoma pravi super tim , Micic potpisuje  ugovor  2021-2022  i prikljucuje se Pokusevskom, super srpska Oklahoma .  Micic i Pokusevski kao  sto su nekada bili  Westbruk i Durent, nadamo se uspesniji, sve  do samog kraja. Takodje Misko tvrdi da NCAA nije bio adekvatan nivo takmicenja za Petruseva iako je igrao u jednom od najboljih programa u Americi a rekao bi da je zavrsni turnir NCAA  mnogo jaci od ABA lige , bolje atlete, mnogo vise talenta u tim koledz ekipama nego li u ABA ligi. Ali dobro  on je menadzer i  dize cenu svojim klijentima  ovakvim izjavama,

Edited by Micko8

On 25.11.2020. at 23:40, 189- said:

mogu i ja pucati na max ugovor pa ne znaci da cu ga dobiti :)

Opušteno, uvek je tu neki Šarlot ili Niksi da daju max ugovore takvim igračima.

The Athletic Black Friday deal, $1 mesečno tokom prve godine, ako nekog zanima :)

Jel ima neka dobra duša da mi objasni u čemu je fora sa trejdovanjem draft prava igrača koji očigledno nikada neće zaigrati u NBA? Da, palo mi je na pamet zbog Tadije :)

Šalrot vejvovao Batuma koji će onda verovatno završiti u Klipersima na minimalcu. Ako uspe da se dovede u red odličan posao za Kliperse, možda i upgrade zamena za Greena.

Procitah : Hild, Holms, Bjelica i pik prve runde za Tarnera i Oladipa...  kao mogucnost.

jos beglija da ubace i onda kao dosta smo mi bili sakramento, ajd sad vi malo budite.

• Hamlet Strašni unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.