March 3Mar 3 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:bbc-jev rat i mir(ana karenjina)happy valley agata kristiJe li to ovo?https://www.imdb.com/title/tt3910804/Iz koje godine je ta BBC adaptacija Ane Karenjine?
March 3Mar 3 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:meni je sirotiljska produkcijaako ti je reper gladijator(I deo) grdno ćeš se razočarati, ko rastko kad kaže vukanu u nemanjićima brtPogledao prvu epizodu, do dela kad se neka dvojica rimljana (mislim da je jedan od njih pokojni Rej Stivenson) šetaju kroz šumu i vode neku konverzaciju i jedan staje da piša. Meni nešto bilo onako meeeeh. A posle vidim da ljudi maksimalno hvaleI sad ne znam šta da mislim i dal da gledam.
March 3Mar 3 Author 12 minutes ago, Moonwalker said:Je li to ovo?https://www.imdb.com/title/tt3910804/Iz koje godine je ta BBC adaptacija Ane Karenjine?da, to je toovaj bbc rat i mir je u produkciji tv serija ono što je ana karenjina za svetsku književnostpo mom skromnom mišljenjue@steins od prilike sami ja stekao sličan utisaknema tu neophodne težine kad se uhvatiš u takvu tematiku i epohu Edited March 3Mar 3 by kud u maglu Simoviću
March 3Mar 3 22 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:meni je sirotiljska produkcijaako ti je reper gladijator(I deo) grdno ćeš se razočarati, ko rastko kad kaže vukanu u nemanjićima brtToliko sirotinjska da su seriju ugasili jer je bila preskupa produkcija.Koga zanima tematika i taj period istorije sveta siguran sam da će biti zadovoljan, tj veći deo gledališta.Edit: Takođe, poređenje sa najboljim filmom ikada na istu temu nije korektno. Uporedi je npr sa gladijatorom 2 i biće remek delo 😎 Imdb 8.7 nije slučajno, a to je za seriju fantastična ocena. Edited March 3Mar 3 by Mil@n
March 3Mar 3 Author ima nas koji smo odrasli na ben huru(deset božijih zapovesti), kjubrikovom spartaku, ja klaudijeto što je neka produkcija skupa, ne znači nužno i da je epoha valjano prikazana
March 3Mar 3 Ne znam kako je Rim ostario. Ima decenija da ga nisam reprizirao. Je li ono i Milijus pisao neke epizode nakon udara, ili je čak i koncept "dva centuriona koja svedoče i nađu se među glavnim događajima" njegov pa to razvio onaj Bruno neki?
March 3Mar 3 47 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:meni je sirotiljska produkcijaPričamo o Rimu, ne o Spartaku
March 3Mar 3 Ako išta, Rim je previše polagao na verodostojnost epohe, nauštrb razvoja (nekih) likova. Sad, naravno da to neće odgovarati svačijoj estetici, bože moj.Inače izvrsno odglumljena serija sa nekoliko fenonemalnih likova i preko nekoliko apsolutno nezaboravnih scena. Edited March 3Mar 3 by Halvard
March 3Mar 3 37 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ima nas koji smo odrasli na ben huru(deset božijih zapovesti), kjubrikovom spartaku, ja klaudijeto što je neka produkcija skupa, ne znači nužno i da je epoha valjano prikazanaJbg onda budi precizniji, jeftina produkcija zvuči kao - jel - jeftina produkcija u fazonu štekali se za pare, pa sve izgleda i deluje sirotinjski.Ja sam bio a i dalje sam prezadovoljan prikazom svega i mislim da se te uložene pare i te kako vide na ekranu, zato svako treba da pogleda, pa da sudi za sebe. Nije baš da ima milion serija iz perioda starog Rima a i ima samo dve sezone.
March 3Mar 3 Da prijavim da u tih 8.6 na imdbu, ima i moja cista 10ka ponajvise inspirisana pa jednom od najboljih zenskih pozadina u istoriji tv serijala, a i sire. Polly ❤️❤️❤️
March 3Mar 3 30 minutes ago, Nebojsa said:Da prijavim da u tih 8.6 na imdbu, ima i moja cista 10ka ponajvise inspirisana pa jednom od najboljih zenskih pozadina u istoriji tv serijala, a i sire. Polly ❤️❤️❤️Boginja! Kraljica! Nemam reči za taj lik Onu scenu kad uhvati Agripu kako joj krišom dovodi drogiranu ćerku kući mogu beskonačno puta da gledam.