pbg12345 Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 "bole nebojsine trojke" od navijaca zvezde koji podrzavaju filipa u zvezdi su valjda jadniji samo navijaci partizana koji podrzavaju filipa u zvezdi
Hamlet Strašni Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 2 hours ago, goofs said: Verovatno ima blanko duga,. Kapiram da je sebi propisao godisnju platu od x stotina hiljada eura i onda nije pokupio ni dinar, ali kad dodje trenutak potrazivace. Isto i sin, pominjala se ovde neka cifra od abnormalnih 200-300k, sigurno ne uzima toliko, ali ima u steku prostora da povuce jedan BAT. To je sve novac od kojeg FMP moze da zivi dve godine. Ne znam da li BAT zastareva i posle koliko? Ne moze Vucic da skloni Covica bez da se zagovnaju odnosi sa njim, verovatno i na politickom nivou, a ovaj sigurno na to nije spreman. Mozda navijaci mogu, ali oni "najverniji" su u njegovom dzepu. Само три године уназад може да тражи плату, бар по нашим законима. Не знам како гледа бат на то.
simple red white Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 55 minutes ago, pbg12345 said: "bole nebojsine trojke" od navijaca zvezde koji podrzavaju filipa u zvezdi su valjda jadniji samo navijaci partizana koji podrzavaju filipa u zvezdi Ne oni ne podržavaju, samo se naslađuju...namirisali su krv i misle da njihovo vreme dolazi. S druge strane, njima nikada ne bih rekao da đubre temu kao neki tamo meni na benignu šalu o kanalu u koji je upao igrač KKP.
Goranz Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Upravo tako, samo se čeka da jedan od najvatrenijih navijača Partizana, Aleksandar Vučić, napokon stupi u akciju i razbuca mrsku mu Zvezdu.
Heaviside Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 4 hours ago, Hamlet Strašni said: Само три године уназад може да тражи плату, бар по нашим законима. Не знам како гледа бат на то. Ma to sa platama je naivno. Ćoki je mag za dugovanja i spinovanja u srpskom sportu i sigurno bi našao elegantniji način od toga da klub duguje lično njemu i Filipu milione po osnovu neisplaćenih zarada.
radisa Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Ćovara opet povratnu kad u zadnjoj sekundi napada...
FPLS Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Igramo verovatno najbedniju kosarku ikada vidjenu u ovom takmicenju Plavsic sa gadjenjem ovo komentarise
levi Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 sudijama nije loša utakmica, gledaju ponovo celu četvrtinu
hrkljush boys_2 Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Ne znam zašto sam ovoliki mazohista. Zašto gledam Tatinog Kurtona, Jasara Poltrona i Tatu Smrada, bljutavog Plavsica? Zasto? Daboda izgubili 65 razlike...
levi Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Jovanović na 4 Prošli put kad je igrao Jovanović smenili su trenera
levi Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 ovo ne može nikako da bude faul u napadu Kuzmića. zalepio mu se čovek s leđa, nije ga ni video ne sme tako da se čuva igrač bez lopte
Recommended Posts