Mel Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 4 minutes ago, Zli Gli said: Dobro je vi Beogradjani sto imate Konjarnik, Ovcu, Borcu gredu i ostalo... Brioni, mitrovacka plaza, dokle vise pobogu Ne vredi, u godinama sam, ne znam jutros dal sam kafu popila a ne da usvajam nove toponime : ( 1
Zli Gli Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 Ako ikad resim da odem s foruma odjavicu se prigodnim recima "pozdrav dobri ljudi a pozdrav i za vas Beogradjani i Moco" 1 5 1
igoraki Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 1 hour ago, Zli Gli said: Ako ikad resim da odem s foruma odjavicu se prigodnim recima "pozdrav dobri ljudi a pozdrav i za vas Beogradjani i Moco" Nisam siguran da je pametno da sa Beograđanin pozdravljaš nas Zemunce, ali ti probaj ako smeš... 2
Tinman Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 Ovakvo, samo litarsko pakovanje, pre mesec dana u IperCOOP-u u Parmi platio 5.80 EUR (redovna cena nikakvo snizenje) kod nas 2200-2300 din/lit (redovna cena) Na snizenju Barilla spageti su bili 0.89 EUR, pakovanje Rio Mare od 12x80 gr 11 EUR. 9
Ludi Žika Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 Postoji onaj klip, srbe treba jebati itd...
Valk Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 6 hours ago, Zli Gli said: Ako ikad resim da odem s foruma odjavicu se prigodnim recima "pozdrav dobri ljudi a pozdrav i za vas Beogradjani i Moco" Ostani makar dok ne čuješ otpozdrav 1
El Guapo Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 Ništa od BMW-a! Nemam našta da bacim 1800din!
zorglub Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 On 24. 2. 2023. at 12:48, Tinman said: Ovakvo, samo litarsko pakovanje, pre mesec dana u IperCOOP-u u Parmi platio 5.80 EUR (redovna cena nikakvo snizenje) kod nas 2200-2300 din/lit (redovna cena) Čuo sam davno da je većina italijanskih i grčkih extra-giga-mega-hiper-virgine mulja u stvari iz Tunisa. Pošto kupio... 1
Zli Gli Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Juce sam ne znam zasto otisao u veliku Ideu koja mi je najdalja od svih marketa i sad da vas pitam da li imamo posebnu temu za najebavanje majke zbog skupoce ili da se istresem ovde gde pisemo o Lindi? 3
JakeBlues Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Obično piše na etiketi odakle potiče ulje koje je u flaši. I to sitnim slovima kad nije poreklom iz Italije a pokušavaju da ga tako prodaju. I da, sami italijani s time najviše muljaju Od toga da prodaju slabije ulje kao virgin i extra virgin, preko mešanja ulja raznih porekla da bi zaobišli EU regulative do toga da naprave i fake maslinovo ulje od drugih biljnih ulja u koga dodaju hlorofil, beta karoten i sojino ulje, pa čak izmisle i fake ime sela u Italiji gde se to ulje navodno puni. Sad da li je ulje iz Tunisa, Maroka, Portugalije, Španije, Grčke, Turske ili baš Italije - mislim da nije toliko bitno (razlikuje se naravno ukus), koliko da se nađe proizvođač koji uvek u flašu spakuje ono što piše na etiketi. 2 1
Reaktor Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 9 minutes ago, Zli Gli said: Juce sam ne znam zasto otisao u veliku Ideu koja mi je najdalja od svih marketa i sad da vas pitam da li imamo posebnu temu za najebavanje majke zbog skupoce ili da se istresem ovde gde pisemo o Lindi? Xejt je mio gde god da se zbio
gospa buba Posted March 1, 2023 Author Posted March 1, 2023 Juce sam ne znam zasto otisao u veliku Ideu koja mi je najdalja od svih marketa i sad da vas pitam da li imamo posebnu temu za najebavanje majke zbog skupoce ili da se istresem ovde gde pisemo o Lindi? njemachka napravila domacina otebe kukaj gde hocesh, isti djavo sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 4
Mel Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Ja jutros proterana u neko kupatilo na spratu koje inace ne koristim, i otvorim tamo ormaric kad dva dezodoransa zenska skoro puna i par nekih krema i kremica koje cu da prisvojim. Gledam sebe kako skeniram sadrzaj polica i krstim se levom, ko neko iz gladi pobegao pa upao u mlekar. Pripisujem to diskusijama ovde. A i realno je pizdarija.
Zli Gli Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Samo jedan mali delic, slatkisi i slicno. Nutela keks u Nemackoj na akciji mislim 1.99e, ovde snizen oko 3.20e. Jos oni imaju par razlicitih ukusa. Baterije Durasel dva komada 419din, 8 komada skoro 1000. Ja platio na kasi neke Star alkalne 1.29e isto 8 komada. Kakve god da su, a nisu kineske, ne mogu biti 7-8 puta losije. Muller proteinsko cokoladno 1.49e redovna cena, znaci oko 180din, ovde 254din. Obicno ovo sa ukusom neproteinsko tamo 0.99e a ovde 154din. Cokoladice ove Kinder Pengui i Paradiso tamo na akciji po 4 komada za 1.2-1.3e a ovde snizeno komad 70din, dakle 280din za 4 komada. Musli raznih vrsta, sramotno visoke cene. Sirevi oni razni mali sto sam kupovao za ispod ili oko 2 evra ovde ili skuplji ili manja pakovanja, tunjevine, ma sve. Jebeni pakao, i to bas kad treba da krenem da se nagruvam pa definisem pred leto
Recommended Posts