October 7, 2025Oct 7 1 hour ago, radisa said:Kako je KC izgubio... Poslednji napad Jaguarsa, saplitanje, padanje, raspadnuta akcija i TD na kraju... Klasičan trick play Jagsa
October 7, 2025Oct 7 Prošle godine su Lionsi imali trick play gde je Goff glumio da mu je ispala lopta i da se saginje po nju skroz do zemlje. Montgomery se isto bacio na zemlju po loptu, a ovom sve vrema lopta u levoj ruci i onda se samo okrenuo i bacio pas za td LaPorte
October 7, 2025Oct 7 6 hours ago, mandingo said:Pa zato sam pisao hvalospeve na 3-0. pusti ti to sad, nego reci ti meni, koji tim je najbolji sada? eo po divizijamaBillsi osim prvog kola nisu nista pokazali. Dobijaju, ali traljavo.Pittsburgh? Oni ako uvate playoff da pevaju. Baltimore ima najgoru odbranu u ligi, cak i kad se vrne Lamar ostace najgora odbrana.KC jednu napred, dve nazad. Kelce vise nije isti igrac od kada nabada onu pevaljku. Chris Jones se ne vidi... Vi ste vise losi nego dobri, a Denver ima ako ne najgoreg, jednog od 5 najgorih QB u ligi.Houston nema napad, a Jagsi i Coltsi, ne, u to necu da verujem. ono, Danny fucking Dimes je QB Coltsima.Phila bi trebalo da je najbolja, ali trcanje im ne radi, nesto se tu desava, a Hurtsu ne daju da baca. s razlogom, rekao bih. Redskinsi, ili kako li ih sada vec zovu, kakvi crni Redskinsi. prosle godine su nam pobegli s raznja, ove nece.Detroit realno. GB ima odlicnu odbranu ali napad je toplo/hladno.Ramsi kao Phila. Lice da su dobri, ali nesto im fali. Ninersi zajedno sa Detroitom, ako ikad budu zdravi. Ali onda moras da verujes u Purdyja... Mi smo 4-1, ali imamo point differential +3. Sve 4 tekme smo dobili postizanjem poena u poslednjem minutu. Tako nemos beskonacno. Plus, starting right guard i defensive end su vec out of season, a ostali se za sada menjaju na IR...iskreno, ja ne da ne znam ko ce da uzme ili udje u SB, vec nemam ni najblizu ideju koji ce timovi u finala konferencija. i to ne sva 4, vec tesko bi mi bilo navesti jedan od 4. ako bi se morao kockati, Bills-Chiefs, Niners-Lions pa da pevam ako ubodem jednog...
October 7, 2025Oct 7 Ode Flacco u Bengalse.Ostalo još samo da odradi godinu u Stilersima (daleko bilo) i ima celu diviziju.
October 7, 2025Oct 7 1 hour ago, freakns said:pusti ti to sad, nego reci ti meni, koji tim je najbolji sada? eo po divizijamaBillsi osim prvog kola nisu nista pokazali. Dobijaju, ali traljavo.Pittsburgh? Oni ako uvate playoff da pevaju. Baltimore ima najgoru odbranu u ligi, cak i kad se vrne Lamar ostace najgora odbrana.KC jednu napred, dve nazad. Kelce vise nije isti igrac od kada nabada onu pevaljku. Chris Jones se ne vidi... Vi ste vise losi nego dobri, a Denver ima ako ne najgoreg, jednog od 5 najgorih QB u ligi.Houston nema napad, a Jagsi i Coltsi, ne, u to necu da verujem. ono, Danny fucking Dimes je QB Coltsima.Phila bi trebalo da je najbolja, ali trcanje im ne radi, nesto se tu desava, a Hurtsu ne daju da baca. s razlogom, rekao bih. Redskinsi, ili kako li ih sada vec zovu, kakvi crni Redskinsi. prosle godine su nam pobegli s raznja, ove nece.Detroit realno. GB ima odlicnu odbranu ali napad je toplo/hladno.Ramsi kao Phila. Lice da su dobri, ali nesto im fali. Ninersi zajedno sa Detroitom, ako ikad budu zdravi. Ali onda moras da verujes u Purdyja...Mi smo 4-1, ali imamo point differential +3. Sve 4 tekme smo dobili postizanjem poena u poslednjem minutu. Tako nemos beskonacno. Plus, starting right guard i defensive end su vec out of season, a ostali se za sada menjaju na IR...iskreno, ja ne da ne znam ko ce da uzme ili udje u SB, vec nemam ni najblizu ideju koji ce timovi u finala konferencija. i to ne sva 4, vec tesko bi mi bilo navesti jedan od 4. ako bi se morao kockati, Bills-Chiefs, Niners-Lions pa da pevam ako ubodem jednog...Buffalo i KC su mi najbolji u AFC, lagano. Bez obzira na poraze ovog kola. U NFC je cini mi se Detroit, pa i vi, mozda Seattle i SF. Eaglese ne bih otpisivao, previse talenta je tamo skupljeno. Rams - isto. Dosta talentiran roster, ako matori Stafford izdrzi, sve je moguce. O Jagsima i Coltsima ne znam sta da mislim. Po meni Jagsi imaju bolje igrace, na nekim pozicijama ali Coltsi imaju bolji roster, svakako. Tamo se godinama dobro bira na draftu. Jos uvek je rano (znam da je floskula) da se nesto kaze. Ljudi zaboravljaju da je Fila bila 2-2 na pocetku prosle, govorilo se da ce sutnuti Sirianija...
October 8, 2025Oct 8 znaci slazemo se Billse, Chiefse i Lionse... Eagles i Rams imaju najbolje timove, ali Phila igra stisnuto a Ramsi su idioti
October 8, 2025Oct 8 5 minutes ago, freakns said:znaci slazemo se Billse, Chiefse i Lionse... Eagles i Rams imaju najbolje timove, ali Phila igra stisnuto a Ramsi su idiotiPHI bi mi bila sigurica pre početka, ali tamo nešto ne štima. Da li je OC, nemam pojma. Čekam kad će onaj "mušičavi" WR da krene da kuka kako mu ne bacaju dovoljno.DET je možda najstabilniji, ali mislim da ih jedna povreda deli od pada.SF je bolnica i tu nema spasa.LAR mislim da mogu daleko ako Staford ostane zdrav.BUF jeste kandidat realno.Ove moje neću da komentarišem, pristrasan sam, a realno i labavi smo...
October 8, 2025Oct 8 E da, Veljo - zaboravio sam tvoje. Odlican roster i HC. Zadnja 2 kola su ocaj ali mislim da ste svakako kandidati za SB.
October 9, 2025Oct 9 odbrana im je odlicna. napad je nekonzistentan. i to jako. Love ide od sjaja do ocaja. od playoff timove, oni imaju highest ceiling lowest floor.
October 9, 2025Oct 9 Love jeste od sjaja do ocaja. Mislim da OL losiji nego sto sam ocekivao. Vec je Oktobar, idu im i vremenske prilike u korist. Videcemo, to je prilicno talentiran roster.
October 10, 2025Oct 10 6 hours ago, Jean-Luc Picard said:Pregazili smo ih ko tenk puža golaća.srecu cine male stvari 😛