Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

znaci covek baca pas iz end zone, defender ima loptu u rukama, ali mu naravno prodje kroz sake, i odskoci pravu WR u ruke

prosli drive njihov WR na 3rd and 6 ne uhvati loptu, ali odbije se defenderu od kacige, pravo natrag WR u ruke

ne mozes pobediti kada ih ovoliko sere, ne mozes

• Replies 8.7k
  • Views 397k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

i sada dva sacka izbegne na 4th down i baci TD

izgubicu sve zivce na ovoj tekmi

5 jebenih TD u nizu. Sam Darnold nas sjebe. mrs u picku materinu i fudbal i koji kurac ga gledam

pusi kurac Darnolde, Darnolde, Darnolde-e-e

nikad QB od tebe, od tebe, od tebe

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

AKo neko nije gledao Red zone, neka nađe kako su Cardinalsi izgubili, ono se retko viđa...

11 minutes ago, radisa said:

AKo neko nije gledao Red zone, neka nađe kako su Cardinalsi izgubili, ono se retko viđa...

najjaca tekma!

ne znas jel bolje spasavanje TD na 21-6 ili TD za 21-19 lolol

nema vise neporazenih. Denver razvalio Philu(Grandi je plakao na sudije ceo mec, kaze poklonili su im samo 2TD, to nije u redu, navikli su na 3), a Patsi dobili Billse ☠️ Maye postaje ozbiljan QB.... kad smo kod QB, kad covek vidi kako Danny Dimes igra, i sta se desava Giantsima(i onom timu iz new Jerseya), nije to do QB, to je do New Yorka

a Chargersi se vracaju na fabricka podesavanja. nisu mogli Washingtonu da daju vise od 10, qq

Gledao sam Bills - NEP, tvrda tekma u picku materinu, mogli su Billsi uzeti ali je Allen sjebao tekmu onim pasom u ruke protivniku krajem trece, imali su do tog trenutka momentum i mislim da bi okrenuli tekmu da nije bilo toga

Edited by Ratamahatta

18 hours ago, radisa said:

Dva kola za redom se dešava ista stvar, doduše različiti timovi.

Da budemo pošteni, onom dečku iz Coltsa prošle nedelje je ispala, nije je bacio jer je počeo da slavi. Videlo se da mu je odmah jasno bilo i da je pokušao da je stigne pre nego prođe kroz End Zonu.

Nego, pazsadovo...ludo parče trivije, naleteo sam na internetu, doduše nisam proveravao tačnost. Šta mislite ko je bio POTUS kad je poslednji put QB draftovan od strane Saintsa, dobio utakmicu za Saintse.

Clinton valjda. Wuerffel je cini mi se zadnji pre Ratlera.

Inace Hampton na IR.

Kako je KC izgubio... lolol

Poslednji napad Jaguarsa, saplitanje, padanje, raspadnuta akcija i TD na kraju... lolol

19 minutes ago, mandingo said:

Clinton valjda. Wuerffel je cini mi se zadnji pre Ratlera.

Inace Hampton na IR.

Da...1996. godine.

19 minutes ago, radisa said:

Kako je KC izgubio... lolol

Poslednji napad Jaguarsa, saplitanje, padanje, raspadnuta akcija i TD na kraju... lolol

Nemaju mojo ove godine. Prosle bi bar cetvoro igraca poklopilo Lawrencea dok je bio na zemlji. Poklonili su im sudije 1 short field (na INT Lawrencea, koji je bio cisi DPI.)

7 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Da...1996. godine.

Video sam na red zone. Cheating realno...

On 6. 10. 2025. at 9:06, freakns said:

nema vise neporazenih. Denver razvalio Philu(Grandi je plakao na sudije ceo mec, kaze poklonili su im samo 2TD, to nije u redu, navikli su na 3), a Patsi dobili Billse ☠️ Maye postaje ozbiljan QB.... kad smo kod QB, kad covek vidi kako Danny Dimes igra, i sta se desava Giantsima(i onom timu iz new Jerseya), nije to do QB, to je do New Yorka

a Chargersi se vracaju na fabricka podesavanja. nisu mogli Washingtonu da daju vise od 10, qq

Pa zato sam pisao hvalospeve na 3-0. mad