Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

nasa bolnica jednako puna kao prosle nedelje... i dok svi kukaju na zlu srecu Ninersa i pogotovo Ravensa, mi smo i dalje bez pola tima. vraca se Dean, ali je McCollum out a Morrison ostao out. jedan CB in, drugi out... Godwin je takodje out, nakon jedne tekme... Evans i Buckey ostaju out... jedina svetla tacka je moguci povratak Iziena.

• Replies 8.7k
  • Views 396.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Jbt, Jetsi 2 short fields i samo 2 FGa. Nix izgleda kao Mahomes... "Ivan" Ingram dominira.

Opet je komentator zbunjen... A "Garnett" Wilson poludeo od muke.

13:11 za Denver.

Retko bude ovaj rezultat

Ocekivao sam vise od naseg napada, sa Rodgersom na celu. Tri FG su mi bas meh (i to sutevi sa oko 50 yards).

Ravensi iz 3 pokusaja nisu uspeli da uguraju touchdown na 1 jard od end zone su bili sve vreme

A i cela tekma je haos tamo, ja igrao 44+ a poluvreme 3-3 covid19

Edited by Ratamahatta

Ravensima je povredjen QB Lamar Jackson. Bez njega im je neupotrebljiv. Mene iznervirase ovi moji protiv pokojnih Brownsa.

Edited by Miljenko

43 minutes ago, Miljenko said:

Ravensima je povredjen QB Lamar Jackson. Bez njega im je neupotrebljiv. Mene iznervirase ovi moji protiv pokojnih Brownsa.

Klasična BoswellBall tekma. Valjda je ovaj jedan TD dosta za pobedu. Još ako se oni Veljini ne budu glupirali, mogli bi da imamo treće uzastopno idealno kolo.

3 hours ago, Miljenko said:

nas bi napunili. evo Ninersi bez pola napada, ko vruc noz kroz puter... uzas jbt

eo i Egbuka se povredi... Evans, Godwin, Egbuka... znaci sledece nedelje ja startujem kao WR, cisto da znamo ko ce se povrediti

nervira me koliko glupavo igramo u odbrani... onda popizdim jer nam bukvalno 6 startera iz napada ne igra... i onda vidis sta Baker istrci na 3rd and 14 i jednostavno moras da gledas!

Baker je bog fudbala hail

sva tri WR out. RB out. RT out. RG, 2 komada out.

odbrana koja prima 20 u proseku... OK, evo vam laganih 30. i to smo jos promasili FG.

Bejker je trenutno najzabavniji igrač za gledanje u NFL.

Baker je avangarda....

kaki je ovo witchcraft u NFL?! Atlanta dobi Billse, qq... a Bearsi ni sami ne znaju kako su dobili Washington

jedina dva tima sa 5-1 su Tampa i Coltsi lol a mi cemo izgubimo sledece nedelje jer idemo u Detroit... a mozda i Coltsi jer idu Chargersima... tako da ce jedini tim sa jednim porazom ostati Pittsburgh, koji je 4-1, i ide nesretnim Bengalsima...

takodje, najgora divizija u fudbalu? mi smo 5-1, Atlanta je 3-2 gde su oba poraza u divizionim tekmama, jebena Carolina je 3-3. ali naravno, ostaje narativ koji @mandingo i njemu slicni pratioci koledz fudbala i umetnickog klizanja popuse ko 2 i 2