October 21, 2025Oct 21 Brutalno. Ja Sam mislio da je "samo" concussion. Neverovatno je koliko se elitnih igraca povredilo ove sezone.
October 26, 2025Oct 26 Ali jbte koliko NYG nemaju sreće sa povredama...Prvo Nejbrs sad Sketabo horor od povrede...
October 27, 2025Oct 27 Sudije su pijane, a verovatno je i kiker Packersa. Prvo je delovalo da je onaj prvi promašeni FG okrenuo meč u korist PIT, ali se vratio GB nakon onog nedosuđenog ofsajda. Nije mi baš najjasnije šta su se koji moj konsultovali kada nisu promenili očigledno pogrešnu odluku.Posle toga bukvalno nije bilo ništa od Stilersa ni u odbrani a ni u napadu.Na sve to čak 3-4 potencijalne povrede...
October 27, 2025Oct 27 Pa dobro bilo je svega...Onaj fambl pa nije ali nije ni graunding jbga....Mislim da je svakako zasluzena pobeda ne znam zasto je PIT odustao od taktike trcanja kojom su nas gusili u prvom...
October 27, 2025Oct 27 4 hours ago, Frank Pembleton said:Pa dobro bilo je svega...Onaj fambl pa nije ali nije ni graunding jbga....Mislim da je svakako zasluzena pobeda ne znam zasto je PIT odustao od taktike trcanja kojom su nas gusili u prvom...To su objasnili da je ispravna odluka jer se gleda kao nekompletan pas jer je drugi igrač koji sme da primi loptu blizu.Ono za ofsajd je bilo kao kada u EL gledaju, vide a nemaju pravo da menjaju odluku.Svakako zaslužena pobeda, posebno kada dozvoliš 3 TD za redom u drugom poluvremenu i to na domaćem terenu, drugačije i ne može da se završi.
October 27, 2025Oct 27 Ovo sa ovim TušPušom Eaglesa je prevršilo svaku meru. Daj u pičku materinu, ako nisu u stanju da sude kako treba , onda ili neka ukinu ili neka celi plej i apsolutno sve vezano za njega uključujući i stvari koje to inače nisu , bude podložno pregledavanju.
October 27, 2025Oct 27 Ako četiri tušpuša za redom i ova krađa od juče ne poguraju promenu pravila na kraju sezone, onda ne znam šta treba da se dogodi da to urade. Verovatni da nekom QBu polome vrat ili tako nešto.
October 28, 2025Oct 28 16 minutes ago, mandingo said:Zabranice tush push sledece godine. Ovo stvarno vise nema smisla.Ja sam prvi protiv toga da se nešto zabrani zato što je neko toliko dobar u tome pa ga je teško zaustaviti ili sprečiti. Onda komotno možeš zabraniti Lamaru ili Mahomesu da skrembluju ili Tejloru da trči. Ali svaki j....i put neko sranje, neki nedosuđen penalti, pa dosta više. Ako je moguće neka svaki short yardage/ goal line qb sneak ili tush push bude potpuno podložan video pregledu za apsolutno sve i neka se odluka donosi na osnovu video snimka, ja sam OK s tim, neka ostane. Ako neće to da uvedu, neka onda potpuno ukinu ovo sranje.
October 28, 2025Oct 28 On 27. 10. 2025. at 9:06, Jean-Luc Picard said:Ali bukvalno svaki je neki false start ili ofanzivni ofsajd ili illegal snap.ovo sam se raspravljao sa @Grandilof tokom utakmice(dok je Omiljeni razvlacio testo za pizzu... znate kakva je on francuska sobarica). elem, Grandi je tvrdio da nije fumble, jer ako sudije nisu sudile, onda naravno da nije. i Eaglesi nikada ne prave penalty na tush push i to mozemo da proverimo sa svakim covekom u south Philly. nakon toga sam primetio da mu je nos naglo porastao, ali kaze da je to alergijska reakcija na pecurke sto omiljeni stavlja u pizzu
October 28, 2025Oct 28 Jako je glupo sto postoje situacije na koje ni crvenu zastavicu ne mozes da bacis... Mislim, jbt, zasto?
October 28, 2025Oct 28 Kod "zabrane tushpush-a" meni je zanimljivo kako će to biti "formulisano".I to kažem kao navijač tima koji je već "predložio zabranu". Što je verovatno bila cena za organizovanje drafta...Mislim da su stigli "nalozi" sudijama da to pokušaju da suzbiju sitnim secanjima sa kaznama linijašima...
October 28, 2025Oct 28 51 minutes ago, Frank Pembleton said:Kod "zabrane tushpush-a" meni je zanimljivo kako će to biti "formulisano".I to kažem kao navijač tima koji je već "predložio zabranu". Što je verovatno bila cena za organizovanje drafta...Mislim da su stigli "nalozi" sudijama da to pokušaju da suzbiju sitnim secanjima sa kaznama linijašima...to svakako.jer probllem je sto im guardovi non stop prave false start. ali su tako dobro uigrani, da je jako tesko primetiti. sto je napisao JLP, svaki tush push na 4th down ili na goal liniji da se pregleda. jer nije problem ako je tim zaista toliko dobar, zasto im oduzeti pravo da koriste sasvim legalan play? problem je sto je defanzivni igrac svakako u podredjenoj poziciji, jer mora da reaguje na snap kada ga vidi... OL ima prednost timinga, samim tim krece ranije... e sada, ako dodas tu jos 1/4 sekunde koju guardovi koriste, apsolutno je nemoguce zaustaviti. takodje, oduzeti pravo guranja QB od pozadi. jer imas linijasa sa prednosti, imas onda QB i imas jos jednog igraca koji mu upre u guzicu... iliti jedan DL igrac treba da drzi 3 coveka. to koliko god da je po pravilima, jednostavno nije fudbal.EDIP: da dodam. to sto Phila radi je svakako skill i perfektna uigranosti linije. jer da nije, do sada bi ga svi radili. tako da, svaka im cast na tome. ali ako guard krene i tren ranije nego sto se lopta izvede, to je penalty. a to sto je Phila uvezbala do te mere da sudije ne vide penalty, jeste da pohvalu, ali je nelegalan play Edited October 28, 2025Oct 28 by freakns