October 19, 2025Oct 19 Ovo šta uradiše Giantsi nisam još video: 30 poena primili u poslednjoj četvrtini, 22 poena u poslednjih 5 minuta i izgubiće
October 19, 2025Oct 19 Vraća NYG TD i promašuju extra poen i sad će Denver za 30 sek sa FG da pobede. Ludilo!!! Šta sam upravo gledao!!!! Edited October 19, 2025Oct 19 by ducca
October 19, 2025Oct 19 Ovo je bukvalno za otkaz kikeru. Šteta za Darta navijao sam da ih izvuče. Edited October 19, 2025Oct 19 by *edited by mod
October 20, 2025Oct 20 8 hours ago, Jean-Luc Picard said:Da se samocitiram.e, nisam odgledao do kraja, kako se zavrsilo? 😝 ovo je tekma godina
October 20, 2025Oct 20 dart i scattebo deluju kao prava stvar.ovaj irac kicker s druge strane je za facepalm, da dva puta promašiš ekstra poen, brate...
October 20, 2025Oct 20 Šteta za NYG, taman su počeli da liče na nešto posle dugo godina, teško će se oporaviti od ovoga do kraja sezone, ovakav poraz se desi jednom i nikad više. Ali ima potencijala što je dobro, i Nabers da se oporavi i može da se krene u ozbiljniju priču.Kicker je verovatno završio karijeru u nfl
October 20, 2025Oct 20 Tešim se kao u suštini nije toliko bitno, ni ovako ni onako ne bi ušli u PO, bitno je da je ruki dobar i da napreduje, što je sve u suštini tačno, ali brate 33 poena u četvrtini. Koliko god postoje objektivni razlozi za takav raspad, a postoje, svejedno je previše. Nije kiker ništa kriv, krivi su oni koji imaju Jong Hu Koa na PS i svejedno idu sa evropskim kikerom.
October 20, 2025Oct 20 Meanwhile in Indiana Jones country...Dimes ubija. Otresli nas Coltsi kao slinu. OL im je mozda najbolji u AFCu, WR i Warren grme, Taylor je najbolji RB u lizi. Odbrana je sumljiva - ali su svakako najzanimljivija ekipa, uz TB i Seattle. Edited October 20, 2025Oct 20 by mandingo
October 20, 2025Oct 20 daniel jones kao kevin spacey u usual suspects. u giantsima neupotrebljiv, u indiani joe montana.
October 20, 2025Oct 20 Cardinalsi su ove godine anti-Bucsi. kako mi dobijamo tekme u zadnja dva minuta tako oni gube... iskreno, za ovih 25 godina nisam gledao ludju sezonu. Carolina koja je trebala biti jedan od najgorih timova je 4-3. Cowgirlsi 3-3-1, iako su tek sada dobili Lamba. Patsi 5-2. bukvalno vise nema favorita niti u jednoj tekmi. ali zato ima nekoliko promena vodjstva... a FG nikada vise pogodjenih sa 60+ yds, 55- je sada auto, a na kraju dana nikad vise blokiranih FG, i to sve unutar 45yds. zabava na maximumu. osim ako navijas za Djetse. onda gledas koledz fudbal, curling i pinkove zvezde...
October 20, 2025Oct 20 2 hours ago, freakns said:Cardinalsi su ove godine anti-Bucsi. kako mi dobijamo tekme u zadnja dva minuta tako oni gube...iskreno, za ovih 25 godina nisam gledao ludju sezonu. Carolina koja je trebala biti jedan od najgorih timova je 4-3. Cowgirlsi 3-3-1, iako su tek sada dobili Lamba. Patsi 5-2. bukvalno vise nema favorita niti u jednoj tekmi. ali zato ima nekoliko promena vodjstva... a FG nikada vise pogodjenih sa 60+ yds, 55- je sada auto, a na kraju dana nikad vise blokiranih FG, i to sve unutar 45yds.zabava na maximumu.osim ako navijas za Djetse. onda gledas koledz fudbal, curling i pinkove zvezde...Realno ako navijaš za NYJ bar se ne zaludjuješ da išta ikad mogu..E sad možeš da se nadaš "istorijskoj" sezoni od nula pobeda, ali zasraće i to nekako...
October 21, 2025Oct 21 ocekivani poraz... nas napad ne moze nista Lionsima, evo vec trecu godinu. unistava nas njihov DL, prave ogroman pritisak bez blitza... ali aj poraz, vec Evans u prvoj tekmi nakon povratka, slomi kljucnu kost. gledao sam tekmu, video hvatanje Evans, covek je pao nakon uhvacene lopte, i sam pad nije izgledao katastrofalno. medjim, cim je pao, ispustio je loptu. ispalo je da je dobio concussion i slomio kljucnu kost.jebemti sve, bas nam se ne da