October 14, 2025Oct 14 Generalno dosta cudna sezona. Mnogo je ujednacenija liga, nema izrazitoih favorita, svako svakog moze da dobije, bukvalnlo svaka ekipa ima neku ozbiljnu manu za eksplotisanje.
October 14, 2025Oct 14 Dosta lošiji kvalitet igre QB-ova generalno.Realno jedino Baker zabavan...Baš lošija izdanja timova.Čak i RB-ovi koji su kidali prošle godine su dosta lošiji ove. Al ajde to je i normalno.Kad je prvi posle Bakera, Preskot onda jbga...
October 14, 2025Oct 14 Kakav narativ? @freakns Baker Bog! Maye igra kao lood. Darnold sjajan. Chiefs ce opet uzeti AFC na kraju... Edited October 14, 2025Oct 14 by mandingo
October 14, 2025Oct 14 1 hour ago, Krangovo telo said:Generalno dosta cudna sezona. Mnogo je ujednacenija liga, nema izrazitoih favorita, svako svakog moze da dobije, bukvalnlo svaka ekipa ima neku ozbiljnu manu za eksplotisanje.Uncle Roger trlja ruke. Liga je zamisljena da bude bas ujednjacena. That being said, bas je mnogo povreda bitnih igraca. Mislim, 49's su bukvalno desetkovani. Tampa, Detroit ceo secondary, Chargers, Ravens....
October 17, 2025Oct 17 Dosta zanimljiva utakmica matoraca. U početku je delovalo kao lakši trening za Stilerse, Rodžers se bukvalno šetao i nameštao po 8 sekundi za dodavanje, i onda dva INT u istom poluvremenu, jurnjava u drugom ali odbrana bukvalno ništa nije zaustavila i ostade na kraju neuspešan Halil Mary...
October 17, 2025Oct 17 On 14. 10. 2025. at 9:33, Krangovo telo said:Generalno dosta cudna sezona. Mnogo je ujednacenija liga, nema izrazitoih favorita, svako svakog moze da dobije, bukvalnlo svaka ekipa ima neku ozbiljnu manu za eksplotisanje.eo i Steelersi drugi poraz.kao sto rekoh, samo Indi i Tampa sa 5-1, a nisam siguran da bilo ko vidi ova dva tima kao top 5 u ligi. ne bi me cudilo da se ove godine uzme konferencija sa 12-5.
October 17, 2025Oct 17 On 13. 10. 2025. at 8:26, Jean-Luc Picard said:Bejker je trenutno najzabavniji igrač za gledanje u NFL.Bijan.Od mlađih skill igrača, Caleb Williams, ako ovako nastavi, će uskoro da bude takoreći apsolutni bioskop.Jeanty isto. Skateboo je oduvek moja slaba tačka.
October 19, 2025Oct 19 On 17. 10. 2025. at 13:55, omiljeni said:Bijan.Od mlađih skill igrača, Caleb Williams, ako ovako nastavi, će uskoro da bude takoreći apsolutni bioskop.Jeanty isto. Skateboo je oduvek moja slaba tačka.Sve tacno. JSN je super, Warren iz Coltsa isto, BTJ - kad hvata loptu, Ratler iz Saintsa, Maye... Puno ima mladjih super igraca. Bijan broj 1 po zabavnosti, svakako.
October 19, 2025Oct 19 Kad smo vec kod mladjih igraca, a omiljeni nema nameru da pise o koledzu, evo ja: Prvo o timovima koji imaju sanse za natty. Ohio State je verovatno jedini bas dominantan tim. Matt Patricia, of all people, je zategnuo odbranu koja je izgubila 8 startera na draftu. Brutalno igraju, bas bruka odbrana. Napad se muci sa trcanjem ali Sayin i WRi odvaljuju. Favoriti svakako, mada nisu bas bili testirani do sada. Indiana je cudo nad cudima. Program koji je jedan od najgorih u P4 konferencijama istoriski, vec druge sezone sabija. Sve izgleda super, imaju 2 pobede protiv top10 timova... Svi samo cekaju da se tim glavno sastavljen od transfer igraca iz James Madison University raspadne i jos cekaju... Oregon je ozbiljna ekipa. Iznenadjujuci poraza od Indiane kod kuce ali su bas dobro sklopljeni. Alabama je pocela porazom ali sada bas dobro izgledaju. Odbrana je meh, kao i svima u SECu (osim Texasa i Oklahoma) napad je super. Grubb koji se vratio na koledzu sa DeBoerom sabijaju. Georgia ne lici na sebe. Odbrana prosek ali napad odlican, svakako prepuni talentom. Texas A&M je mozda najkompletna ekipa u SECu. Promenljiva igra u odbrani, napad super, Jimbo Fisher nikad nije imao ovakav napad tamo. U SECu bi jos spomenuo Vandy (Pavia!) i Ole Miss. Notre Dame uvek bar konkurentan, Texas Tech i Miami i pored poraza juce i prekjuce su mislim najbolji timovi u njihovim konferencijama. Natty tesko ali nije nemoguce. Rano je o draftu pricati, samo cu nekoliko QBa spomenuti. Meni je Dante Moore iz Oregona najbolji, Ty Simpson iz Alabame je isto odlican, Mendoza iz Indiajane, Nussmaier iz LSUa je bas prosecan ove sezone, daleko ispod ocekivanja. Sellers, Arch, Mateer ce verujem ostati na koledzu i senior year. Ako Sam nesto zaboravio @omiljeni ili bilo ko (osim freaka) neka pise.
October 19, 2025Oct 19 Penn State se baš raspao, 4.poraz za redom. Posle poraza od Oregona kući u ot krah a bili su među favoritima pred početak.Alabama bez Sabana nije to to.Georgua sinoć protiv Ole Miss odbrana nije postojala prve 3/4, na kraju okrenuše.Ja sam za Patke, mada je verovatno Ohio prejak. U Miami nikad nešto ne verujem, ludi Irci nikad ne znaš sa njima
October 19, 2025Oct 19 8 minutes ago, sasha said:Penn State se baš raspao, 4.poraz za redom. Posle poraza od Oregona kući u ot krah a bili su među favoritima pred početak.Alabama bez Sabana nije to to.Georgua sinoć protiv Ole Miss odbrana nije postojala prve 3/4, na kraju okrenuše.Ja sam za Patke, mada je verovatno Ohio prejak.U Miami nikad nešto ne verujem, ludi Irci nikad ne znaš sa njimaDa. Penn State je pokusao, slicno rivalima iz BIG10 i 2 zadnja sampiona (Ohio State i Michigan) da zadrzi dosta juniora, koji su mogli da odu na draft. Allar QB se jos i povredio, 2 sjajna RBa ce otici sad u 4 i 5-oj rundi, umesto u drugoj. Uzas. Koliko se para vrti na koledzu dovoljno govori fakt da su otpustili trenera, sa jos 50 milliona ugovora, koji ce mu platiti - u istoj sezoni kad su potrosili 700 milliona na renoviranje stadiona.
October 19, 2025Oct 19 3 hours ago, Bogotac said:Jurisevic je najveći debil u univerzumu"Kevin O'Connell ce sigurno rizikovati, a mozda i nece..." Tako nesto rece i nastavi da lupeta